Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Έχω στείλει email στην εταιρεία σχετικά με την δυνατότητα DVB-T (optional DVB-T) και με έχουν συνδέσει κανονικά. Γνωρίζει κάποιος αν η προσθήκη ενός USB DVB-T δέκτη δεν θα δημιουργεί προβλήματα σε λήψη και εγγραφή?

Αμα η κατασκευάστρια εταιρεία ( ελπίζω σε εκείνη να έστειλες....) δεν ξέρει......τότε ποιός άλλος θα ξέρει καλύτερα?

Έχω στείλει email στην εταιρεία σχετικά με την δυνατότητα DVB-T (optional DVB-T) και με έχουν συνδέσει κανονικά. Γνωρίζει κάποιος αν η προσθήκη ενός USB DVB-T δέκτη δεν θα δημιουργεί προβλήματα σε λήψη και εγγραφή?

Μεταφέρω από το site της εταιρείας: " You will be able to supplement the usage of this device with external accessories, DVB-T and even CI+ compliant modules. We will release these accessories later on this year. "
Οπότε και εγώ ενδιαφέρομαι για power buy.

παιδιά μια που δεν έχω πάρει ακομη player είμαι μεσα και εγω για μαζική αγορά, άλλα πιο πολύ για το prodigy!

προσωπικα ακρη δεν εχω βγαλει...τι λειτουργικο εχει?πως υποστηριζει το library? η ενημερωση ειναι απο imdb? καπου πηρε το ματι μου την λεξη: android...ισχυει?ξερει κανεις τιποτα? αλλιως ειναι μια χαρα η τιμη του

Καλησπέρα,

μάλλον δεν ισχύει, αλλά ας το σιγουρέψουμε :)
Ξέρετε αν έχει δυνατότητα να κατεβάζει torrents ?

preview review υπαρχει κατι?πολυ σκοταδι ρε γμτ..αν ειναι αλλο ενα mp του σωρου, δεν με ενδιαφερει καθολου. Αν ειναι κατι με δυνατοτητες περα του συνηθισμενου το θελω χτες

preview review υπαρχει κατι?πολυ σκοταδι ρε γμτ..αν ειναι αλλο ενα mp του σωρου, δεν με ενδιαφερει καθολου. Αν ειναι κατι με δυνατοτητες περα του συνηθισμενου το θελω χτες

Κώστα μου.....θέλεις χτες... κάτι που θα βγεί στο μακρινό αύριο ....:D
Αυτό ψάχνω κι εγώ.

Preview όχι ακόμα.......Σύντομα όμως ......( Τι λες να το ξανακάνουμε το τεστ σπίτι σου πάλι ? )

Ολα τα βασικα και ουσιωδη τα κανουν τα υπάρχοντα media players.
Αν εχω καταλαβει καλα μαλλον θελετε ενα boxee box που να δουλευει ομως σωστά και να υποστηριζει blu ray menus! :p

Αν εχω καταλαβει καλα μαλλον θελετε ενα boxee box που να δουλευει ομως σωστά και να υποστηριζει blu ray menus! :p

και UI σαν του xbmc γιατί του boxee άστο

UI τελικα εχει μεγαλη σημασια για ορισμενους τουλαχιστον. Τεσπα....
Νικο, χαρα μου να το ξανακανουμε

Νίκο ποτέ με το καλο να περιμένουμε νεότερα σχετικά με το power buy ??

Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται παιδιά θα ποστάρω στο ανάλογο νήμα τις λεπτομέρειες.