Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Οσο αφορα το airplay της apple , απο οτι διαβασα το υποστηριζει το ixtreamer απο την εκδοση 2.7 αλλα δεν αναφερει αν θα το υποστηριζει και το prodigy.
Γνωριζετε κατι για αυτο ?

Δεν έχω καταλάβει κάτι: στο library υποστηρίζει mooviesheets, έτσι δεν είναι; Τα δημιουργεί μόνο του ή χρειάζεται υποστήριξη από κάποιο πρόγραμμα στο pc?

Δεν έχω καταλάβει κάτι: στο library υποστηρίζει mooviesheets, έτσι δεν είναι; Τα δημιουργεί μόνο του ή χρειάζεται υποστήριξη από κάποιο πρόγραμμα στο pc?

Λαμβάνοντας υπ'όψη ότι ήδη χρησιμοποιεί το Jukebox του που έχει επιλογή είτε να ενημερώσεις το library από το imdb είτε από δικό σου scrapper αυτό που πιστεύω θα παρουσιάσει είναι κάτι σαν το Jukebox που έχει το Netgear σε συνδυασμό με ενημέρωση από το internet

Λαμβάνοντας υπ'όψη ότι ήδη χρησιμοποιεί το Jukebox του που έχει επιλογή είτε να ενημερώσεις το library από το imdb είτε από δικό σου scrapper αυτό που πιστεύω θα παρουσιάσει είναι κάτι σαν το Jukebox που έχει το Netgear σε συνδυασμό με ενημέρωση από το internet

Δεν γνωρίζω για το Netgear που αναφέρεις. Αυτό που με εμδιαφέρει είναι να μην ασχολούμαι και με αυτό. Θα ήθελα κάτι σαν το xbmc ή το Boxee που τα κάνουν αυτόματα. Ή έστω σαν το Live hub, παρ´ όλα τα προβλήματα με τα filenames.

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Αυτό που με εμδιαφέρει είναι να μην ασχολούμαι και με αυτό. Θα ήθελα κάτι σαν το xbmc...

χα χα, τα ίδια έγραφα και εγώ στο θέμα του Netgear, τελικά "κώλωσα" και έληξε η προσφορά του... (όποιος έχει δει xbmc μάλλον δεν μπορεί να ικανοποιηθεί από ΜΡ - ακόμα)

Παιδιά συγνώμη για την ερώτηση που θα....ξανακάνω μάλλον....αλλά έχω μπερδευτεί...

Το Prodigy θα υποστηρίζει 3D frame packing ή όχι?

Τα SBS που παίζει το ένα τα παίζει και το άλλο σωστά?

Δηλαδή εγώ που έχω το popcorn A-210 αξίζει να το αλλάξω? Κερδίζω τίποτα ή να παραμείνω με το ''καλαμποκάκι''?

Ευχαριστώ

Χρηστο, δεν ξερουμε ακομα τεκμηριωμενα. Αυτοι μιλουν για 1920x1080 full 3D. Κατσε ναρθει το δειγμα να δουμε τι πουλια πιανει...

Νο frame packing Νικο.Αυτες ειναι κλασσικες μαρκετινιστικες παπαριες της xtreamer.
Αν υποστηριζε frame packing θα το εγραφε με κατι γραμματα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:afro::afro::afro:

Ok...Αυτό που έχει κάνει announced είναι :

Important Information:
The Realtek RTL1185 A/V decoding chip-set supports Half SBS 3D video only (ie: 2No side-by-side 960x1080 images).
The Realtek RTL1186 A/V decoding chip-set supports Full SBS 3D video only (ie: 2No side-by-side 1920x1080 images).

Αυτο το τσιπακι εχει ο προντιτζι που αγορασαμε μεσο του παουερ μπαι!!!σωστα?

Οκ

Να το θέσω αλλιώς τότε και όποιος θέλει μου απαντάει....

Αν είχατε το A-210 θα το αλλάζατε με το Prodigy?

Μπορεί η ερώτηση μου να είναι λίγο χαζή.....αλλά όποιος θέλει απαντάει....

Ευχαριστώ

Οκ

Ευχαριστώ

εγω δεν το αλλαζα

my system
B&W CM9 CM5 CMC2 Sub ASW 10CM PIONEER SC LX83
ΤV SONY40 hx800
philips 37pfl 9830
ps3
xtreamer prodigy

Οκ

Ευχαριστώ

Εγω θα το αλλαζα...:D

Καλά εσύ δε μετράς , για ευνόητους λόγους ......:flipout::flipout::flipout:

Χμμμ..εαν εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι ειμαι Xtreamerακιας ... κακως..Θα τα χαριζα ολα εαν μπορουσα να παρω το νεο Dune Hiend......(3000 euros..) :D

Ας προτρεξω παλι λιγακι...

Παιζει θεμα συμβατοτητας με σκληρους δισκους ή οποιον εσωτερικο σκληρο 3,5" και αν του βαλουμε θα δουλεψει;