Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Επειδή το τελευταίο διάστημα απείχα λίγο γενικά απο τα διάφορα φορουμ , και μιας και βλέπω οτι το νήμα ξέφυγε λίγο , θέλω να ρωτήσω , πρώτων έμαθε κανείς τίποτα για το tv tuner αν το έφερε αν θα το φέρει ο αντιπρόσωπος ;;
και δεύτερων κανα νέο για το επίσημο firmware υπάρχει ;; είμαι ακόμα με το 3.0.3. , αυτά τα ολίγα και ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Επειδή το τελευταίο διάστημα απείχα λίγο γενικά απο τα διάφορα φορουμ , και μιας και βλέπω οτι το νήμα ξέφυγε λίγο , θέλω να ρωτήσω , πρώτων έμαθε κανείς τίποτα για το tv tuner αν το έφερε αν θα το φέρει ο αντιπρόσωπος ;;
και δεύτερων κανα νέο για το επίσημο firmware υπάρχει ;; είμαι ακόμα με το 3.0.3. , αυτά τα ολίγα και ευχαριστώ.

1)O αντιπρόσωπος ετοιμάζεται να το παραγγείλει , μαζί με κάποια Prodigy Black αεροπορικώς ( παραδοτέα σε 10 μέρες...)
Είχα πριν μερικές μέρες μία επικοινωνία μαζί του και με παρακάλεσε να ρωτήσω πόσοι από αυτούς που αγόρασαν το Prodigy θα ήθελαν και το TV tuner....αλλά ...μέσα στον πανικό των υποχρεώσεων το ξέχασα ...:bang:
2) Βάλε το 3.05 http://xtreamer.net/downloads/xtreamer-prodigy/prodigy-firmware/open-beta-3-0-5.aspx

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

1)O αντιπρόσωπος ετοιμάζεται να το παραγγείλει , μαζί με κάποια Prodigy Black αεροπορικώς ( παραδοτέα σε 10 μέρες...)
Είχα πριν μερικές μέρες μία επικοινωνία μαζί του και με παρακάλεσε να ρωτήσω πόσοι από αυτούς που αγόρασαν το Prodigy θα ήθελαν και το TV tuner....αλλά ...μέσα στον πανικό των υποχρεώσεων το ξέχασα ...:bang:
2) Βάλε το 3.05 http://xtreamer.net/downloads/xtreamer-prodigy/prodigy-firmware/open-beta-3-0-5.aspx

Εγώ σίγουρα ενδιαφέρομαι για το tv tuner.
Με την 3.0.3 είμαι καλά ,έλεγα για καμιά ποιο καινούργια , 3,5 ή 4 , βεβαίος αν πρώτα πάρω το tuner στα χέρια μου τότε σίγουρα θα βάλω την τελευταία διαθέσιμη.
Ευχαριστώ Νίκο.

Re: Xtreamer PRODIGY...

Τι σημαίνει "τραβάω αρχεία από το pc με το prodigy" ? Πας δηλαδή στον file manager του Prodigy και επιλέγεις copy από το pc στον εσωτερικό δίσκο του Prodigy? =αυτο ακριβως κανω η στελνω αρχεια απο τιν υπολογιστη στο prodigy
Ti αρχεία είναι αυτά? =δεν ειναι καπια παραξενα αρχεια mkv ειναι και μικρα θα λεγα κοντα 1,2 gb
Εχουν σωστά διαμορφωμένη ονομασία? =σωστα φιανονται και δεν εχουν προβλημα να μεταφερθουν απλα μολισ το κλεισεις χανονται αν τα ιδια αρχεια βγαλεις το μηχανημα το βαλεις στο pc μεσω usb 3.0 μεταφερονται κανονικα επισης παιζουν κανονικα αν τα παιξεις πριν το κλεισεις το μηχανημα
ειχα ακουσει οτι εδω υπαρχει ενα προβλημα ειχα διαβασει και αναφορες για αυτο στο site τους http://forum.xtreamer.net/topic/26936-some-of-my-files-have-disappeared-on-my-prodigy αλλα ειπα οτι με την 3.05 θα ειχε διορθωθει το θεμα τελικα με την κανονικη εκδοση του firmware που περιμεναμε τον φεβρουαριο τιποτα ε?ααα και κατι ακομα το bt πως δουλεευει?

