Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Το install αρχείο εννοώ από το φάκελο του usb
Κάνω κανονικά την διαδικασία με το κουμπί απο το prodigy και όχι από το remote

Που σου σταματάει η διαδικασία. Το φωτάκι σβύνει; Κολάει την ώρα της αναβάθμισης; Εγώ το έκανα με 8άρι stick χωρίς πρόβλημα.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Σβήνει το φωτάκι αλλά μετά δε κάνει τίποτα

Πόση ώρα περιμένεις; Ειδικά αυτή η αναβάθμιση λένε ότι κρατάει περισσότερο από το κανονικό. Εμένα νομίζω έκανε περίπου 20 λεπτά.

Ναι ρε παιδιά αλλά στην τηλεόραση δεν δείχνει απολύτος τίποτα!!!!
Δεν θα έπρεπε να δείχνει κάποια διαδικασία

Re: Xtreamer PRODIGY...

Ναι ρε παιδιά αλλά στην τηλεόραση δεν δείχνει απολύτος τίποτα!!!!
Δεν θα έπρεπε να δείχνει κάποια διαδικασία

Οταν αποσυμπιέζεται το αρχείο δεν δείχνει . Δείχνει όταν ξεκινάει η εγκατάστασή του ....μετά την αποσυμπίεση.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΕΧΩ ΤΟ PRODIGY ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.
ΕΝΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΜΟΥ (ΣΕ USB STIC ) ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ Η ΒΓΑΖΕΙ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ.
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜA?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΥΓ.Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΒΕΤΑ ΑΞΙΖΕΙ?

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΕΧΩ ΤΟ PRODIGY ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.
ΕΝΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΜΟΥ (ΣΕ USB STIC ) ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ Η ΒΓΑΖΕΙ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ.
ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜA?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΥΓ.Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΒΕΤΑ ΑΞΙΖΕΙ?

Γεια σου φίλε μου και καλώς ήρθες στο avclub.
To Prodigy δεν παρουσιάζει πρόβλημα στους υπότιτλους.
Επέλεξε από το κουμπί των υποτίτλων "Greek" ή UTF-8 (Unicode) ανάλογα με το πως είναι αποθηκευμένοι οι υπότιτλοί σου.
Επίσης δες εάν οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με την ταινία σου .....

Η αναβάθμιση στην 3.0.3 beta επιβάλλεται!!

THN ANAΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΚ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ UTF-8 ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥ ΛΑΠ ΤΟΠ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

THN ANAΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΚ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ UTF-8 ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥ ΛΑΠ ΤΟΠ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ

Πρέπει να πάς στο laptop και στο φάκελλο που θες να βλέπει το Prodigy και να τον κάνεις shared . ( Ξέρεις ...δεξί κλικ στον φακελο , properties , sharing , advance share κτλπ. )

Ετσι θα τον δει

Υ.Γ. Θα ήταν καλό να μην χρησιμοποιείς κεφαλαία όταν γράφεις ....

παιδιά έχει βάλει κανείς αυτόν το δίσκο. τον υποστιρίζει?

WD Caviar Green WD30EZRX - Σκληρός δίσκος - 3 TB

Θέλω να το σιγουρέψω αν δουλευει το prodigy σε SATA III

Θέλω να το σιγουρέψω αν δουλευει το prodigy σε SATA III

Γιατι να μη δουλευει; Υποστηριζει ως 3tb.Eγω εχω 2tb sata 3.Yπαρχει συμβατοτητα με σατα 2

Αύριο το πρωί θα στείλουν τα DVB-T tuner αεροπορικώς για δοκιμή εδώ. Εχω ζητήσει εάν γίνεται να το πάρω για λίγες μέρες να το δοκιμάσω κι αυτό πριν δοθεί το Prodigy σε μεγάλο περιοδικό του χώρου για test και παρουσίαση.
Οπως και νάχει εμέις εδώ θα παρουσιάσουμε όλα τα μυστικά του ....

Υ.Γ. New Hint : Πατώντας το zoom παρατεταμένα ενεργοποιούμε την επιλογή της ποσοστιαίας ρύθμισης του axis. Αυτό που είχαν και τα παλαιότερα μοντέλα. Δηλαδή π.χ. 120% κάθετα και 120% οριζόντια....ή 118% ή 108% ....όσο θέλουμε εμείς. Πολύ καλή επιλογή εάν θες να γεμίσεις λίγο την οθόνη τόσο όσο να μην χάνεις πληροφορία αλλά και να μην έχεις μεγάλες μαύρες μπάρες. Το ζουμ Χ1 και Χ2 (που έχει ως αρχική επιλογή) δεν είναι και τόσο βολικό.

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Υ.Γ. New Hint : Πατώντας το zoom παρατεταμένα ενεργοποιούμε την επιλογή της ποσοστιαίας ρύθμισης του axis. Αυτό που είχαν και τα παλαιότερα μοντέλα. Δηλαδή π.χ. 120% κάθετα και 120% οριζόντια....ή 118% ή 108% ....όσο θέλουμε εμείς. Πολύ καλή επιλογή εάν θες να γεμίσεις λίγο την οθόνη τόσο όσο να μην χάνεις πληροφορία αλλά και να μην έχεις μεγάλες μαύρες μπάρες. Το ζουμ Χ1 και Χ2 (που έχει ως αρχική επιλογή) δεν είναι και τόσο βολικό.

Νίκο μόλις είδα το πόστ σου και πήγα να το δοκιμάσω. Τελικά πατώντας μία φορά κάνει FILL δηλαδή ζούμ που υπερβαίνει το όρια της οθόνης και μπορείς με τα βελάκια να μετακινείς την οθόνη αριστερά δεξιά και πάνω κάτω, πατώντας 2η φορά κάνει Stretch, δηλαδή ανοίγει την εικόνα ώστε να πιάσει τα όρια της οθόνης - χαλώντας εννοείται το aspect ratio - και με το 3ο πάτημα μπορείς να ανοίξεις ή να κλείσεις το μέγεθος σε βήματα του 5% ανεξάρτητα οριζόντια ή κάθετα!

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Νίκο μόλις είδα το πόστ σου και πήγα να το δοκιμάσω. Τελικά πατώντας μία φορά κάνει FILL δηλαδή ζούμ που υπερβαίνει το όρια της οθόνης και μπορείς με τα βελάκια να μετακινείς την οθόνη αριστερά δεξιά και πάνω κάτω, πατώντας 2η φορά κάνει Stretch, δηλαδή ανοίγει την εικόνα ώστε να πιάσει τα όρια της οθόνης - χαλώντας εννοείται το aspect ratio - και με το 3ο πάτημα μπορείς να ανοίξεις ή να κλείσεις το μέγεθος σε βήματα του 5% ανεξάρτητα οριζόντια ή κάθετα!

Αμα το κρατήσεις λίγο πατημένο τα περνάει τα βήματα όλα και μετά με τα βελάκια πας κατά 1% ....όχι κατά 5% ( ελπίζω να μην κάνω λάθος ....δεν μπορώ και να το δω τώρα...) :D