Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Έμενα εχει θέμα με την κεραία wifi δεν την αναγνωρίζει πάντα και αν καποια φορά την βρει και συνδεθεί μετα απο επανεκινηση την χάνει και δεν συνδεεται με τιποτα κατα το ανοιγμα μου γραφει wifi plug -in και βγαζει το τριγωνο επισης με το buffer μέσω δικτύου εχει προβλημα
Πρέπει να ειναι θέμα αναβάθμισης θα δούμε ακομα το ψάχνω

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Νίκο το πληκτρολόγιο turbo-x λειτούργησε κανινικά με το Prodigy? Και γενικά όσοι το έχετε δουλέψει με πληκτρολόγιο εκτός της xtreamer δούλεψαν κανονικά;

Αυτο δουλευει. αλλα τζαμπα το πηρα Το android μαπα μου φαινετε

........................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Re: Xtreamer PRODIGY...

Ρε παιδια εμένα δεν μου βγαίνει το υπό μενού στο iso για να διαλέξω εάν θέλω να ξεκινήσει η 3d έκδοση ή η 2d έκδοση ξεκινάει κατευθείαν σε 2d

Έχω την lw650s την lg

Ρε παιδια κανεις???

πατα το κουμπι το 6 μηπως αυτο λες?

Οχι το βρηκα αυτο το υπομενου του iso θα επρεπε οταν παταω play να με βαζει να επιλεγω εαν θελω να δω την ταινια 3d ή 2d δεν το κανει ομως ξεκιναει κατευθειαν 2d καποιος που να ξερει?

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Φιλε εκανε format; Eγω εβαλα Western digital 20earx kαι μου λεει απαγορευμενη λειτουργια.Μηπως δεν κανει αυτος; Tη βαψαμε....

..............................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy

Αν θυμάμαι καλά έχει ένα πρόβλημα στο format των δίσκων. Αυτό λύνεται με το firmware που έρχεται σύντομα.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Αν θυμάμαι καλά έχει ένα πρόβλημα στο format των δίσκων. Αυτό λύνεται με το firmware που έρχεται σύντομα.

Eυχαριστω πολυ...Μακαρι

Eυχαριστω πολυ...Μακαρι

Μην το αφήνεις . Προσπάθησε να ξανακάνεις φορμάτ. Εμένα μου το πήρε στην 2η. Γνωστό πρόβλημα του firmware που τόχε και το Sidewinder 2 . Εκεί το έλυσαν με firmware. Στο Prodigy...περιμένουμε μέχρι να το βγάλουν .

Εγω απο τα συμφραζομενα ολων καταλαβα οτι το μηχανημα ξυριζει ,χωρις ουτε ενα firmware :p

Οχι το βρηκα αυτο το υπομενου του iso θα επρεπε οταν παταω play να με βαζει να επιλεγω εαν θελω να δω την ταινια 3d ή 2d δεν το κανει ομως ξεκιναει κατευθειαν 2d καποιος που να ξερει?

Η TV σου ενεργοποιείται αυτόματα στην αναπαραγωγή 3D υλικού ή χρειάζεται να επιλέξεις να την ενεργοποιήσεις από το μενού της ?
Το λέω γιατί κάποιες τηλεοράσεις διαφέρουν από τις άλλες. Π.χ. η Sony που δοκίμασα εγώ ενεργοποιείται αυτόματα στο 3D μόνο όταν είναι fullHD3D. Αλλιώς σε πετάει στο 2D και πρέπει εσύ χειροκίνητα να πάς να επιλέξεις SBS για να το δείξει .

Νίκο το πληκτρολόγιο turbo-x λειτούργησε κανινικά με το Prodigy? Και γενικά όσοι το έχετε δουλέψει με πληκτρολόγιο εκτός της xtreamer δούλεψαν κανονικά;

Δουλεύει κανονικά!!!

