Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

λογικα εσεις που αφησατε το στικακι μεσα και μπουταρε το prodigy δεν θα σας δουλευει το xtreamering,η δεν εχετε ολες της υπηρεσιες που προσφερει,ξανακαντε εγκατασταση και οταν στην οθονη εμφανισει instal complete βγαλτε to usb

Δηλαδή εάν δεν έχουμε βάλει εσωτερικά δίσκο και βγάλουμε και το USB Stick μετά την εγκατάσταση αυτά τα extra αρχεία για το xtreamering δεν τα εγκαθιστά πουθενά;

τα εγκαθιστα στο usb σου και απο αυτα παρα πολυ λιγα,για να δουλεψει σωστα το xtreamering πρεπει να εχεις δισκο

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δεν μπορω να καταλαβω αυτο με τους κωδικους μου ζηταει συνεχεια

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δεν μπορω να καταλαβω αυτο με τους κωδικους μου ζηταει συνεχεια

Επειδή εμένα μου το ζήτησε μόνο μια φορά....για κοίτα ...μήπως κάπου λέει "save" και δεν το κάνεις ?

και σ εμενα τα ιδια εβαλα και κωδικο στο pc μηπως και διορθωθει ετσι αλλα παλι τιποτα, το μονο save που εχει ειναι στο my shortcuts,απο κει με βαζει χωρις κωδικο

οκ ελυσα το δικο μου προβλημα με την μεταφορα εκανα τα εξης:
1.εβγαλα τον δισκο που ειχα και εβαλα εναν παλιο τον φορμαρα μεσα απο το μηχανημα ηαναπερασα με αυτον το δισκο το firmware και δοκιμασα την μεταφορα απο και προς τον υπολογιστη και την εκανε κανονικα
2.εβαλα παλι τον δισκο που ειχα και εκανα τα ιδια με αυτα που εγραψα πιο πανω και παλι μετεφερε απο και προσ τον υπολογιστη κανονικα
3.δουλευει πια το σβησιμο αρχειων δεν τα επαναφερει
αρα τελικα ηθελε φορμαρισμα και περασμα του firmware μεσα απο το μηχανημα και οχι σε υπολογιστη γιαα καποιον λογο
τωρα μονο ενα προβλημα μου εχει μεινει η αργη μεταφορα απο και προς τον υπολογιστη αλλα αυτο δεν ξερω αν λυνεται
ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια που με βοηθησαν

οκ ελυσα το δικο μου προβλημα με την μεταφορα εκανα τα εξης:
1.εβγαλα τον δισκο που ειχα και εβαλα εναν παλιο τον φορμαρα μεσα απο το μηχανημα ηαναπερασα με αυτον το δισκο το firmware και δοκιμασα την μεταφορα απο και προς τον υπολογιστη και την εκανε κανονικα
2.εβαλα παλι τον δισκο που ειχα και εκανα τα ιδια με αυτα που εγραψα πιο πανω και παλι μετεφερε απο και προσ τον υπολογιστη κανονικα
3.δουλευει πια το σβησιμο αρχειων δεν τα επαναφερει
αρα τελικα ηθελε φορμαρισμα και περασμα του firmware μεσα απο το μηχανημα και οχι σε υπολογιστη γιαα καποιον λογο
τωρα μονο ενα προβλημα μου εχει μεινει η αργη μεταφορα απο και προς τον υπολογιστη αλλα αυτο δεν ξερω αν λυνεται
ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια που με βοηθησαν

H αργή μεταφορά που αντιμετωπίζεις έχει να κάνει με το powerline που χρησιμοποιείς . (αν θυμάμαι καλά...)

