Xtreamer Pro

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Ναι αλλά δεν έχει gigabit το Xtreamer pro. Οπότε δεν μπορεί να "μιλάνε" σε Gbit .

Σαφώς! Εννούσα πως τα 8Mb/sec του ΧΤ Pro είναι απολύτως επαρκή για το ούτως ή άλλως gigabit του eTRAYz το οποίο "πιάνει" άνετα 18Mb/sec!!!

Παρεπιπτόντως, το Pro φαίνεται να πραγματοποιεί ότι υποσχέθηκε:

• Μεγαλύτερη συμβατότητα σε media.
  • Μεγάλο χώρο και πολλάπλές επιλογές σύνδεσης (usb/esata)
  • Δικτυακή επάρκεια στην αναπαραγωγή 1080p full BR-rip.
  • Πιο αθόρυβη λειτουργία από ανάλογες υλοποιήσεις.
Αν εκπληρώσει και τη διαβεβαίωση για 7.1 passthrough ΜΑ τότε το Pro θα είναι ο αρχηγός των φτηνών media players,.... μέχρι να βγει ο επόμενος διεκδικητής!!

Το κουμπί HDDA/HDDB από ότι έχουν αναφέρει οι κατασκευαστές παίζει ρόλο μόνο κατά την σύνδεση του Pro μέσω USB με το PC. Με την επιλογή Α ή Β επιλέγουμε τον δίσκο που θα γίνει mount κάθε φορά στο PC ως εξωτερικός δίσκος. Δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει με την esata.
Ο οnlineN όταν βρει χρόνο θα μας το ξεκαθαρίσει!!

Προς το παρόν μόλις τελείωσα μια αυτούσια αντιγραφή από Blue ray disk και μια από DVD και τις μεταφέρω στο XT Pro για να δω πως θα τις παίξει . Επανέρχομαι....

Μια απορία. Στην επιλογή Digital output τι έχεις επιλέξει?
Πάντως κάποια λίγα σπασιματάκια πάλι παρατήρησα βλέποντας το HOME. Σαφώς καλύτερα από το το ΧΤ βέβαια. Επίσης και ο ανεμιστήρας μόνο το low δεν ακούγεται.. Σίγουρα καλή επιλογή αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά από κάποιον που έχει το ΧΤ ακόμα και αν βγει η αναβάθμιση με αυτά που υπόσχεται.

Μια απορία. Στην επιλογή Digital output τι έχεις επιλέξει?
Πάντως κάποια λίγα σπασιματάκια πάλι παρατήρησα βλέποντας το HOME. Σαφώς καλύτερα από το το ΧΤ βέβαια. Επίσης και ο ανεμιστήρας μόνο το low δεν ακούγεται.. Σίγουρα καλή επιλογή αλλά δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά από κάποιον που έχει το ΧΤ ακόμα και αν βγει η αναβάθμιση με αυτά που υπόσχεται.

Μου κάνει εντύπωση ...σου ακούγεται ο ανεμιστήρας? Εμένα δεν ακούγεται καθόλου ..σε σημέιο που σκέφτηκα μήπως είναι χαλασμένος και δεν δουλεύει..Οσον αφορά το Home ίσως αρχείο από αρχείο να διαφέρει. Εμένα δεν μου κάνει κανένα "σπάσιμο". Στην επιλογή Digital out έχω επιλέξει DTS 5.1 (ή άλλη επιλογή σου κάνει Downmix)

A! Καλορίζικο κι εσένα!!

Ευχαριστούμε για την άμεση πληροφόρηση.

- Πιστεύετε ότι δικτυακά ίσως δεν παίξει και τόσο καλά με ένα άλλο NAS (εκτός του etrayz);
- επειδή ίσως δεν έχω καταλάβει εγώ καλά, σχετικά με τον HD ήχο που λέτε ότι δεν βγάζει, ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα; αν η ταινία έχει DTS-MA και το συνδέσω με hdmi σε A/V που κάνει αποκωδικοποίηση αυτού του φορμά, δεν θα γράψει ο ενισχυτής στην οθόνη του HD-Master;

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Ευχαριστούμε για την άμεση πληροφόρηση.

- Πιστεύετε ότι δικτυακά ίσως δεν παίξει και τόσο καλά με ένα άλλο NAS (εκτός του etrayz);
- επειδή ίσως δεν έχω καταλάβει εγώ καλά, σχετικά με τον HD ήχο που λέτε ότι δεν βγάζει, ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα; αν η ταινία έχει DTS-MA και το συνδέσω με hdmi σε A/V που κάνει αποκωδικοποίηση αυτού του φορμά, δεν θα γράψει ο ενισχυτής στην οθόνη του HD-Master;

