Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Όλα τα παραπάνω θα τα βρεις εδώ:
http://www.xtreamer.net/downloads/xtreamer-prodigy/prodigy-firmware.aspx

Πρόσεξε καλά τον τρόπο εγκατάστασης που αναφέρει ο κατασκευαστής, αλλά και τα παιδιά από την παραπάνω αλληλογραφία.
Το αρχικό firmaware είναι το 3.0.0. και ξεκινάς από αυτό μόνο σε περίπτωση που παρουσιάζει προβλήματα το μηχάνημα σου (κολλήματα, προβλήματα με τα αρχεία – πχ κάνεις copy κάποιο αρχείο μέσω της συσκευής, παράδειγμα κάποιο αρχείο mp3 και δεν φαίνεται το αντίγραφο κλπ).

Re: Xtreamer PRODIGY...

Όχι που θα τη γλίτωνα εγώ!

Γενικά δεν έχω πρόβλημα σε όσες λειτουργίες δοκίμασα (και χρειάζομαι) με μοναδική εξαίρεση τη διαχείριση αρχείων. Είχα την εντύπωση ότι δεν θα αναγκάζομαι να βγάζω το δίσκο και να τον συνδέω στο pc για να προσθέσω αρχεία.
Όμως:
η αντιγραφή ή διαγραφή από τον file manager του prodigy συνήθως βγάζει μήνυμα λάθους κι όταν γίνεται κρατάει μέχρι την επόμενη εκκίνηση
η αντιγραφή από το pc (δεν είμαι βέβαιος αν αυτή η διαδικασία είναι σωστή έτσι κι αλλιώς) πέτυχε μια φορά αλλά τα αρχεία είχαν χαθεί με την επανεκκίνηση

Τελικά δοκίμασα την 4.2.1 (το δικό μου μηχανάκι ήρθε με την 4.0 ... επίσης το serial του τελειώνει σε ζυγό ... ξέρω, μ' αυτά που βλέπω κι ακούω αρχίζω να πιστεύω ότι κι αυτό επηρεάζει την σταθερότητά του :smash: ) χωρίς αποτέλεσμα, ξαναγύρισα στην 4.2.2, έκανα format από τα settings, δεν έβλεπε το δίσκο, σύνθεσα στη slave USB το laptop (ευτυχώς η USB3 είναι συμβατή με 2), ξαναφορμάρισα και τελικά κατάφερα να περάσω ένα album mp3 που ΔΕΝ χάθηκε μετά το κλείσιμο.

Η λύση είναι μασοβέζικη βέβαια, περίμενα να μπορώ να μεταφέρω αρχεία μέσω ethernet αλλά ... ή μήπως δεν προβλέπεται να δουλεύει έτσι;

Last edited:

@lord
Εβαλα την 4.2.2. Το πρόβλημα είναι με xlive-xmusic. Είναι πλέον στον κατάλογο xcommunity στο menu. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζουν τα links.. Δεν ξέρω αν κάτι δεν κάνω σωστά αλλά δέχομαι κάθε βοήθεια....

Στο App έχει πλέον
Premiu App
Web bronser
Web portal
Intenet radio
Comminuty----------->

Μέσα στο τελευταίο μπαίνω και έχει :
Xtreamer live
xListnPlay Music

Και στην 4.2 που έβαλα ξανά έτσι τα έχει. Το δικό σου το sceenshot που έχεις δεν μπορώ να το βγάλω, ούτε και τα ελληνικά που έχεις στο menu....
Ετσι λογικά έχω το xlive και πως θα βάλω το xtreaming???

http://forum.xtreamer.net/topic/28710-xtreamering-for-all-xtreamer-models/

(3) For add support for Xtreamering to main menu, run from the web browser (from Mozilla, Opera, Internet Explorer (hxxp = http)) this url: hxxp://xtreamer_ip_adress/media/sda1/scripts/install_prodigy.php (After this procedure will be Xtreamering in the main menu instead of Xtreamer Live.)

αφου τελειωσει η εγκατασταση (10-15 ) λεπτα θα κανεις restore στις αρχικες ρυθμισεις το μηχανημα και μετα σε καθε κατηγορια που σ ενδιαφερει θα κανεις update με το πληκτρο 1

Οταν πάω στο HDD από το menu κάτω μου έχει HDD/D:/scripts/
μήπως κάτι δεν είναι σωστό με το δίσκο? Τον έκανα format και factory restore το μηχάνημα....
αυτό το μέρος που έχει IP/media/sda1/ κανονικά δεν πρέπει να το βλέπω? Ετσι από το PC?
Αν μπω με καθαρή IP και δω το μηχάνημα τότε εχει ενα USB1 και μπαίνοντας εκεί έχει το scipts....

Αν με την τελευταία αναβάθμηση ο HDD έγινε mount αντι για sda1 σε usb1, πως μπορώ να το αλλάξω?