Μάλλον αν και κανονικά τόσο χαμηλή ταχύτητα δεν μου φαίνεται σωστό άλλωστε είναι πεντακόσια το powerline βέβαια τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα δεν μπορώ να μπω με τίποτα από το prodigy στο pc ζητάει κάποιο κωδικό βάζω αυτόν που μπαίνω στο pc αλλά δεν το δέχεται βγάζει fail βέβαια είχα πάθει μια ζημιά στο pc και έπρεπε να το φόρμαρω και τώρα δεν θυμάμαι αν πρέπει να κάνω και κάτι άλλο στο pc για να μπορέσω να το δω από το. Prodigy αν και από το pc το βλέπω και το prodigy παίρνει κανονικά ip και έχει δίκτυο

Τα προβλήματα παραμείνανε και με την δεύτερη εγκατάσταση....δεν κλείνει παρά μόνο από το κουμπί του πλαηερ και δεν κάνει με τίποτα ζουμ....μιλάμε για τρελό κόλλημα, άντε και με το κλείσιμο το συνηθησα να σηκώνομαι και να το κλείνω....με το ζουμ όμως; δεν γίνεται τίποτα και σβούρες από τον εαυτό μου να κάνω δεν ξεκολλάει

εχω ένα προβληματακι αν μπορει κανεις να βοηθ. Οταν σβηνω τα αρχεια απο τον σκληρο αυτά επανεμφανίζονται όταν ξαναανοιγω τον prodigy. Οταν περνά πληροφορίες στο jukebox, αυτές χάνονται όταν ανοιγω ξανα τον player. Τη μεταφορά σε άλλο εξωτερικό την κάνει κανονικά. Έχω βάλε την 3,5 rc έχω κάνει restore, έχω κλεισει και ανοίξει το NAS αλλά τίποτε...

εχεισ εσωτερικο σκληρο?αν ναι δοκιμασε αυτο που εκανα και εγω

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Επειδή εμένα μου το ζήτησε μόνο μια φορά....για κοίτα ...μήπως κάπου λέει "save" και δεν το κάνεις ?

Επιλεγω υπολογιστη βαζω ονομα-pass ολα οκ κανει λογκ ιν μετα στο users μου ξανα ζηταει password

<<Επιλεγω υπολογιστη βαζω ονομα-pass ολα οκ κανει λογκ ιν μετα στο users μου ξανα ζηταει password>> αυτο που το κανει?στο prodigy αν ναι θα πρεπει να δημιουργησεις εναν χρηστη στον υπολογιστη σου ο οποιος θα ειναι administrator και θα του ορισεις καιενα pasword υστερα θα μπεισ μεσα στον υπολογιστη και το δισκο που θελεις να βλεπεις απο το Prodigy θα τον κανεις share με πληρη δικαιωματα κανεις επαννεκινηση μπαινεις με το user kai pass που εχεις ορισει και μετα απο το Prodigy βρισκεις τον υπολογιστη και εκει που ζηταει user name kai pass βαζεις αυτα με τα οποια συνδεεσαι στον υπολογιστη σου τα ιδια ακριβως

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

<<Επιλεγω υπολογιστη βαζω ονομα-pass ολα οκ κανει λογκ ιν μετα στο users μου ξανα ζηταει password>> αυτο που το κανει?στο prodigy αν ναι θα πρεπει να δημιουργησεις εναν χρηστη στον υπολογιστη σου ο οποιος θα ειναι administrator και θα του ορισεις καιενα pasword υστερα θα μπεισ μεσα στον υπολογιστη και το δισκο που θελεις να βλεπεις απο το Prodigy θα τον κανεις share με πληρη δικαιωματα κανεις επαννεκινηση μπαινεις με το user kai pass που εχεις ορισει και μετα απο το Prodigy βρισκεις τον υπολογιστη και εκει που ζηταει user name kai pass βαζεις αυτα με τα οποια συνδεεσαι στον υπολογιστη σου τα ιδια ακριβως
ο νέος λογαριαμσός να έχει δικαιώματα απλού χρήστη και όχι administrator.
και στο φάκελος που κάνεις share, τα δικαιώματα να είναι read μόνο ίσως και write στην περίπτωση που πρέπει να σώσεις κάτι αλλά όχι πλήρη δικαίωματα.

Last edited:

εκτοσ και αν χρησιμοποιεις τον ιδιο λογαριασμο για να μπαινεις γενικα στον υπολογιστη οποτε δενε χεις προβλημα και να ειναι administrator ο χρηστης

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

για να μπαίνεις γενικά στο PC πάλι χρησιμοποιείς λογαριασμό απλού χρήστη.

μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αν του δουλευει το 5.1, σ εμενα δεν δουλευει