Οσον αφορά την δικτυακή του συμπεριφορά, θέλω να αναφέρω ότι δεν το τεστάρησα κάνοντας mounting τους δίκους ώστε να το δω από την επιλογή "eTRAYz" που υπάρχει στο μενού του Pro. Το τέστ έγινε από την επιλογή "NET" του player ώστε να αντιμετωπιστεί σαν ένα οποιοδήποτε NAS το etrayz.
Ενα από τα USP του etrayz σύμφωνα με τους κατασκευαστες αλλά και τους πιθανούς αγοραστές του είναι η δέσμευσή τους ότι στο επόμενο firmware το οποίο θα βγει τις επόμενες μέρες θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα του player να κάνει pass-through το DTS-MA. Οταν γίνει αυτό, κατα την γνώμη μου το Xtreamer Pro θα αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο player αυτή την στιγμή στην αγορά (πάντα σύμφωνα με το κόστος κτήσης του.) Στις μελλοντικές (1-2 μήνες) του δυνατότητες συγκαταλλέγονται επίσης flash εφαρμογές και Opera browser.

Μάλιστα. Στο NET σε αφήνει να έχεις όσες θες θέσεις δικτύου (shared folders) ή συγκεκριμένο αριθμό;(π.χ. το Dvico σε αφήνει μέχρι 4 θέσεις δικτύου)

Κάτι άλλο: με το τελωνείο τι έγινε; απ 'οτι ξέρω η DHL σκίζει και εφόσον το αγοράσατε μέσα από την εταιρεία δεν νομίζω να δέχτηκε να γράψει επάνω μικρότερη τιμή από την κανονική.

Μάλιστα. Στο NET σε αφήνει να έχεις όσες θες θέσεις δικτύου (shared folders) ή συγκεκριμένο αριθμό;(π.χ. το Dvico σε αφήνει μέχρι 4 θέσεις δικτύου)

4 μου δίνει κι εμένα . Δεν ξέρω εάν είναι περιοριστικό αυτό ή όχι ....

Κάτι άλλο: με το τελωνείο τι έγινε; απ 'οτι ξέρω η DHL σκίζει και εφόσον το αγοράσατε μέσα από την εταιρεία δεν νομίζω να δέχτηκε να γράψει επάνω μικρότερη τιμή από την κανονική.

Δεν υπήρξε - τουλάχιστον στην περίπτωσή μου - καμμία παραιτέρω χρέωση. Το προιόν απ'ότι κατάλαβα παραδόθηκε από την dhl Γερμανίας στα ΕΛΤΑ . Και απ'ότι είδατε η ανταπόκρισή τους ήταν ( απίστευτο!!) άμεση. Δηλαδή Παρασκευή παραδώσανε Ελλάδα και την Δευτέρα το πρωί είχα παραλάβει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

4 μου δίνει κι εμένα . Δεν ξέρω εάν είναι περιοριστικό αυτό ή όχι ....

Ωχ, περιοριστικό είναι με την έννοια ότι αν έχεις 10 shared folder που θες να βλέπεις, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τα 6 θα πρέπει να τα έχεις μέσα σε κάποια από τα 4 για να έχεις πρόσβαση σε αυτά.

Τρομερό μειονέκτημα, αν παίζεις από δίκτυο. Είναι δυνατόν να έχεις μόνο 4 βασικά folders;

Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ που να μπορεί να φτιάξει ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ menu ήθελα να ξερα; :tdown:

Ποια ηταν η τελικη τιμη ?

Στην εικόνα 1 είναι η τιμή προσφοράς για τους κατόχους του Xtreamer η οποία όμως νομίζω ότι έληξε.
Στην εικόνα 2 υπάρχουν 3 επιλογές για να παραγγείλει κανείς σκέτο το προιόν ή bundled.
Η τιμή του σκέτο πια είναι 149 ευρώ + 25 ευρώ μεταφορικά = 174

Attachments

• XTPro1.jpg
    XTPro1.jpg
    21 KB · Views: 20
  • XTPro2.jpg
    XTPro2.jpg
    74.2 KB · Views: 37
Επίσης να προσθέσω και να διορθώσω ,ότι το αρχείο ήχου .ogg που έγραψα ότι δεν έπαιξε στο τεστ, τελικά το παίζει εάν επιλέξεις στο Digital output : AAC/FLAC/OGG 5.1 CH(HDMI)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Ωχ, περιοριστικό είναι με την έννοια ότι αν έχεις 10 shared folder που θες να βλέπεις, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τα 6 θα πρέπει να τα έχεις μέσα σε κάποια από τα 4 για να έχεις πρόσβαση σε αυτά.

Τρομερό μειονέκτημα, αν παίζεις από δίκτυο. Είναι δυνατόν να έχεις μόνο 4 βασικά folders;

Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ που να μπορεί να φτιάξει ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ menu ήθελα να ξερα; :tdown:

ΟΚ...κατάλαβα!!:smile:. Εχει και την επιλογή "Nετwork shares" όπου εκεί πρέπει να έχεις ικανοποιητικές ρυθμίσεις σε samba και nfs όπου σου επιτρέπει πολλές επιλογές. Εγώ έχω 16 π.χ.