Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Ακομα τιποτα ρε παιδια για την επισημη 4.0 εκδοση?ελπιζω αυτη η αναμονη να βγει σε καλο,και μια παρατηρηση,μερικες φορες οταν παιζω μεσα στα μενου το μηχανημα κανει επανακινηση,υπαρχει καπιος τροπος ωστε να λυσω αυτο το προβλημα?.Να φανταστειτε ειμαι ακομα στην 3,5 την επισημη εκδοση που εχει βγει εως τωρα.

βαλε τιν rc8 μεχρι στιγμης η καλυτερη που εχει βγει δουλευουν ολα ζουμ youtube κτλ

Στο skroutz παρατηρώ πώς ένω ξεκινά από τα 180 υπάρχει και έκδοση με διπλό tuner στα 246 ? Αυτή η έκδοση είναι για digea ?

Στο skroutz παρατηρώ πώς ένω ξεκινά από τα 180 υπάρχει και έκδοση με διπλό tuner στα 246 ? Αυτή η έκδοση είναι για digea ?

Βασίλη07 , αυτό που βλέπεις στα 180 είναι το Silver (το λέει) . Αυτό που βλέπεις στα 240+ είναι το Black (το λέει.) Το ψηφιακό tuner είναι για digea, ναι !

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

We have tested RC10 last week which has new ntfs-drivers to solve the rebooting / dissapearing files problems and the good news is,
it looks like it is finally solved.
So we hope for a new fw release soon..not v4 yet but 3.5 RC 10 with stable drivers.
I'm trying to push for a release at the end of this week.
Doing the best I can but the company decides.

Καιρός ήταν γιατί εμφανίστηκε και σε εμένα, μετά από τόσο καιρό που το έχω, το φαινόμενο της διαγραφής αρχείων.
Διαγράφηκε μια ημέρα ένα ζευγάρι αρχείων που έβαλα σε έναν φάκελο.
Και την επόμενη βάζω δύο ζευγάρια στον ίδιο φάκελο με το ένα ζευγάρι ίδιο με το παραπάνω και ένα άλλο ζευγάρι σε έναν άλλο φάκελο.
Χάθηκαν όλα...
Αυτά τα αρχεία καταλαμβάνουν χώρο όταν εξαφανίζονται;
Υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρουμε;

Βασίλη07 , αυτό που βλέπεις στα 180 είναι το Silver (το λέει) . Αυτό που βλέπεις στα 240+ είναι το Black (το λέει.) Το ψηφιακό tuner είναι για digea, ναι !

Δηλ. είναι ίδια συσκευή και το διαφορετικό χρώμα χρεώνεται 60+ ευρώ παραπάνω ?

Χμμ... Ρίξε μια ματιά στα χαρακτηριστικά... Δεν είναι ίδιες οι συσκευές...:D

Έ για πές αφού το κατέχεις (καθώτι άσχετος ) ? Έχει και wi-fi το black. Πιστεύεις πώς αξίζει να επιλέξει κάποιος το black ?

Έ για πές αφού το κατέχεις (καθώτι άσχετος ) ? Έχει και wi-fi το black. Πιστεύεις πώς αξίζει να επιλέξει κάποιος το black ?

Εάν θες DVB-T και ενσωματωμένο wifi , ε ναι ! Λογικό είναι. Το παίρνεις παντού και έχεις και την TV σου εάν εκεί που πας δεν είναι διαθέσιμο κατι ανάλογο. Αλλιώς το Silver είναι το ίδιο πράγμα χωρίς τα παραπάνω αλλά με την δυνατότητα προσθήκης τους αργότερα.

Εάν θες DVB-T και ενσωματωμένο wifi , ε ναι ! Λογικό είναι. Το παίρνεις παντού και έχεις και την TV σου εάν εκεί που πας δεν είναι διαθέσιμο κατι ανάλογο. Αλλιώς το Silver είναι το ίδιο πράγμα χωρίς τα παραπάνω αλλά με την δυνατότητα προσθήκης τους αργότερα.

Μάλιστα.Δηλ. το silver δεν έχει DVB-T (γιατί το μαγαζί λέει "Η Xtreamer σας προτείνει το multimedia player Prodigy Silver που φέρει διπλό ψηφιακό tuner!" ?

Πάντως παιδιά, εγώ έβαλα το RC10 και το θέμα με τον χρόνο εκκίνησης διορθώθηκε!
Τώρα bottάρει σε 1:10!!
Επίσης, είδα και μια βελτίωση στο airplay. Κάποιες φορές χανόταν η σύνδεση αλλά τώρα είναι μια χαρά!

Νομίζω είναι το καλύτερο RC...

Ποιο μαγαζί ?

Ok φίλε μου. Το είδα αυτό που λές.
Προχειρότητες....
Εάν δίνουν το Silver σε αυτή την τιμή με το tuner ......να τους το παραγγείλεις . Είναι ευκαιρία. Κι όταν σου πουν ότι το tuner είναι extra στην τιμή να τους θυμίσεις τι γράφουν στο site τους ....( Τι κάνει για να πουλήσει ο κόσμος......)

Ok φίλε μου. Το είδα αυτό που λές.
Προχειρότητες....
Εάν δίνουν το Silver σε αυτή την τιμή με το tuner ......να τους το παραγγείλεις . Είναι ευκαιρία. Κι όταν σου πουν ότι το tuner είναι extra στην τιμή να τους θυμίσεις τι γράφουν στο site τους ....( Τι κάνει για να πουλήσει ο κόσμος......)

Το tuner ξεχωριστά πόσο πάει (και αν έχεις κανένα link εύκαιρο) ?.

Οπωτε μετα μπαινουμε σε μπετα φαση στην εκδοση 4.0!!!:music-smiley-005:

οποια ταινια και να του βαλω να παιξει κανει επανεκινηση συνεχεια το μηχανημα.......πρωτη φορα μου το κανει αυτο