Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

<<που λεει οτι εχουν ψιλοπαραδεχτει οτι ειναι θεμα μηχανηματος η φιρμ?>>το λεει εδο σε αυτο το νημα του φορουμ τους δεν μιλαμε για μηχανημα απλα για ενα bug στο firmware http://forum.xtreamer.net/topic/26936-some-of-my-files-have-disappeared-on-my-prodigy/ και εδω σε αυτο το νημα καποια παιδια εχουν παρατηρησει παρομοια προβληματα πραγμα που με κανει να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα μηχανηματος αφου ολοι τα ιδια πηραμε
οχι τετοιο προγραμμα δεν εχω εγκαταστησει στον υπολογιστη μου ουτε καν το ηξερα αν υπαρχει καποιο παρομοιo η καποιο που κανει και αυτη την δουλεια και δεν το ξερω να το ψαξω το συγκεκριμενο οχι
τωρα τον δισκο το εβγαλα τον κουμπωσα σε αλλο μηχανημα φιλου οχι prodigy αλλα και στον υπολογιστη μονο του και συμπεριφερεται φυσιολογικα εκεινο που δεν εχω δοκιμασει και αυτο γιατι δεν εχω ειναι να παρω μια θηκη να βαλω τον δισκο μεσα και μετα να τον βαλω στην usb του prodigy να δω πως θα συμπεριφερθεί ισως αν βρω να το δοκιμασω

<<που λεει οτι εχουν ψιλοπαραδεχτει οτι ειναι θεμα μηχανηματος η φιρμ?>>το λεει εδο σε αυτο το νημα του φορουμ τους δεν μιλαμε για μηχανημα απλα για ενα bug στο firmware http://forum.xtreamer.net/topic/26936-some-of-my-files-have-disappeared-on-my-prodigy/ και εδω σε αυτο το νημα καποια παιδια εχουν παρατηρησει παρομοια προβληματα πραγμα που με κανει να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα μηχανηματος αφου ολοι τα ιδια πηραμε
οχι τετοιο προγραμμα δεν εχω εγκαταστησει στον υπολογιστη μου ουτε καν το ηξερα αν υπαρχει καποιο παρομοιo η καποιο που κανει και αυτη την δουλεια και δεν το ξερω να το ψαξω το συγκεκριμενο οχι
τωρα τον δισκο το εβγαλα τον κουμπωσα σε αλλο μηχανημα φιλου οχι prodigy αλλα και στον υπολογιστη μονο του και συμπεριφερεται φυσιολογικα εκεινο που δεν εχω δοκιμασει και αυτο γιατι δεν εχω ειναι να παρω μια θηκη να βαλω τον δισκο μεσα και μετα να τον βαλω στην usb του prodigy να δω πως θα συμπεριφερθεί ισως αν βρω να το δοκιμασω

Να σε ρωτήσω....Εχεις δημιουργήσει να υποθέσω ένα νέο φάκελο μέσα στο root του εσωτερικού σου δίσκου που εκεί βάζεις όλα τα video files σου ε? π.χ. "Movies"

Υ.Γ. Την επιλογή NAS την έχεις ενεργοποιημένη σωστά?

Last edited:

ναι φυσικα και ειναι ενεργοποιημενη και δημιουργώ διαφορους φακελλους στο root πχ movies η csi η supernatural και βαζω εκει επισοδια απο σειρες η ταινειες

απορια,αν κουμπωσεις το prodigy με usb στο pc σου και κανεις μεταφορα αρχειων τα εξαφανιζει παλι? εαν δεν το κανει τουλαχιστον θα ξερεις που να ψαξεις περισσοτερο