η ολη διαδικασια γινετε απο pc mono to update κανεις απο το πληκτρολογιο του μηχανηματος

απο to pc ανοιξε τον φακελο script και κανε αποσυμπιεση το xtreamering

1. εκανα update σε 4.2
2. Ενεργοποίηση το xlive σε on-off και πάτησα 1
3. Φόρτωσα από το http://forum.xtreamer.net/topic/34113-xtreamer-xlive/ στο κομμάτι Xtreamer xLive for SW3 and Prodigy, το download Xlive ?? σωστά?
4. το πήγα στο μηχάνημα και το άνοιξα με στο scipts στον κατάλογο xlive (έκδοση 1.5.7??)
5. Εδωσα http://192.168.1.65/media/sda1/scripts/xLive/install.php λέει done αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο..

Εχει κάτι άλλο?

δεν εγραψα πουθενα να ενεργοποιησεις το xlive απο το μηχανημα...
βασικα τωρα κανε restore ξανα σβησε οτι φακελο εχει δημιουργησει to xlive μεσα στο σκληρο σου και κανε τα εξης
ολα αυτα απο το pc
δημιουργησε ενα φακελο με την ονομασια script στον σκληρο σου(prodigy)
βαλε μεσα το xlive 157 και το xtreamering
οπως ειναι και χωρις να κανεις κατι αλλο θα κανεις αποσυμπιεση το xlive οταν τελειωσει θα δωσεις αυτην την εντολη hxxp://xtreamer_ip_adress/media/sda1/scripts/xLive/install.php και θα κανεις επανεκκινηση,
μετα θα κανεις αποσυμπιεση το xtreamering και οταν τελειωσει θα δωσεις αυτην την εντολη hxxp://xtreamer_ip_adress/media/sda1/scripts/install_prodigy.php και θα ξανακανεις επανεκκινηση.
απο το μενου σου δεν θα πειραξεις τιποτα ολα θα γινουν μονα τους

Η τελευταία έκδοση έχει πρόβλημα με την εύρεση αγγλικών πληροφοριών/εξωφύλλων για της ταινίες (το κινέζικο παίζει κανονικά).

Το ιδιο νομιζα και εγω και εβαλα την 4.2.1 γι αυτο τον λογο και το προβλημα υπαρχει και εκει ενω παλια δεν υπηρχε, αρα μαλλον το TMDB ειναι κατω.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...συνδεεις τον

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι περίμενα.
Ότι και να μεταβάλω στον δίσκο είναι χαμένος κόπος. Πχ Φάκελοι, Μετ ονομασίες φακέλων, μεταφορές αρχείων, αντίγραφα κλπ μόλις κλείσει το μηχάνημα, χάνονται όλα και επανέρχεται στην προηγούμενη αρχική κατάσταση. Η πλάκα είναι ότι αν συνδέσω κατόπιν τον δίσκο στο Pc, δεν υπάρχει και εκεί κάποια μεταβολή. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνονται όλα αυτά. Έχω μεγάλη εμπειρία στους υπολογιστές και εδώ σηκώνω τα χέρια.
Πως είναι δυνατόν να χάνονται φάκελοι, αρχεία, ονόματα κλπ ενώ όσο είναι σε λειτουργία υπάρχουν κανονικά.
Υπάρχουν εκτός των παραπάνω και άλλα προβλήματα. Πχ χάνει συνέχεια τις βασικές ρυθμίσεις όπως προανέφερα, δεν ανοίγει τα δικτυακά κανάλια κλπ.
Έχω κατά καιρούς αγοράσει πολλές πατάτες αλλά αυτή η αγορά είναι το κάτι άλλο!
Απορώ πως κατάφερε ο κατασκευαστής να κάνει τόσα πολλά bag σε μια συσκευή του. Του αξίζουν μόνο για αυτό συγχαρητήρια.
Ετοιμάζω την κατάληλη επιστολή για αυτό τον σκοπό.
Όσο για την επιστροφή, μάλλον δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Θα προσπαθήσω λίγο με προηγούμενα firmware και αν όχι, πέταμα.
Παρακαλώ μια συμβουλή για μια σύγχρονη και χωρίς πολλά προβλήματα πρόταση. Αν υπάρχει φυσικά τέτοια. Από προηγούμενη εμπειρία μπορώ να πω ότι η γερμανική fantec μου φαίνεται σοβαρή εταιρεία.

συνδέεις τον δισκο με τον υπολογιστή///δεξι κλικ ιδιότητες/ασφάλεια/administradion και αφερείς κάποιο από τα δικαιώματα, μετά πατάς οκ στη συνέχεια επαναφέρεις το δικαίωμα που ααφαίρεσες και είναι εντάξει. όποτε περνάς αρχεία στον δίσκο σου ασφαλή κατάργηση η σβησιμο υπολογιστη

παιδια έχω ενα περιεργο πρόβλημα.πηρα έναν 4 τ δίσκο, περασα κανονικα ταινιες αναβαθμισα σε 4.2.2 λειτουργει άψογα. όταν όμως πήγα να τον συνδέσω με υπολογιστη για να περάσω νεα αρχία από τις εξωτερικές θυρες usb 2-3 δεντον αναγνώριζε. Οταν τον συνέδεα σε εσωτερική ι´θρα (μεγάλος μπελας) τον αναγνώριζε κανονικά. Στην εξωτερικη θυρα η διαχείρηση δισκων μου τονβγάζει οτι ειναι dynamic ενω οταν το βαζω εσωτερικά basic ..