Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Χωρίς power buy η τιμή είναι 149+μεταφορικά+εκτελωνιστικά, δασμούς (δεν είναι PC) + φπα = 220-240

Αρα .....με το power buy το παίρνουμε όσο το δίνει στο site της η Xtreamer. + το ΦΠΑ.
Βρε!!! Δεν παίζεστε !!! Αυτή η συμφωνία δεν έχει ξαναγίνει ............!!!
Δηλαδή ο αντιπρόσωπος εδώ θα το δίνει στα 220 ευρώ τουλάχιστον; ή μιλάς για απευθείας αγορά από xtreamer;

Πάντως με αυτές τις τιμές το prodigy ανταγωνίζεται το popcornhour a210 και το dune Η1.

Δηλαδή ο αντιπρόσωπος εδώ θα το δίνει στα 220 ευρώ τουλάχιστον; ή μιλάς για απευθείας αγορά από xtreamer;

Πάντως με αυτές τις τιμές το prodigy ανταγωνίζεται το popcornhour a210 και το dune Η1.

Παιδιά, δεν ξέρω ποια θα είναι η λιανική του μέσω του αντιπροσώπου..
Λογικά όταν ένα προιόν έχει δασμούς και μεταφορικά και φπα.....έχει και το κέρδος αυτού που θα το πουλάει. Αλλιώς γιατί να το κάνει ? :D

Εγώ εκεί που μεσολάβησα είναι να μπορούμε εδώ στο avclub να έχουμε μια συμφέρουσα τιμή να κάνουμε το power buy.
Μέχρι τώρα μια χαρά τα έχουμε καταφέρει .
Απλά είναι αδύνατον να ξαναμπεί μέσα όπως λέει ο άνθρωπος γι αυτό χρειάζονται τουλάχιστον 25-30 άτομα για κάθε power buy.

Τώρα όσον αφορά τον ανταγωνισμό.....εάν μιλάμε μόνο για την τιμή...ναι . Αλλά δεν συνίσταται ανταγωνισμός μόνο τιμολογιακά. Υπάρχει και το justify the price.

Δεν γνωρίζω που ακριβώς έχεις βρει αυτά τα νούμερα.......αλλά για να μπορέσουμε να μιλάμε με τα ίδια στοιχεία ενημερώνω προς αποφυγή επόμενων παρερμηνεύσεων
Power Buy
Prodigy = 150 + φπα
Sidewinder2 = 99 + φπα ( μόλις το συμφώνησα για εμάς στο avclub με τον αντιπρόσωπο)

Και για τα 2 πρέπει να συμπληρωθεί το μαγικό νούμερο 25+
Αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε power buy.

Αντε να δουμε, θα μαζευτουμε να κανουμε κατι καλο;

Εγω το ξαναλεω, ειμαι μεσα για το prodigy στα 185 και νομιζω ειναι πολυ καλο deal και πολυ καλο κομματι το prodigy.

Αν ισχύει το 150+ΦΠΑ και τα χαρακτηριστικά όπως hdmi version 1.4 και dts-hd & dolby HD και γω μέσα στο power buy.

Ας πούμε ότι όντως υποστηρίζει HDMI 1.4.

Το ερώτημα είναι, τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Π.χ. θα μπορεί να δώσει σήμα frame packing για σωστό 3D?

Λοιπόν....για να πιάσουμε το θέμα. ( Βέβαια θα το πιάσουμε χωρίς παρόντος του player αλλά....έτσι κι αλλιώς υποθετικά μιλάμε....:D)
Γιατί να μην μπορεί να δώσει σήμα frame packing? Τι δεν έχει δηλαδή?

HDMI 1.4 και HDMI 1.4a 3D FORMATS

Movies Resolution 1.4 1.4a

Frame Packing 1080p/24 X X
Top-And-Bottom 1080p/24 X

Games

Frame Packing 720p/60 X X
720p/50 X X

TV Broadcasting

Top-And-Bottom 720p/60 X
720p/50 X

Side-By-Side 1080i/60 X
1080i/50 X

Last edited:

Φτου.....δεν μπορώ να φτιάξω τις στήλες ....και βιάζομαι να βάλω για ύπνο το παιδί.....:D

Top + bottom 1080p/24 και broadcasting υστερεί.

Θέλω να πιστεύω ότι media player νέας γενιάς θα θεωρείται το μηχανάκι το οποίο θα του ταίζεις μέσω δικτύου ένα rip απο 3D BluRay και θα το παίζει.
Εγώ τουλάχιστον αυτό ψάχνω, μιάς και το xtreamer μου παίζει μιά χαρά τα sbs άλλα σε αυτό τον τομέα υστερεί!
οι xtreamerτζήδες αναφέρουν αναλύσεις "πάνω απο 1920*1080" άλλα αυτό μας δίνει το οκ γι αυτό που αναφέρω παραπάνω?

Αν ναί εννοείται ότι θα ήθελα κι εγώ να πάρω μέρος στο group buy - φτάνει βέβαια να μήν περιμένουμε 3,5 χρόνια για το fw που θα ενεργοποιήσει το 3D (xtreamer είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις!)

Να κάπως καλύτερα......:D

Αρα πιθανολογώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Λογικά μόνο ένα review θα μας πείσει .

Attachments

• hdmi3d.jpg
    hdmi3d.jpg
    38.1 KB · Views: 119

@onlineN ειμαι μεσα για powerbuy για το prodigy στα 185 πως θα γινει ομως?και απο χρονους τι θα κανουμε μιαλμε για 9/11 η αργοτερα?

Λοιπόν....για να πιάσουμε το θέμα. ( Βέβαια θα το πιάσουμε χωρίς παρόντος του player αλλά....έτσι κι αλλιώς υποθετικά μιλάμε....:D)
Γιατί να μην μπορεί να δώσει σήμα frame packing? Τι δεν έχει δηλαδή?

Το θέμα δεν είναι αν ο HDMI transmitter του υποστηρίζει τα features του 1.4..

Το θέμα είναι αν το υπόλοιπο player έχει κάτι να τα κάνει, αν δηλαδή μπορεί να κάνει decode πραγματικό 3D υλικό, δηλαδή κάποιο ISO από 3D Blu Ray.

Γιατί και π.χ. το WD Hub έχει 1.4 έξοδο αλλά αυτό στην πράξη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Ποτε θα γινει το power buy? μεχρι ποτε εχουμε δικαιωμα να συμμετεχουμε και ποτε θα τα στειλει περιπου η xreamer?

Last edited:

Ποτε θα γινει το power buy? μεχρι ποτε εχουμε δικαιωμα να συμμετεχουμε και ποτε θα τα στειλει περιπου η xreamer?

1-2 μέρες υπομονή να γίνει η συνεννόηση με την Xtreamer και θα ανοίξω νέο νήμα με το power buy παιδιά!!!

Έχω στείλει email στην εταιρεία σχετικά με την δυνατότητα DVB-T (optional DVB-T) και με έχουν συνδέσει κανονικά. Γνωρίζει κάποιος αν η προσθήκη ενός USB DVB-T δέκτη δεν θα δημιουργεί προβλήματα σε λήψη και εγγραφή?