οχι ολα δηλαδη τι ενοω αν κουμπωσω στο pc και μεταφερω αρχεια υπαρχει περιπτωση και εχει τυχει πολλες φορες να μην τα εμφανιζει αν και υπαρχουν και πωε το βρισκω συτο εντελωσ τυχαια ανακαλυψα οτι αν δεν μπεις απο τον hdd αλλα αν παω να μπω απο network και αντι για το pc να μπω στο prodigy τα βλεπω τα αρχεια κανονικα αλλωστε εχει ξαναανφερθει εδω αυτο το θεματακι
αυτο που εχω το προβλημα τωρα ειναι με την μεταφορα εκει δεν θα τα εμφανισει οπως και να μπεις δηλαδη η απο τον hdd η απο network η αν την ιδια στιγμη που τελειωσες την μεταφορα να το παρεις και να το βαλεις στην usb θυρα του υπολογιστη τα αρχεια δεν υπαρχουν δηλαδη ειναι εντελως τρελλο αυτο που κανει και να μην παραλειψω να πω οτι και ο εσωτερικος δισκος ειναι καινουργιος δηλαδη αγοραστηκε και χρησιμοποιηθηκε πρωτη φορα μονο στο prodigy

Last edited:

κανε το δισκο quikcformat σε ntfs (στονν υπολογιστη) και περνα ενα αρχειο μεσα στο δισκο χρησιμοποιοντας το prodigy για τη μεταφορα με το πρασινο το πληκτρο

αυτο ηταν και η τελευταια δοκιμη που εκνα προχθες φορμαρα τον δισκο σε ntfs στο pc και προσπαθησα μεταφορα αρχειων απο και προς to prodigy μεσω δικτυου ενσυρματου τα ιδια αλλαξα ονομα σε ενα αρχειο τα ιδια ωρα η τελευταια μου προσπαθεια φορμαρω ενα laptop να δω αν φταιε το λειτουργικο αν και δεν το πιστευω την στιγμη κατα την οποια το ιδιο λειτουργικο το ιδιο pc μεσψ του ιδιου δικτυου αλλα σε απλο xtreamer κανει την μεταφορα μια χαρα και μετα τα αρχεια φιανονται ολα οπως πρεπει

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

πριν το τελος της εβδομαδος ειπανε.......κοντη γιορτη

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

πριν το τελος της εβδομαδος ειπανε.......κοντη γιορτη
Αμα ειναι αυτης θα κανω παρτυ!!!!!!για να δουμε.

Αμα ειναι αυτης θα κανω παρτυ!!!!!!για να δουμε.

Α πα πα πα ....Γιατί τόση καχυποψία? Σας έχει δώσει την εντύπωση η Xtreamer ότι δεν είναι συνεπής στους χρόνους που ανακοινώνει ? :flipout::flipout:

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Το βάζω εδώ για πολλούς και ευνόητους λόγους. Έχω για δόσιμο 2 προσκλήσεις στο HD-TORRENTS . Η διαδικασία , μου στέλνετε με p.m το εμαιλ σας και το λόγο που θα πρέπει να σας προτιμήσω, ο όρος αυτός μπαίνει γιατί η συμπεριφορά αυτών που θα λάβουν πρόσκληση έχει άμεσο αντίκτυπο σε μένα.Θα κάνω μια γρήγορη επιλογή και το βράδυ θα στείλω.....

λοιπον παιδια εκανα και τισ τελευταιεσ δοκιμες χωρις να υπαρξει καμμια αλλαγη παλι τα αρχεια εξαφανιζονται σαν το μηχανημα να μην μπορει να τα αποθηκευση οι τελευταιες δοκιμες που εκανα ηταν
1.laptop φορμαρισμενο με αλλο λειτουργικο απο αυτο που εχω φορμαρει τον μεγαλο υπολογιστη μου δηλαδη παντα 7 ultimate αλλα 32bit αυτος
2.εστειλα διαφορετικες μορφες αρχειων τοσο απο το laptop οσο και απο τον υπολογιστη εστειλα δηλαδη και .mkv,.avi,.mp3,.mp4
3.εστειλα αρχειο απο το laptop οχι σε φακελλο αλλα στο root του prodigy
την καταληξη μετα απο ολα αυτα ηταν γνωστη τα αρχεια δεν υπαρχουν φωναξα και ενα φιλο να βλεπει μηπως εχω παθει παρακρουση και δεν το ξερω χαχαχαχαχαχα

