Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Πριν τον Νοέμβρη δεν πρόκειται να είναι εδώ...Σκέφτεται κανένας υπέυθυνος την περίπτωση του power buy για αυτό ή για το sidewinder 2 ???

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γινει power buy για media player που φοραει realtek 1185/86.
Εχει βρωμισει ο τοπος απο δαυτα και το mede8er 500x2 παιζει να ειναι καλυτερο ακομα και απο το prodigy οποτε ο καθενας μονος του.

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γινει power buy για media player που φοραει realtek 1185/86.
Εχει βρωμισει ο τοπος απο δαυτα και το mede8er 500x2 παιζει να ειναι καλυτερο ακομα και απο το prodigy οποτε ο καθενας μονος του.

Από 1185 έχει γεμίσει ο τόπος, γιατί το 1186 ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει... Το οποίο όμως φαίνεται πολλά υποσχόμενο, και επιτέλους, ισχυρό.

Εγω δεν ξερω τι λετε μαγκες, θα το παρω Standar !!

Εκλεισα 2 χρονια με το απλο, ηρθε η ωρα της αλλαγης:BDGBGDB55:

Και αν παιξει καποια στιγμή power buy μεσα.

Παντως φοραει τον 1186 και εχει και 1,4 hdmi και usb 3, πληκτρολογια κτλ.

Εμενα καλο μου φαινεται.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Σε 3 μήνες λέει η xtreamer ότι θα κυκλοφορήσει
Σε 4 μήνες θα είναι σχεδόν έτοιμοι να αρχίσουν την αρχική μειωμένη διάθεση
Σε 5 μήνες θα λένε ότι θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν και τις μαζικές αποστολές
Σε 6 μήνες θα λένε ότι είναι ετοιμοπαράδοτα και όπου νά'ναι τα στέλνουν.
Σε 7 μήνες θα ξαναλάξουν το configuration, θα βάλουν το realtek 1187.5 και hdmi 1.52

... και σε 8 μήνες θα σταλεί το πρώτο κομμάτι για τεστ... Ε, περίπου σε κανένα 10μηνο θα το έχουν όσοι το προπαραγγείλουν και το πληρώσουν, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες του αντιπροσώπου, αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής ώστε να μην κρεμάσει τους πελάτες του κλπ. (σας θυμίζει κάποιο άλλο μηχάνημα της xtreamer η φανταστική μου ιστορία?? Μπαααα...)

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Σε 3 μήνες λέει η xtreamer ότι θα κυκλοφορήσει
Σε 4 μήνες θα είναι σχεδόν έτοιμοι να αρχίσουν την αρχική μειωμένη διάθεση
Σε 5 μήνες θα λένε ότι θα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν και τις μαζικές αποστολές
Σε 6 μήνες θα λένε ότι είναι ετοιμοπαράδοτα και όπου νά'ναι τα στέλνουν.
Σε 7 μήνες θα ξαναλάξουν το configuration, θα βάλουν το realtek 1187.5 και hdmi 1.52

... και σε 8 μήνες θα σταλεί το πρώτο κομμάτι για τεστ... Ε, περίπου σε κανένα 10μηνο θα το έχουν όσοι το προπαραγγείλουν και το πληρώσουν, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες του αντιπροσώπου, αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής ώστε να μην κρεμάσει τους πελάτες του κλπ. (σας θυμίζει κάποιο άλλο μηχάνημα της xtreamer η φανταστική μου ιστορία?? Μπαααα...)

Πως να το λένε ... πως να το λένε... ααα ναι ultra νομίζω... , το παρέλαβα σήμερα μετά από σχεδόν 2 μήνες (!)...
:flipout::flipout:

Χάλια η xtreamer στο aftersales παιδιά..

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Πως να το λένε ... πως να το λένε... ααα ναι ultra νομίζω... , το παρέλαβα σήμερα μετά από σχεδόν 2 μήνες (!)...
:flipout::flipout:

Χάλια η xtreamer στο aftersales παιδιά..

Έλα κακίες! Σιγά το χρόνο που έκανες να παραλάβεις!.... Ούτε 3 μήνες!

Για το aftersales της Xtreamer δεν έχω άποψη. Στο Pre-sales πάσχει. -bye-

Να υποθέσω δηλαδή οτι θα γίνει power buy ?

Εάν μαζευτούμε πολλοί ......ναι . Αλλιώς τα καλά του Ultra.......όχι δεν τα ξανακάνει κανείς μου φαίνεται ......:D

Ετσι ακριβώς.
Δεν θα ξαναμπουμε στην διαδικασια για τοσα λιγα ατομα και να ακουμε και κράξιμο και απο πάνω (εμεις και ο αντιπροσωπος).
Αν ποτε ξαναγινει κατι τετοιο θα γινει με πολλες συμμετοχες και με πολυ συγκεκριμενους ορους.Ειδικα κιολας αν μιλαμε για xtreamer θα πρεπει ο καθενας που θα παραγγειλει να γνωριζει πως υπάρχει περίπτωση να καθυστερησει αρκετα το θεμα.

Εγώ την ιδέα ενός power buy βέβαια για το prodigy .......δεν κρατήθηκα και την πρότεινα στην Elnetcom.

Σας ενημερώνω ότι μπορεί να γίνει εάν μαζευτούμε τουλάχιστον 30 άτομα.
Το Prodigy από την Xtreamer θα είναι διαθέσιμο 1/8/2011 ( έτσι λένε)

Σκεφτείτε το και τα ξαναλέμε.............:D

Εγώ την ιδέα ενός power buy βέβαια για το prodigy .......δεν κρατήθηκα και την πρότεινα στην Elnetcom.

Και πολύ καλά έκανες.Ειναι δυνατόν να μας δώσουν και μία
(έστω ενδεικτική) τιμή?

Εγω τις προθεσεις μου τις δηλωσα, δεν κανω πισω. Θα παρακολουθώ το νημα και αν προκύψει τελικα ειμαι μεσα. Αλωστε μιλαμε για τιμη εκκινησεις 149 ευρω, οποτε ποσο πανω να παμε στην τιμη; 200 και κατι +;

Ασε που στην τελικη οι ειδικοι στο Site θα μας πουν αν αξίζει η επένδυση σε σχεση με αλλους ανταγωνιστικους players, π.χ. wd hub, καλαμποκι κ.τ.λ.