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Κι εγώ τους έχω στείλει mail για να εκδηλώσω ενδιαφέρον εδώ και σχεδόν 2 βδομάδες, αλλά απάντηση δεν έλαβα!

Παιδιά εγώ τον ενημέρωσα ότι ενδιαφέρεστε.
Από εκεί και πέρα, στείλτε όσοι θέλετε e-mail για να παραγγείλετε.....

εσεις που θελετε το tuner καλο ειναι να ρωτησετε τι γινετε και με την εγγυηση του μηχανηματος,θα ισχυει η εγγυηση μετα ? πρεπει να το κανει ο αντιπροσωπος η μπορειτε να το κανετε μονοι σας

εσεις που θελετε το tuner καλο ειναι να ρωτησετε τι γινετε και με την εγγυηση του μηχανηματος,θα ισχυει η εγγυηση μετα ? πρεπει να το κανει ο αντιπροσωπος η μπορειτε να το κανετε μονοι σας

Πολύ σωστά!!

Σε 2-3 μέρες απ 'ότι μαθαίνω βγαίνει η νέα beta η οποία επιτέλους θα περιλαμβάνει το Jukebox , το οποίο θα ενημερώνεται αυτόματα από το imdb .
Διάφορα νέα καλά λένε ότι ετοιμάζουν. Ολοκληρωτική αλλάγή του On Sceen Display ...επιλογή του system font από τον χρήστη...διάφορα... Ιδωμεν!!!

επισης θα δειχνει την χωρητικοτητα και τον ελευθερο χωρο που εχει ο δισκος,οπως και γι αυτον τον ασχημο player που εχει αν γινετε να τον αλλαξουν αλλα δεν εχουν δωσει σαφη απαντηση.........

onlinen αν ξερεις αγγλικα και εχεις χρονο να κανεις μια ερωτηση σ αυτον που εχει αναλαβει το xreamering ( dsapac) μηπως και μπορεσει να βαλει-ενσωματωσει καπως το
e-radio gr :)

επισης θα δειχνει την χωρητικοτητα και τον ελευθερο χωρο που εχει ο δισκος,οπως και γι αυτον τον ασχημο player που εχει αν γινετε να τον αλλαξουν αλλα δεν εχουν δωσει σαφη απαντηση.........

onlinen αν ξερεις αγγλικα και εχεις χρονο να κανεις μια ερωτηση σ αυτον που εχει αναλαβει το xreamering ( dsapac) μηπως και μπορεσει να βαλει-ενσωματωσει καπως το
e-radio gr :)

Μόλις το έστειλα , με p.m στον ίδιο !! Μόλις απαντήσει θα κάνω copy-paste την απάντησή του και θα την ποστάρω εδώ.

θα μπορεις επιτελουσ να μεταφερεις και αρχεια μεσω δικτυου?και να τα βλεπεις κιολας?
και γιατι beta υποτιθεται οτι επρεπε να ειμαστε ηδη στην 3.5 και να ετοιμαζομαστε για την 4

θα μπορεις επιτελουσ να μεταφερεις και αρχεια μεσω δικτυου?και να τα βλεπεις κιολας?
και γιατι beta υποτιθεται οτι επρεπε να ειμαστε ηδη στην 3.5 και να ετοιμαζομαστε για την 4

Εγώ το κάνω χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ισως να πρέπει να περιγράψουμε ο καθένας από εσάς που έχει το πρόβλημα , αναλυτικά τον τρόπο που το κάνει για να δούμε μήπως η μεθοδολογία από τον ένα στον άλλο διαφέρει .

σε προηγουμενα ποστ ειχα γραψει και εγω γi αυτο το προβλημα και πιστευα πως με τα windows 8 θα λυθει,και οντως δεν ειχα προβλημα,μετα απο κανα μηνα περιπου επεστρεψα στα windows 7 ultimate και απο τοτε κανω μεταφορες αρχειων ολων των ειδων και δεν μου ξαναεμφανισε αυτο το προβλημα,ολοι οι φακελοι εμφανιζονται κανονικοτατα στη θεση τους,νομιζω πως φορματ χρειαζεται το pc και οχι το prodigy....

δοκιμαστε να περασετε τα αρχεια σας χωρις να εχουν υποστει καμια μετατροπη,ονοματος-θεση,οπως ακριβως αποσυμπιεζεται