λοιπον παιδια εκανα και τισ τελευταιεσ δοκιμες χωρις να υπαρξει καμμια αλλαγη παλι τα αρχεια εξαφανιζονται σαν το μηχανημα να μην μπορει να τα αποθηκευση οι τελευταιες δοκιμες που εκανα ηταν
1.laptop φορμαρισμενο με αλλο λειτουργικο απο αυτο που εχω φορμαρει τον μεγαλο υπολογιστη μου δηλαδη παντα 7 ultimate αλλα 32bit αυτος
2.εστειλα διαφορετικες μορφες αρχειων τοσο απο το laptop οσο και απο τον υπολογιστη εστειλα δηλαδη και .mkv,.avi,.mp3,.mp4
3.εστειλα αρχειο απο το laptop οχι σε φακελλο αλλα στο root του prodigy
την καταληξη μετα απο ολα αυτα ηταν γνωστη τα αρχεια δεν υπαρχουν φωναξα και ενα φιλο να βλεπει μηπως εχω παθει παρακρουση και δεν το ξερω χαχαχαχαχαχα

Εάν πατώντας το κουμπί 6 (νομίζω) βάλεις στο view "all" και όχι "movies" , πάλι δεν τα βλέπεις ?

Δοκίμασα και γω πάνω κάτω ότι έχει κάνει και ο dimosx. Αφού οτι αρχείο του ρίξω μέσω δικτύου το πάιζει κανονικά. Οταν κανει reboot το prodigy, εξαφανίζεται το αρχείο (απο avi μεχρι jpeg - διακρίσεις δεν κάνει)
...και κανένα πρόβλημα όταν η αντιγραφή γίνεται με USB,
Εννοείται ότι και στο menu view all files πάλι δεν εμφανίζονται τα εξαφανισμενα.
Το μόνο που δεν έκανα ήταν να αλλάξω δίσκο στο prodigy (WD Caviar Green 1 TB). Τι στο δι@0λ0, ματιασμένος να είναι ο δικός μου. Εμένα μου φένεται για Bug του NAS που δυστηχώς σε κάποιους το κάνει σε κάποιους άλλους πάλι οχι. Λέτε να έχει σχέση ότι είναι το black και φοράει DVB-T? Ειναι κάποιος με black (ή DVB-T) που δεν έχει αυτό το πρόβλημα?

Α πα πα πα ....Γιατί τόση καχυποψία? Σας έχει δώσει την εντύπωση η Xtreamer ότι δεν είναι συνεπής στους χρόνους που ανακοινώνει ? :flipout::flipout:
Χαχαχαχαχαχα θεος!!!!!!!!:grinning-smiley-043

Δοκίμασα και γω πάνω κάτω ότι έχει κάνει και ο dimosx. Αφού οτι αρχείο του ρίξω μέσω δικτύου το πάιζει κανονικά. Οταν κανει reboot το prodigy, εξαφανίζεται το αρχείο (απο avi μεχρι jpeg - διακρίσεις δεν κάνει)
...και κανένα πρόβλημα όταν η αντιγραφή γίνεται με USB,
Εννοείται ότι και στο menu view all files πάλι δεν εμφανίζονται τα εξαφανισμενα.
Το μόνο που δεν έκανα ήταν να αλλάξω δίσκο στο prodigy (WD Caviar Green 1 TB). Τι στο δι@0λ0, ματιασμένος να είναι ο δικός μου. Εμένα μου φένεται για Bug του NAS που δυστηχώς σε κάποιους το κάνει σε κάποιους άλλους πάλι οχι. Λέτε να έχει σχέση ότι είναι το black και φοράει DVB-T? Ειναι κάποιος με black (ή DVB-T) που δεν έχει αυτό το πρόβλημα?

εγω εχω το μαυρο,στην αρχη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα τωρα ειναι ολα καλα........το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να ξαναπερασετε την 3.0.5 ,ισως να μην καθετε καλα κατα την εγκατασταση......εγω η αληθεια ειναι οτι στην αρχη εβαλα την 3.05 ,πηγα 303 μετα 305 μετα 304 και ξανα 305 ,ισως να διορθωθηκε απο κατι τετοιο και να μην ειναι προβλημα του μηχανηματος η του υπολογιστη

