Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από ότι περίμενα.
Ότι και να μεταβάλω στον δίσκο είναι χαμένος κόπος. Πχ Φάκελοι, Μετ ονομασίες φακέλων, μεταφορές αρχείων, αντίγραφα κλπ μόλις κλείσει το μηχάνημα, χάνονται όλα και επανέρχεται στην προηγούμενη αρχική κατάσταση. Η πλάκα είναι ότι αν συνδέσω κατόπιν τον δίσκο στο Pc, δεν υπάρχει και εκεί κάποια μεταβολή. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνονται όλα αυτά. Έχω μεγάλη εμπειρία στους υπολογιστές και εδώ σηκώνω τα χέρια.
Πως είναι δυνατόν να χάνονται φάκελοι, αρχεία, ονόματα κλπ ενώ όσο είναι σε λειτουργία υπάρχουν κανονικά.
Υπάρχουν εκτός των παραπάνω και άλλα προβλήματα. Πχ χάνει συνέχεια τις βασικές ρυθμίσεις όπως προανέφερα, δεν ανοίγει τα δικτυακά κανάλια κλπ.
Έχω κατά καιρούς αγοράσει πολλές πατάτες αλλά αυτή η αγορά είναι το κάτι άλλο!
Απορώ πως κατάφερε ο κατασκευαστής να κάνει τόσα πολλά bag σε μια συσκευή του. Του αξίζουν μόνο για αυτό συγχαρητήρια.
Ετοιμάζω την κατάληλη επιστολή για αυτό τον σκοπό.
Όσο για την επιστροφή, μάλλον δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Θα προσπαθήσω λίγο με προηγούμενα firmware και αν όχι, πέταμα.
Παρακαλώ μια συμβουλή για μια σύγχρονη και χωρίς πολλά προβλήματα πρόταση. Αν υπάρχει φυσικά τέτοια. Από προηγούμενη εμπειρία μπορώ να πω ότι η γερμανική fantec μου φαίνεται σοβαρή εταιρεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.