xtreamer prodigy 4k η αλλον player/?

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,388
για να αναβαθμίσω την παλια μου pany plasma σε android tv μεχρι να ψωνισουμε καινουργια τηλεοραση με ενσωματωμένο andorid , ειμαι στο ψάξιμο για εναν καλο player που να μπορει συν των αλλων να παιζει απροβληματιστα και την popcorn time εφαρμογή.
ξεχώρισα τον νεο xtreamer prodigy 4k αν και ειχα παλια xtreamer και απο θεμα υποστήριξης δεν ηταν και οτι καλυτερο, παρολαυτα έπαιζε τα παντα.
xtreamer λοιπον η καποιον αλλο σε αυτο το επιπεδο τιμης ( ο xtreamer ερχεται με 149 ευρω)

μπορεις να κοιταξεις και τα beelink i826 και zidoo x9....γι αυτην την εταιρια τα βρισκω υπερβολικα τα 149 ευρα....φυσικα η τσεπη ειναι δικια σου!!!

και τα 2 τα εχω και ειναι αξιοπιστα δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα εδω και 3 μηνες,η ζυγαρια γερνει προς zidoo

οχι,τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η εφαρμογη? φανταζομαι οτι δεν ειναι κατι το δυσκολο να την δοκιμασω και να σου απαντησω το βραδυ...

με το popcorn time μπορεις να δεις ταινιες απο torrent streaming 1080p με ελληνικους υποτιτλους. ευκολια...
απο που συμφερει να παρει κανεις το zidoo?
αποοτι ειδα εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηρικα με τον xtreamer.

την εβαλα στο beelink εβαλα 3 ταινιες στα 720 παιζει αλλα μιλαμε για τορεντ,εαν δεν εχει πολλους σιντερσ τι γινετε? η ποιοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο απ οτι ειδα....

μεγαλυτερη ευκολια απο το xbmc δεν εχει...

zidoo απο κινα,εδω στην ευρωπη φτανει ΚΑΙ τα 180 ΕΥΡΑ

με το xbmc μπορεις να δεις ταινιες online?
τις ταινιες που θελω τις κατεβαζω...αλλα μερικες που δε θελω ναμου κρατανε χωρο τις βλεπω ανετα στο popcorn time.
για αγορα ελεγα απο εδω που τα στελνει απο γερμανια http://www.usellisell.com/smart-tv-box/brand/zidoo