τωρα και να αλλαζεις firmware και μαλιστα beta οπως το 3.05 δεν ειναι και λογικο ε?
και ποσες φορες να τα αλλαξεις? 1 2 3 4 ?
και εγω εκανα οτι ο orangeboy ενοειται με το πληκτρο 6 δεν τα βλεπω ενοειται οτι οπως αλλιως και αν κανω την εγραφφη τα βλεπω κανονικα ισως ενα μικρο προβλημα οταν σε ενα φακελλο εχεις πολλα αρχεια τα τελευταια δεν φαινονται αλλα αυτο δεν ειναι τοσο προβλημα αφου ειναι εκει
το παραδοξο ειναι οτι τα αρχεια που χανονται δεν φαινονται ουτε μεσα απο το δικτυο ουτε αν βγαλεις το prodigy το βαλεις στο pc παλι χαμενα ειναι λες και δεν πηγαν ποτε
και εγω εχω το ασημενιο χωρις καρτα τηλεορασης οποτε ουτε ο τυπος του μηχανηματος φταιει
αποκλεισαμε με την δοκιμη την πιθανοτητα να φταιει το Pc να ειναι θεμα λειτουργικου δεν το φανταζομαι
τωρα αν 2 δισκοι και μαλιστα ο δικοσ μου καινουργιος και μαλιστα διαφορετικες μαρκες και διαφορετικες χωριτικοτητες(500gb 1tb ) εχουν προβλημα τοτε....ισως θα επρεπενα γραψουν στα specs τους οτι με τους ταδε δισκους εχουμε προβλημα μην τους βαλετε το κα:ears:κο ειναι οτι δεν εχω αλλο δισκο να δοκιμασω οποτε το παραταω οπως ειναι για να μην το πεταξω απο κανα παραθυρο χαχαχαχαχα και οχι τιποτε αλλο εχω και το αυτοκινητο απο κατω :twoguns:

τωρα και να αλλαζεις firmware και μαλιστα beta οπως το 3.05 δεν ειναι και λογικο ε?
και ποσες φορες να τα αλλαξεις? 1 2 3 4 ?
και εγω εκανα οτι ο orangeboy ενοειται με το πληκτρο 6 δεν τα βλεπω ενοειται οτι οπως αλλιως και αν κανω την εγραφφη τα βλεπω κανονικα ισως ενα μικρο προβλημα οταν σε ενα φακελλο εχεις πολλα αρχεια τα τελευταια δεν φαινονται αλλα αυτο δεν ειναι τοσο προβλημα αφου ειναι εκει
το παραδοξο ειναι οτι τα αρχεια που χανονται δεν φαινονται ουτε μεσα απο το δικτυο ουτε αν βγαλεις το prodigy το βαλεις στο pc παλι χαμενα ειναι λες και δεν πηγαν ποτε
και εγω εχω το ασημενιο χωρις καρτα τηλεορασης οποτε ουτε ο τυπος του μηχανηματος φταιει
αποκλεισαμε με την δοκιμη την πιθανοτητα να φταιει το Pc να ειναι θεμα λειτουργικου δεν το φανταζομαι
τωρα αν 2 δισκοι και μαλιστα ο δικοσ μου καινουργιος και μαλιστα διαφορετικες μαρκες και διαφορετικες χωριτικοτητες(500gb 1tb ) εχουν προβλημα τοτε....ισως θα επρεπενα γραψουν στα specs τους οτι με τους ταδε δισκους εχουμε προβλημα μην τους βαλετε το κα:ears:κο ειναι οτι δεν εχω αλλο δισκο να δοκιμασω οποτε το παραταω οπως ειναι για να μην το πεταξω απο κανα παραθυρο χαχαχαχαχα και οχι τιποτε αλλο εχω και το αυτοκινητο απο κατω :twoguns:

Κάνε μία δοκιμή....Πήγαινε στα settings απενεργοποίησε το NAS και ενεργοποίησέ το πάλι και δες εάν τα χαμένα αρχεία εμφανίστηκαν με αυτήν την ενέργεια ή όχι ....

Οκ να το απενεργοποιησω?να το κανω restart και να το ενροποιησω παλι?η οπως χωρις restart?γιατι ετσι το εχω κανει καποια στιγμη που επαιζα χωρις να αλλαξει κατι