Νικο αυτο το θεμα με τις μπαρες που αναφερε το παλικαρι τι κουλο ειναι?ελπιζω να διορθωθει γρηγορα αυτο το μπαγκ!!!το δικο σου για δοκιμη ακομα να ερθει?
View attachment 73790View attachment 73791
το έχω ξανανεβάσει, ορίστε και με εικόνες αυτό που θέλετε... :smash:
Αυτό είναι αλλαγή aspect ratio......
αυτό γράφει ο φίλος ότι θέλει... να φάει τις μπάρες και να την κάνει να πιάσει όλη την οθόνη...
(τώρα αν εννοεί ότι θέλει να της φάει από δεξιά και απο αριστερά το περιεχόμενο του κάδρου, είναι ακόμα χειρότερο!! επιστροφή στις CRT 4:3!!!)
Είχα την εντύπωση ....μπορεί να κάνω και λάθος ..., ότι ο φίλος μάλλον είχε δει την δυνατότητα των προηγούμενων player της Xtreamer που μπορούσες πατώντας ενα κουμπί στο κοντρόλ να αυξήσεις ποσοστιαία το κάδρο κάθετα και οριζόντια. Με τον τρόπο αυτό μπορούσες να "γεμίσεις" την οθόνη (χάνοντας φυσικά λίγο από δεξιά και αριστερά, εν γνώση σου και όσο ήθελες...)
Ξανά, σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως bug. Ίσως σαν feature που δεν υποστηρίζεται (και που με σινεφίλ / βιντεοφίλ κριτήρια δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε καμία συσκευή).
Το παρέλαβα και εγώ εδώ και μερικές μέρες, γενική εντύπωση καλή αν και τα ενοχλητικά bug είναι αρκετά με πιο σοβαρό το file order με date αντί για name. Λοιπουν πολλά από τα χαρακτηριστικά που είχα συνηθηση στο mk1. Το streaming καλό ακόμα και 3d bd iso όχι ασφαλώς σε wireless. Εάν δουλέψουν στο λογισμικό θα έχουμε ένα πολύ καλο player. Σε σύγκριση με το hd900b που έχει ο αδελφός μου και κατα πάσα πιθανότητα έχουν το ίδιο hardware το λογισμικό είναι πιο σταθερό και μεε λιγότερα προβλήματα. Προς το παρόν το ΜΚ1 παραμένει στο σαλόνι![]()
Μαλιστα!!!και εμεις ακομα περιμενουμε!!!!επειδη εχω διαβασει στο επισιμο σαιτ της εξτριμερ!!!για προβληματα στο μηχανημα(παρουσιαζετε πρασινη οθονη και μετα απλα δεν λειτουργει.Εχεις παρατηρηση κατι τετιο εως τωρα?και επιπλεον θα ηθελα να μαθω!!αν το μηχανημα ζεσταίνεται πολυ!!! και αν κανει θορυβο οταν λετουργει!!!ευχαριστω.Προ παραγγελία από Ιούνιο, από την στιγμή που τα διαθεσανε 4 μέρες με DHL.
Πιστεύω ότι ειμουν στα 10 πρώτα άτομα που το παρηγγειλαν και το πλήρωσαν από Ιούνιο, εάν δεν ειμουν στα πρώτα 10 που το στελναν θα με ακούγανε μέχρι εκεί. Το μηχαναμα έχει καλή κατασκευή και καλές προδιαγραφές hardware, σαν media player / streamer είναι άψογο, το δοκίμασα με ότι αρχείο μπορείς να φανταστείς ακόμα και με muxed 3D blue ray iso που ούτε το original ΒD Sony δεν παίζει και όλα είναι τέλεια, δεν ζεσταινει, είναι ΑΘΟΡΥΒΟ, εγώ κάνω streaming απο NAS και μου κόλλησε μόνο μια φορά στην εκκίνηση μέχρι στιγμής. Εάν το συνγκρινω με το πρώτο firmware του ΜΚ1 που κολλαγε κάθε λίγο είναι άριστο, ούτε πράσινες οθόνες ούτε άλλο. Μόλις το firmware γίνει πιο λειτουργικό και φύγουν μικρά bug θα είναι τέλειο.
Παιδια το αγορασα και εγω το μηχανημα,οταν μ ερθει θα γραψω εντηπωσεις,η τιμη του παντος με τα μεταφορικα βγενη στα 235Ε
Πολλά δεν δίνεις, εγώ το αγορασα 175 μαζί με τα μεταφορικά απο την ίδια την εταιρεία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.