Xtreamer Pro

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Στις ρυθμίσεις ήχου που δείχνει δεν βλέπω καμία καινούρια επιλογή για TRUEHD και για 7.1

Δεν χρειαζεται να δειχνει επιλογη για hd audio.
Η το παιζει ,ή παιζει κατι αλλο (απλο dts/DD η στερεο).

Για δες λίγο το αρχικό αρχείο.Ήταν σίγουρα 45 Γίγα;
Γιατί κι εγώ το ίδιο έκανα (το έσωσα σε TS βέβαια) αλλά τώρα μου το δείχνει 38,3 Γίγα.

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Για δες λίγο το αρχικό αρχείο.Ήταν σίγουρα 45 Γίγα;
Γιατί κι εγώ το ίδιο έκανα (το έσωσα σε TS βέβαια) αλλά τώρα μου το δείχνει 38,3 Γίγα.

ΩΧ.....Sorry...Μέγα λάθος . Αλού κοίταζα κι αλλού έβλεπα.......Για την ακρίβεια ...41,1gb.....(είναι το m2ts....)

Κανα νεο με αυτο το pro βρε παιδια και ειμαι στο τσακ για το Α 200.......

To νέο είναι ότι ακόμα το περιμένουμε...Υπολογίζεται ότι θα τόχουμε σε 2 εβδομάδες εδώ. Αφού λόγω των καθυστερήσεων θα το στείλουν στις 10/5 άντε να κάνει 7 ημέρες νάρθει....αρα..γύρω στις 20/5 το βλέπω εγω...

Τα μενού για να λέμε την αλήθεια, αν εξαιρέσουμε το κεντρικό, δε διαφέρουν και πολύ από το απλό Xtreamer!

Βλέπω απλά μια ... μπλέ έκδοση!

Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει αυτά που λέει!

Tα Pro παρελήφθησαν στο Logistics center τους στην Γερμανία. Μου είπαν ότι όλα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν tracking number. Αντε να δούμε....

Παιδια ανυπομονουμε ολοι για μια παρουσιαση!ξερετε αν θα υπαρχει προμηθευτης στην ελλαδα?

Παιδια ανυπομονουμε ολοι για μια παρουσιαση!ξερετε αν θα υπαρχει προμηθευτης στην ελλαδα?

Λογικά θα μεταπωλούν οι ίδιοι που φέρνουν και τα υπόλοιπα προϊόντα δηλαδή το Multir@m@ και το P@blic!

Tα Pro παρελήφθησαν στο Logistics center τους στην Γερμανία. Μου είπαν ότι όλα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν tracking number. Αντε να δούμε....

Άντε να δούμε δεν θα πει τίποτα...

Τόσος καιρός σχεδόν ξέχασα ότι το έχω παραγγείλει!!!

Κι εγω το ίδιο . Τουλάχιστον το status της παραγγελίας πια από Awaiting shipment έγινε σήμερα Awaiting pickup...Κάτι είναι κι αυτό....!!!

εμενα awaiting shipment ειναι ακόμα. μάλλον επειδη το παρήγγειλα 4 Μαιου. Σύμφωνα με το email τους παντως θα ασχοληθούν με την αποστολή κατα τις 20 Μαιου.

This order is marked as Shipped

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Kαλως να σου'ρθει :2thumb22sup:

Ξερεις τι δοκιμαζεις πρωτα ετσι? :ears:

Dolby True Hd = ???
DTS-HD = ???
Yποτιτλοι
multichannel flac
youtube
Blu ray .iso/rip playback options

Γενικα παντως μην περιμενεις πολλα απο το μαμισιο fw...

Kαλως να σου'ρθει :2thumb22sup:

Dolby True Hd = ???
DTS-HD = ???
Yποτιτλοι
multichannel flac
youtube

Thanks.. (Exω πάρει ήδη και τους δίκους.) Ναι ξέρω .!! Θα του περάσω όλο το τεστάκι που έγινε στο μεγάλο συγκριτικό. Και θα του βάλω να παίξει και το V for Vendetta που έκανα rip με το εξωτερικό Blue Ray που αγόρασα πρόσφατα.
Από πρόσφατη δοκιμή που έκανε ο πρώτος που το παρέλαβε (που τυγχάνει να είναι και beta tester) διάβασα ότι στον ήχο είναι καλύτερο από το απλό. Επίσης διάβασα ότι παίζοντας το Home και κάποια άλλα "βαριά" αρχεία η αναπαραγωγή ήταν άψογη χωρίς κανένα ίχνος σπασίματος (έστω και μηδαμινού). Επίσης παραδίδεται με USB extension γι αυτούς που θέλουν να έχουν Wireless connection.
Oσο για multichannel flac αυτό θα είναι το πρώτο που θα δοκιμάσω!!

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Dolby True Hd = ???
DTS-HD = ???
Yποτιτλοι
multichannel flac
youtube

To Dolby True HD είναι το θέμα αν δουλεύει.
Για το DTS-HD έχουν πει ήδη ότι θα το δώσουν σε μελλοντικό firmware.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

To Dolby True HD είναι το θέμα αν δουλεύει.
Για το DTS-HD έχουν πει ήδη ότι θα το δώσουν σε μελλοντικό firmware.

Απ'ότι έχω δει , μόνο ripped BD's έχουν τέτοιο ήχο . Σωστά ? Γιατί κανένα ως τώρα mkv δεν έχω συναντήσει με Dolby True HD. Ολα core DTS έχουν.