Xtreamer Pro

Εγώ έχω τις beta 8 και 10 . Ομως το μόνο που έχουν είναι Jukebox γεμάτο bugs. Πιστεύω ότι το HD τόχουν εδώ και καιρό. Θα μπορούσαν να το έχουν δώσει. Η απόφαση να το δώσουν μαζί με το Jukebox είναι ο λόγος της καθυστέρησης. Δεν ξέρω τι εμπορικούς σκοπούς εξυπηρετεί αυτή η απόφαση...μου κάνει εντύπωση όμως ότι δεν υπάρχει καμμία διαρροή του νέου firmware. Πιστεύω ότι με την λήξη της προσφοράς του στοκ θα βγει . Πιθανόν την Δευτέρα....

Εγώ έχω τις beta 8 και 10 . Ομως το μόνο που έχουν είναι Jukebox γεμάτο bugs. Πιστεύω ότι το HD τόχουν εδώ και καιρό. Θα μπορούσαν να το έχουν δώσει. Η απόφαση να το δώσουν μαζί με το Jukebox είναι ο λόγος της καθυστέρησης. Δεν ξέρω τι εμπορικούς σκοπούς εξυπηρετεί αυτή η απόφαση...μου κάνει εντύπωση όμως ότι δεν υπάρχει καμμία διαρροή του νέου firmware. Πιστεύω ότι με την λήξη της προσφοράς του στοκ θα βγει . Πιθανόν την Δευτέρα....

Και το παράξενο είναι ότι "τόσο" καιρό δεν βάζουν ένα βίντεάκι ένα screenshot να πούνε παιδιά δουλεύει ανάβουν τα "λαμπάκια" του AVR.

Ο μόνος σκοπός που εξυπηρετεί αυτή η απόφαση είναι να μας ανάψουν τα δικά μας "λαμπάκια" και να τους ρίχνουμε καντήλια.

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Εγώ έχω τις beta 8 και 10 . Ομως το μόνο που έχουν είναι Jukebox γεμάτο bugs.

Αυτά είναι που φοβάμαι.....γι αυτό τους έγραψα ότι προτιμώ να περιμένω λίγο ακόμα για σταθερή έκδοση παρά να παρακαλάμε (πάλι) για update από την επόμενη ημέρα για διορθώσεις.

Παρατηρώ ότι το pro έχει μπροστά τα leds για τα drives, το network, κλπ όπως το etrayz. Στο etrayz αυτά τα led είναι δυνατά και στο σκοτάδι φωτίζουν όλο το δωμάτιο. Στο pro πόσο δυνατά είναι τα leds αφού το pro το έχεις και στην τηλεόραση δίπλα;

Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Παρατηρώ ότι το pro έχει μπροστά τα leds για τα drives, το network, κλπ όπως το etrayz. Στο etrayz αυτά τα led είναι δυνατά και στο σκοτάδι φωτίζουν όλο το δωμάτιο. Στο pro πόσο δυνατά είναι τα leds αφού το pro το έχεις και στην τηλεόραση δίπλα;

Δεν ενοχλούν, Ψόφια είναι. Ειδικά το πρωί αν είσαι από το πλάι πρέπει να πας από μπροστά να δεις αν έχουν ανάψει. Παρατηρώ ότι τα πραγματικά leds βρίσκονται πιό μέσα λόγω του ότι το μπροστινό είναι καπάκι (το οποίο αφαιρείται για να μπουν οι σκληροί) και έτσι αναγκαστικά το φως βγαίνει μέσω διάφανων τούνελ.
Πάντως το βράδυ με κλειστά φώτα, δεν παρατηρησα κάποια ενόχληση.

Επειδή όμως το θέμα είναι και λίγο υποκειμενικό, το πολύ πολύ, αν σε ενοχλούν, βγάλε το καπάκι και βάψε τα ledάκια με κανά μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο να σπάσει λίγο το φως.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Pro

Δεν ενοχλούν, Ψόφια είναι. Ειδικά το πρωί αν είσαι από το πλάι πρέπει να πας από μπροστά να δεις αν έχουν ανάψει. Παρατηρώ ότι τα πραγματικά leds βρίσκονται πιό μέσα λόγω του ότι το μπροστινό είναι καπάκι (το οποίο αφαιρείται για να μπουν οι σκληροί) και έτσι αναγκαστικά το φως βγαίνει μέσω διάφανων τούνελ.
Πάντως το βράδυ με κλειστά φώτα, δεν παρατηρησα κάποια ενόχληση.

Επειδή όμως το θέμα είναι και λίγο υποκειμενικό, το πολύ πολύ, αν σε ενοχλούν, βγάλε το καπάκι και βάψε τα ledάκια με κανά μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο να σπάσει λίγο το φως.

Στο etrayz, όπου τα λαμπάκια "βγάζουν μάτια", η λύση είναι να βγάλετε το καπάκι, να κολλήσετε μια μικρή λωρίδα λευκού χαρτιού μπροστά από τα λαμπάκια. Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον 50% λιγότερο φωτεινά, δηλαδή σε απολύτως υποφερτό για τα γούστα μου σημείο.
Φαντάζομαι το ίδιο μπορεί να γίνει και στο pro!!!

Μεταφορά απο το θέμα του Xtreamer

βρηκα τη 2.4b14 για οποιον του αρεσουν τα πειραματα ( http://www.speedyshare.com/files/23353284/Xtreamer_2.4b14.zip )

το σάιτ απ' οπου τη βρήκα ειναι το http://www.iboum.com/pr/XTREAMER.php#list

edit: βλεπω στις επιλογές ήχου εχει dts-hd, dolby truehd kλπ αλλά δεν μπορώ να τσεκάρω κατα ποσο παιζουν

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Κι αν πήξουμε στα bugs που βρίσκουμε το 2.3.4 που είχε το μηχανάκι από "μαμά";

Ούτε με σφαίρες...

Βάλτο ρε Τάσο να μας φύγει η περιέργεια?HD AUDIO είναι αυτό.

Είμαι στην δουλειά αλλά ψήνομαι να φύγω και να φανταστείς δεν έχω το pro.

Που είσαι OnlineN?

Εμείς η BANιαρισμένη δεν μπορούμε να το δούμε.:HTEHETH63:
αντιγραφή από το link:
Dear friends and community members,

The long anticipated FW 2.4 with the community jukebox and HD audio is about to be published.

We decided to give it a 1 week run to the entire beta group.

We will collect the beta group findings, rap it up into a more solid FW release and than will officially announce it to the benefit of all.
έχει και κάτι άλλο, μάλλον κάποια φώτο, αλλά δε μπορώ να το δω λόγω company policies