Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

169.jpg2351.jpg

το έχω ξανανεβάσει, ορίστε και με εικόνες αυτό που θέλετε... :smash:

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Νικο αυτο το θεμα με τις μπαρες που αναφερε το παλικαρι τι κουλο ειναι?ελπιζω να διορθωθει γρηγορα αυτο το μπαγκ!!!το δικο σου για δοκιμη ακομα να ερθει?

Εχουμε πέσει στην ακαμψία των Κινέζων....Το ένα δέμα έχει το δείγμα....αλλά επειδή το έχουν πακετάρει....πρέπει να ζητήσουν άδεια από τον προιστάμενο αυτός από τον απο πάνω του και ο άλλος από τον παραπάνω. Θα την βρούμε την άκρη είπαμε.....(εύχομαι...)

Τώρα...όσον αφορά το full screen....Απ'ότι θυμάμαι μόνο η Xtreamer είχε αυτήν την ευκολία με την οποία (χειρισμός των Axis) άνοιγες το κάδρο μέχρι (αναλογικά πλάτους και ύψους ) να καλυφθεί όλη η οθόνη....Στα περισσότερα media players οι μπάρες είναι εκεί ακόμα και εάν κάνεις zoom x1, x2, κτλπ. Μάλλον η απουσία ενός τόσο σημαντικού feature απογοήτευσε.....:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Αυτό είναι αλλαγή aspect ratio......

αυτό γράφει ο φίλος ότι θέλει... να φάει τις μπάρες και να την κάνει να πιάσει όλη την οθόνη...

(τώρα αν εννοεί ότι θέλει να της φάει από δεξιά και απο αριστερά το περιεχόμενο του κάδρου, είναι ακόμα χειρότερο!! επιστροφή στις CRT 4:3!!!)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

αυτό γράφει ο φίλος ότι θέλει... να φάει τις μπάρες και να την κάνει να πιάσει όλη την οθόνη...

(τώρα αν εννοεί ότι θέλει να της φάει από δεξιά και απο αριστερά το περιεχόμενο του κάδρου, είναι ακόμα χειρότερο!! επιστροφή στις CRT 4:3!!!)

Είχα την εντύπωση ....μπορεί να κάνω και λάθος ..., ότι ο φίλος μάλλον είχε δει την δυνατότητα των προηγούμενων player της Xtreamer που μπορούσες πατώντας ενα κουμπί στο κοντρόλ να αυξήσεις ποσοστιαία το κάδρο κάθετα και οριζόντια. Με τον τρόπο αυτό μπορούσες να "γεμίσεις" την οθόνη (χάνοντας φυσικά λίγο από δεξιά και αριστερά, εν γνώση σου και όσο ήθελες...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Είχα την εντύπωση ....μπορεί να κάνω και λάθος ..., ότι ο φίλος μάλλον είχε δει την δυνατότητα των προηγούμενων player της Xtreamer που μπορούσες πατώντας ενα κουμπί στο κοντρόλ να αυξήσεις ποσοστιαία το κάδρο κάθετα και οριζόντια. Με τον τρόπο αυτό μπορούσες να "γεμίσεις" την οθόνη (χάνοντας φυσικά λίγο από δεξιά και αριστερά, εν γνώση σου και όσο ήθελες...)

Μα ακόμα και έτσι, η απάντηση παραμένει αυτή:

Ξανά, σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως bug. Ίσως σαν feature που δεν υποστηρίζεται (και που με σινεφίλ / βιντεοφίλ κριτήρια δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε καμία συσκευή).

Θα μπορούσα να φτιάξω την εικόνα του παραδείγματος κόβοντας του τα χέρια (αριστερά & δεξιά crop), ζουμάροντας ότι απομείνει να γεμίσει το κάδρο... που φυσικά και πάλι "λάθος" είναι. Τέσπα. Καμία σχέση με το prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Το παρέλαβα και εγώ εδώ και μερικές μέρες, γενική εντύπωση καλή αν και τα ενοχλητικά bug είναι αρκετά με πιο σοβαρό το file order με date αντί για name. Λοιπουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που είχα συνηθηση στο mk1. Το streaming καλό ακόμα και 3d bd iso όχι ασφαλώς σε wireless. Εάν δουλέψουν στο λογισμικό θα έχουμε ένα πολύ καλο player. Σε σύγκριση με το hd900b που έχει ο αδελφός μου και κατα πάσα πιθανότητα έχουν το ίδιο hardware το λογισμικό είναι πιο σταθερό και μεε λιγότερα προβλήματα. Προς το παρόν το ΜΚ1 παραμένει στο σαλόνι :)

Το παρέλαβα και εγώ εδώ και μερικές μέρες, γενική εντύπωση καλή αν και τα ενοχλητικά bug είναι αρκετά με πιο σοβαρό το file order με date αντί για name. Λοιπουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που είχα συνηθηση στο mk1. Το streaming καλό ακόμα και 3d bd iso όχι ασφαλώς σε wireless. Εάν δουλέψουν στο λογισμικό θα έχουμε ένα πολύ καλο player. Σε σύγκριση με το hd900b που έχει ο αδελφός μου και κατα πάσα πιθανότητα έχουν το ίδιο hardware το λογισμικό είναι πιο σταθερό και μεε λιγότερα προβλήματα. Προς το παρόν το ΜΚ1 παραμένει στο σαλόνι :)

Καλοριζικο φιλε μου!!!ποσο καιρο εκανε να σου ερθει?