Πως θα κανω το prodigy να βλέπει τα αρχεία του pc?Έχω τους σκληρούς του υπολογιστή shared,το prodigy απο το menu media sources τους βλέπει αλλά μολις επιλέγω έναν μου ζητάει username kai password και δε συνδέεται.ειναι καποιος φιλος που το συνεδεσε δικτυακά να με βοηθήσει;το λειτουργικό μου είναι win 7 x64

ναι καποιος να μας πει....

αλλιως φιλε μπορεις να δεις καποια αρχεια απο το αλλο εικονειδιο λεγεται καπως ετσι UpnD πατα εκει

Win 7 64 έχω κι εγώ. Πήγαινε επένω στον δίσκο που κάνεις shared. Δεξί κλικ , > Properties > Sharing > Advanced sharing > Permissions . Στην καρτέλλα : Share permissions πρέπει να υπάρχει το group "Everyone" το οποίο πρέπει νάχει full control. (ελπίζω νάχεις κλειδωμένο δίκτυο ε? :D)

Φιλε εκανε format; Eγω εβαλα Western digital 20earx kαι μου λεει απαγορευμενη λειτουργια.Μηπως δεν κανει αυτος; Tη βαψαμε....

..............................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy

Ξανακάνε . Κι αν δεν το κάνει ....κάνε hard reset ( βγάλε του την πρίζα από πίσω και μετά από 10" ξαναβάλτη και ξανακάνε format

Μην το αφήνεις . Προσπάθησε να ξανακάνεις φορμάτ. Εμένα μου το πήρε στην 2η. Γνωστό πρόβλημα του firmware που τόχε και το Sidewinder 2 . Εκεί το έλυσαν με firmware. Στο Prodigy...περιμένουμε μέχρι να το βγάλουν .

Το φορματ Νικο ποση ωρα ειναι; Εγω παταω φορματ και με παει εκει που εχει 3 επιλογες. Πανω γραφει ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ HDD

Στη μεση ρωταει -ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΜΕΣΑ;-και κατω ενα μπλε φωτινο HDD χωρις να μπορεις να τικαρεις κατι

Οταν βαρεθω και πατησω ENDER ,η καρτα γραφει -Απαγορευμενη λειτουργια- FORMAT-HDD-WARNING-1

Kατω Κατω πατας ΟΚ και τελος αδοξ0 Ο δισκος φταιει;

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δυστηχώς εμένα το trust αν και είναι ίδιο με το turbo-x δεν το αναγνωρίζει;
Κάνεις κάτι συγκεκριμένο;

Tιποτα απλως το USB εβαλα εγω και σε prodigy-PS3-Laptop

.........................................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Το φορματ Νικο ποση ωρα ειναι; Εγω παταω φορματ και με παει εκει που εχει 3 επιλογες. Πανω γραφει ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ HDD

Στη μεση ρωταει -ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΑΜΕΣΑ;-και κατω ενα μπλε φωτινο HDD χωρις να μπορεις να τικαρεις κατι

Οταν βαρεθω και πατησω ENDER ,η καρτα γραφει -Απαγορευμενη λειτουργια- FORMAT-HDD-WARNING-1

Kατω Κατω πατας ΟΚ και τελος αδοξ0 Ο δισκος φταιει;

Βγάλτο από την πριζα για 10" . Μετά αφού το βάλεις πάλι σε λειτουργία , πάτα διαμόρφωση HDD αμέσως. ( το φορματ άδειου δίσκου.....15" το πολύ)

Οχι !!! το στικάκι έβαλα μόνο στην πίσω usb....και δούλεψε αμέσως ...

Βγάλτο από την πριζα για 10" . Μετά αφού το βάλεις πάλι σε λειτουργία , πάτα διαμόρφωση HDD αμέσως. ( το φορματ άδειου δίσκου.....15" το πολύ)

Συγνωμη που σε κουραζω οι μπαρες δεξια-αριστερα γιατι βγαινουνε; Με PS3 Media server ειχα μονο τις κλασσικες πανω κατω

Πρεπει να κανω zoom 1 και κατι γινεται τοτε

..........................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000