Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

βάλε την rc8, είναι ας πούμε η πιο σταθερή! και βάλε σε όλες τις επιλογές 5.1, ακόμα και στο hdmi!

Re: Xtreamer PRODIGY...

Τώρα που κοιτάω στο site έχει βγει και η RC10. Μήπως να δοκίμαζα αυτή ή είναι ακόμη νωρίς; Κυκλοφόρησε πριν από δύο μέρες.

Οχι γτ αν διάβαζες πιο πάνω κάποιοι έχουν πρόβλημα στην αναπαραγωγή. Βάλε την rc8!

Έβαλα την rc8 και φαίνεται να είναι καλύτερα τα πράγματα.
Ευχαριστώ!!

κανένα πρόβλημα! και νομίζω κάπου στις ρυθμίσεις έχει μια επιλογή να συγχρονίζει τον ήχο! Δεν το έχω μπροστά μου τώρα για να σου πω με σιγουριά!

Να ρωτήσω για αυτόν το player. Γενικά παίζει ψηφιακά 3d αρχεία side by side όπως είναι και τα διαδεδομένα torrent αρχεία ταινιών. Σε αναπαραγωγή μέσω wifi έχετε αντιμετωπίσει τπτ κολήματα σε .mkv ταινίες υψηλής ανάλυσης 1080 δλδ?

Εμενα με την RC10 ενω εχει φτιαξει σχεδον τα παντα δεν παιζει αρχεια με srt!
Κολλαει μετα απο μερικα λεπτα ακριβως την στιγμη που πρεπει να εμφανισει για πρωτη φορα τo srt στην οθονη.Η μονη ταινια που καταφερα να δω με RC10 ηταν xvid 720p με ενσωματωμενους υποτιτλους και σε δοκιμες που εκανα παιζει κανονικα αρχεια με ενσωματωμενα PGS.Aν απο το φακελο με την ταινια αφαιρεσουμε το srt τοτε η ταινια παιζει κανονικα χωρις να κολλαει ποτε γι αυτο και λεω οτι εφτιαξε σχεδον τα παντα!

Με τηνrc10 μου κολλάει όλο το σύστημα με τα αρχεια bd,mkv κ.λ.π. Το γυρίζω στην rc8 αργεί να παίξει τα πάντα. Έβαλα το tuner και τα ψηφιακά τα παίζει χειρότερα και από crt tv. Θα φτιάξουν επιτέλους κάτι ολοκληρωμένο αυτοί οι σχιστομάτηδες ή θα το πετάξω στα σκουπίδια? Εχω δόσει για το ριμάδι μαζί με το tuner μεχρι τώρα 230€ και δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ ακόμα να δουμε μέχρι πότε θα κάνω υπομονεί με την μπακατελα.

αμα είναι να το πετάξεις, βάλε μια φωνή!!! :a0210:

Έβαλα το Avatar να δώ στην Panasonic 50GT50 που αγόρασα και έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Καταρχήν όταν το βλέπεις 3D στέλνει κανονικά 24p sequential στην τηλεόραση.
Αν απενεργοποιήσεις το 3D από την τηλεόραση βλέπεις 24p.
Αν το απενεργοποιήσεις από το Prodigy το γυρίζει σε 50p (ή 60p υποθέτω ανάλογα τί έχεις δηλώσει στην έξοδο HDMI).
Γιατί το κάνει αυτό;

Επίσης μετά από λίγο μάλλον ζεστάθηκε και άρχισε να εμφανίζει πρασσινίλες και κολλούσε.
Το σταμάτησα, αναψα το κλιματιστικό και δεν το ξαναέκανε.

Έβαλα το Avatar να δώ στην Panasonic 50GT50 που αγόρασα και έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Καταρχήν όταν το βλέπεις 3D στέλνει κανονικά 24p sequential στην τηλεόραση.
Αν απενεργοποιήσεις το 3D από την τηλεόραση βλέπεις 24p.
Αν το απενεργοποιήσεις από το Prodigy το γυρίζει σε 50p (ή 60p υποθέτω ανάλογα τί έχεις δηλώσει στην έξοδο HDMI).
Γιατί το κάνει αυτό;

Επίσης μετά από λίγο μάλλον ζεστάθηκε και άρχισε να εμφανίζει πρασσινίλες και κολλούσε.
Το σταμάτησα, αναψα το κλιματιστικό και δεν το ξαναέκανε.

Μια ερωτηση του εχεις βαλει εσωτερικο δισκο ??

Ναι του έχω βάλει έναν Seagate ST1000DM003 1TB.
Με σειρές που βλέπω συνεχώς για ώρες δεν είχε ποτέ πρόβλημα.
Ζορίστηκε στο 3D...

Last edited:
Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Ναι δεχεται κανονικα.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Στα καταστήματα πάντως γράφουν "Συμβατότητα με σκληρό δίσκο 2,5" SATA / SATA II μέχρι 1 TΒ"

Παίζει πουθενά καμιά καλή τιμή (λόγω και εκπτώσεων) ή κοιτάω από skroutz ?

πάντως επειδή και σε μένα κάνει κολπάκια σε αναπαραγωγή 3D λόγω ζέστης, σκέφτομαι για καμιά πατέντα με βάση στα μέτρα του που να έχει ανεμιστηράκι 12άρι που να τροφοδοτείται απο την usb του prodigy...

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δεν είναι κακή ιδέα.
Η βλακεία που έχουν κάνει είναι ότι έχουν βάλει ανάποδα την πλακέτα και δεν έχει και τρύπες πίσω, δεξιά, αριστερά για να φεύγει ο ζεστός αέρας.
Πάντως θέση για ανεμιστήρα έχουν βάλει από κάτω. Έχει μετρήσει κάποιος τί παίρνει;