Προ παραγγελία από Ιούνιο, από την στιγμή που τα διαθεσανε 4 μέρες με DHL.

Προ παραγγελία από Ιούνιο, από την στιγμή που τα διαθεσανε 4 μέρες με DHL.
Μαλιστα!!!και εμεις ακομα περιμενουμε!!!!επειδη εχω διαβασει στο επισιμο σαιτ της εξτριμερ!!!για προβληματα στο μηχανημα(παρουσιαζετε πρασινη οθονη και μετα απλα δεν λειτουργει.Εχεις παρατηρηση κατι τετιο εως τωρα?και επιπλεον θα ηθελα να μαθω!!αν το μηχανημα ζεσταίνεται πολυ!!! και αν κανει θορυβο οταν λετουργει!!!ευχαριστω.

Πιστεύω ότι ειμουν στα 10 πρώτα άτομα που το παρηγγειλαν και το πλήρωσαν από Ιούνιο, εάν δεν ειμουν στα πρώτα 10 που το στελναν θα με ακούγανε μέχρι εκεί :). Το μηχαναμα έχει καλή κατασκευή και καλές προδιαγραφές hardware, σαν media player / streamer είναι άψογο, το δοκίμασα με ότι αρχείο μπορείς να φανταστείς ακόμα και με muxed 3D blue ray iso που ούτε το original ΒD Sony δεν παίζει και όλα είναι τέλεια, δεν ζεσταινει, είναι ΑΘΟΡΥΒΟ, εγώ κάνω streaming απο NAS και μου κόλλησε μόνο μια φορά στην εκκίνηση μέχρι στιγμής. Εάν το συνγκρινω με το πρώτο firmware του ΜΚ1 που κολλαγε κάθε λίγο είναι άριστο, ούτε πράσινες οθόνες ούτε άλλο. Μόλις το firmware γίνει πιο λειτουργικό και φύγουν μικρά bug θα είναι τέλειο.

Πιστεύω ότι ειμουν στα 10 πρώτα άτομα που το παρηγγειλαν και το πλήρωσαν από Ιούνιο, εάν δεν ειμουν στα πρώτα 10 που το στελναν θα με ακούγανε μέχρι εκεί :). Το μηχαναμα έχει καλή κατασκευή και καλές προδιαγραφές hardware, σαν media player / streamer είναι άψογο, το δοκίμασα με ότι αρχείο μπορείς να φανταστείς ακόμα και με muxed 3D blue ray iso που ούτε το original ΒD Sony δεν παίζει και όλα είναι τέλεια, δεν ζεσταινει, είναι ΑΘΟΡΥΒΟ, εγώ κάνω streaming απο NAS και μου κόλλησε μόνο μια φορά στην εκκίνηση μέχρι στιγμής. Εάν το συνγκρινω με το πρώτο firmware του ΜΚ1 που κολλαγε κάθε λίγο είναι άριστο, ούτε πράσινες οθόνες ούτε άλλο. Μόλις το firmware γίνει πιο λειτουργικό και φύγουν μικρά bug θα είναι τέλειο.

Σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες σου!!!απο αυτα που μου λες φαινετε πολυ αξιολογο μηχανημα!!!!αντε να ερθει και σε εμας για να το χαρουμε.

Να είσαι καλα για τις πληροφορίες. Είναι παγκόσμιο φαινόμενο να έχουμε κάνει powerbuy, ο αντιπρόσωπος να μην έχει πάρει ακόμα κάποιο κομμάτι δοκιμής και να μην ξέρουμε αν θα μας έρθει με πλοίο, αεροπλάνο ή διαστημόπλοιο......

Τιμή σε δραχμές έχει βγάλει ο αντιπρόσωπος; Γιατί μέχρι να φτάσει....

Πλάκα κάνω γιατί μόνο για πλάκα είναι αυτή η Xtreamer...

Παιδια το αγορασα και εγω το μηχανημα,οταν μ ερθει θα γραψω εντηπωσεις,η τιμη του παντος με τα μεταφορικα βγενη στα 235Ε

Παιδια το αγορασα και εγω το μηχανημα,οταν μ ερθει θα γραψω εντηπωσεις,η τιμη του παντος με τα μεταφορικα βγενη στα 235Ε

Πολλά δεν δίνεις, εγώ το αγορασα 175 μαζί με τα μεταφορικά απο την ίδια την εταιρεία.

Πολλά δεν δίνεις, εγώ το αγορασα 175 μαζί με τα μεταφορικά απο την ίδια την εταιρεία.

Εσύ......μάλλον είσαι από τους τυχερούς....Δεν νομίζω ότι θα ξανασυμβεί αυτό ...:D

Στο Χονγκ Κονγκ πάντως σε μαγαζιά που είχε κοιτάξει ο φίλος μου η street price του είναι 150-155 ευρώ οπότε αν βρεθεί λογικός ebayer τα 175 μοιάζουν ΟΚ...
Όσο για τελωνείο με EMS πρέπει να είσαι γκαντεμης για να σε πιάσουν...9/10 περνάνε αέρα...