Xtreamer Pro

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Το Pro παίρνει το ίδιο firmware με το απλό;
από ότι κατάλαβα, όλα θα φοράνε το ίδιο fw απλά στο xt1 θα υπάρχουν περιορισμοί

Δεν έχω το Pro, απλά το ρώτησα για να μη κάνει κάποιος λάθος και βάλει το beta του απλού εφόσον τα firmware είναι διαφορετικά...

Καλά μη βιάζεσαι! Μάλλον μας δουλεύουν, στο zip που κατέβασα έχει το Xtreamer_1.0.2.xtr, ημερομηνίας 7/8/2009.

και μερικές foto απο το δικό μου

dsc00233om.jpg

dsc00234rp.jpg

dsc00235gy.jpg

Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Καλά μη βιάζεσαι! Μάλλον μας δουλεύουν, στο zip που κατέβασα έχει το Xtreamer_1.0.2.xtr, ημερομηνίας 7/8/2009.

Ψυχραιμία μη σας πιάνει η βιασύνη γιατί θα κάνετε πατάτα!

Φίλε samniotis το ποστ σου μπορεί να παραπλανήσει τους κατόχους του pro!!! Το fw που δείχνεις είναι ΜΟΝΟ για για 2,5"Xtreamer

Πάντως πέρα από όλα τα αλλα, υπάρχει και πολλή παραπληροφόρηση αλλά και "δούλεμα" από την εταιρία.
Για να κατανοήσουμε όλοι το βαθμό του δουλέματος ας σκεφτούμε πως κυκλοφόρησε 2.4beta14 για το 2,5"XT το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παίξει HD 7.1 passthrough!!!
Στην 2.4b14 λοιπόν υπάρχει και η αντίστοιχη επιλογή!? Γιατί ? Πως θα το επιβεβαιώσει κάποιος ότι δουλεύει? Μήπως να το περάσει στο νέο 2,5"XT Sidewinder που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει?

Ας σοβαρευτούμε! Αν δεν είναι πραγματική διαρροή μιας beta έκδοσης του ενιαίου fw για 2,5"XT, τότε μιλάμε για μεγάααααλο δούλεμα!!! :slapface:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Pro

Για να κατανοήσουμε όλοι το βαθμό του δουλέματος ας σκεφτούμε πως κυκλοφόρησε 2.4beta14 για το 2,5"XT το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παίξει HD 7.1 passthrough!!!
Στην 2.4b14 λοιπόν υπάρχει και η αντίστοιχη επιλογή!? Γιατί ? Πως θα το επιβεβαιώσει κάποιος ότι δουλεύει? Μήπως να το περάσει στο νέο 2,5"XT Sidewinder που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει?

Ας σοβαρευτούμε! Αν δεν είναι πραγματική διαρροή μιας beta έκδοσης του ενιαίου fw για 2,5"XT, τότε μιλάμε για μεγάααααλο δούλεμα!!! :slapface:
Το 2.4beta14 έχει HD 7.1 passthrough, γιατί προορίζεται και για το Xtreamer SideWinder που πωλείται ήδη από το site τους.

Δεν γίνεται τίποτα.....όπου κι αν έχω ψάξει προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να "αποσπασω" το νέο firmware. Αυτό που κυκλοφορεί ως 2.4b14 είναι για το απλό Xtreamer (ή μούφα...δεν ξέρω)και το Pro δεν το αναγνωρίζει ως file.

Το Pro έχει περισσότερες διαφορές από το sidewinder, έχει περισσότερη μνήμη για παράδειγμα, και δέχεται και skinable wallpaper. Οπότε λογικό είναι να μην μπαίνει στο Pro το firmware του απλού (που πιθανά μπαίνει όμως στο sidewinder) εκτός κι αν έφτιαχναν ένα_σε_όλα...