Επειδή ήθελα να μάθω και φυσικά να ενημερώσω ορίστε :
http://forum.xtreamer.net/topic/20938-will-dts-ma-fully-supported/
Αρα θα υποστηρίζει ....
Υ.Γ. Και μόνο με 119 ευρώ?
A misunderstanding have created about DTS-MA support. Descriptions at the top of the Prodigy's announcement, says "Yes" . But at the end, where is the Prodigy's specifications and at the "Audio Output supported" section, DTS-MA is not referred.
Is it possible to be confirmed please?
Τελικά επιβεβαιώνει πως υποστηρίζει DTS-MA?Yes, of course it is. The specs will be corrected.
Ψιλοαπάτη το USB 3 , usb slave είναι
δηλαδη?
που το ξερεις οτι η slave ειναι η usb3? γιατι να μην ειναι η διπλανη?Ψιλοαπάτη το USB 3 , usb slave είναι
που το ξερεις οτι η slave ειναι η usb3? γιατι να μην ειναι η διπλανη?
Eγώ θέλω να κάνω μια ερώτηση γενική....που όμως είναι πολύ συμαντική για εμένα...βλέπω οτι γίνεται μεγάλη αναφορά στο dts audio high definition κτλπ κτλπ...βασικά για αυτό ψάχνομαι και εγω´...
1) τί σύστημα ενισχυτή- ηχεια έχετε και πιστέυετε οτι έχετε φτάσει την τεχνολογία στο έπακρο της ..και απλα σας λείπει το high definition audio??? ρωτώ γιατι υπάρχει μία ολόκληρη παρέα audiοφιλοι σε διπλανο χώρο του forum που δίνουν 10 000 ευρο για ένα ζευγάρι ηχεία....κα τα καλώδια τους κάνουν όσο ο ενισχυτής μου...αυτοι οι τύποι ακούν cd...(oxi μονο βεβαια).
2) Εστω οτι το έχουμε το high definition audio.... τι μουσική μπορουμε να βρούμε σε αυτο το format??? και απο που????
Δεν μου αρεσει να πετώ εξυπνάδες ...γι αυτο και σας ρωτω´...γιατι δεν ξέρω εαν έχει νόημα να ασχολούμαι με το θέμα....απο την στιγμη που ολο το ηχοσύστημα μου δεν ξεπερνα τα 1500 ευρο.... μήπως αυτη η έρευνα για τον ήχο υψηλής ευκρίνιας αφορά ακριβότερα συστήματα ??? που όντως τελειώνουν την δυνατότητα των υποδεέστερων μέσων????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.