Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Οκ

Να το θέσω αλλιώς τότε και όποιος θέλει μου απαντάει....

Αν είχατε το A-210 θα το αλλάζατε με το Prodigy?

Μπορεί η ερώτηση μου να είναι λίγο χαζή.....αλλά όποιος θέλει απαντάει....

Ευχαριστώ

Κανείς άλλος ........

απο την στιγμή που έχεις καλό player και δεν καίγεσαι να το πάρεις άμεσα, θα σου πρότεινα να περιμένεις να δείς τί ακριβώς κάνει το prodigy και μετά να προχωρήσεις.
Στην τελική, άντε να το πάρεις αργότερα 20-30 ακριβότερα και χωρίς το remote.
To θέμα είναι να κάνει κάτι παραπάνω απο το Α210 απ'ότι κατάλαβα και αυτό μόνο αν τα παραλάβουμε θα μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

Βέβαια υπάρχει και η λύση του "είμαι large, το παίρνω και αν δεν μου αρέσει το πουλάω"!!!!

Mια ακομα ερωτηση!

Παροτι η μητρικη του υπολογιστη μου δεν υποστηριζει usb 3.0 μα το ταπεινο πια usb 2.0, θελοντας να συνδεσω το Prodigy με PC παρηγγηλα απο ebay ενα καλωδιο usb 3.0 (το ξερω πως τη στιγμη αυτη μου ειναι αχρηστο, αλλα με βλεμα στο μελλον κ επειδη θα το περασω απο ενα καναλι στο πατωμα σκεφτηκα πως θα ταν χαζο να παρω ενα usb 2.0 καλωδιο κ οταν καποια στιγμη αλλαξω υπολογιστη ο οποιος θα υποστηριζει usb 3.0, αντε παλι ξηλωμα καλωδιου κ αγοτερα νεου!).
Εαν συνδεσω με αυτο μια θυρα usb του υπολογιστη μου με την slave usb 3.0 του Prodigy δεν θα γινει η συνδεση;(μεταφορα δεδομενων με ταχυτητα usb 2.0 βεβαια!)
Δεν υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ usb 2.0 και 3.0 ?

Kαταρχήν usb3 μπορείς να βάλεις με καρτούλα pci εκτός και αν χρησιμοποιείς laptop.
To usb3 εχει συμβατότητα με το usb2.

απο την στιγμή που έχεις καλό player και δεν καίγεσαι να το πάρεις άμεσα, θα σου πρότεινα να περιμένεις να δείς τί ακριβώς κάνει το prodigy και μετά να προχωρήσεις.
Στην τελική, άντε να το πάρεις αργότερα 20-30 ακριβότερα και χωρίς το remote.
To θέμα είναι να κάνει κάτι παραπάνω απο το Α210 απ'ότι κατάλαβα και αυτό μόνο αν τα παραλάβουμε θα μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

Βέβαια υπάρχει και η λύση του "είμαι large, το παίρνω και αν δεν μου αρέσει το πουλάω"!!!!

Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ....
Το μόνο που θέλω από ένα player αυτή τη στιγμή είναι να βλέπω τα mkv μου με υπότιτλους και να παίζω SBS 3D. Το A-210 παίζει τα Half-SBS τέλεια.....τώρα για full SBS θα πρέπει να περιμένω το prodigy (αν και δεν ξέρω αν θα υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην εικόνα). Ίσως η επόμενη κίνηση μου πρέπει να είναι ένα player που να υποστηρίζει 3D Frame Packing (και μάλλον εκεί θα έχει κάποια διαφορά).

Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ....
Το μόνο που θέλω από ένα player αυτή τη στιγμή είναι να βλέπω τα mkv μου με υπότιτλους και να παίζω SBS 3D. Το A-210 παίζει τα Half-SBS τέλεια.....τώρα για full SBS θα πρέπει να περιμένω το prodigy (αν και δεν ξέρω αν θα υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην εικόνα). Ίσως η επόμενη κίνηση μου πρέπει να είναι ένα player που να υποστηρίζει 3D Frame Packing (και μάλλον εκεί θα έχει κάποια διαφορά).

Βρε παιδια, μπορεις να εχεις frame packing χρησιμοποιωντας SBS Full 3D. Καθηστε να δουμε μολις το παρουμε...

Τότε μάλλον να το πάρω και εγώ μην χάσω την προσφορά....και αν δεν....κάπου θα βρω να το δώσω....ή το ένα ή το άλλο.....

Βρε παιδια, μπορεις να εχεις frame packing χρησιμοποιωντας SBS Full 3D. Καθηστε να δουμε μολις το παρουμε...

Πως βρε Νίκο; Αφού οι έννοιες frame packing και SBS είναι εξ' ορισμού ασύμβατες.

εμένα με έχει μπερδέψει λίγο ο ορισμός....
όταν λέει "2No side-by-side 1920x1080 images" μήπως εννοεί ότι μπορεί να περάσει 2 ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ εικόνες full hd? δηλαδή το full packing που αναφέρουμε?

Πως βρε Νίκο; Αφού οι έννοιες frame packing και SBS είναι εξ' ορισμού ασύμβατες.

Δημήτρη , δεν είναι ασύμβατες όταν τα επιμέρους πλαίσια (για το κάθε μάτι) στο SBS διατηρούν full HD αναλυση μόνο που είναι οριζόντια αντί κάθετα , επίσης, δεν είναι μια μορφή 3D υποχρεωτική για τους κατασκευαστές .

Το top and bottom είναι υποχρεωτική προδιαγραφή 3D μορφής για το HDMI 1.4 ευρέως αποδεκτή από όλους τους κατασκευαστές (FHD3D)

Επιπλέον, επιμένω ότι frame packing και SBS είναι εξ' ορισμού ασύμβατες έννοιες, καθότι το πρώτο σημαίνει "πάνω-κάτω" ενώ το δεύτερο "δίπλα-δίπλα".

Μα Δημητρη μου, το πανω κατω η TV το παιρνει και το κανει ετσι κι αλλιως διπλα-διπλα για να το δειξει....

Ετσι δεν ειναι; Η κανω λαθος;

Nικο αν ηταν το ιδιο πράγμα, ο τοπος θα εχει γεμισει απο "full sbs" ματροσκες ετσι ωστε να μην χρειαζονταν bd rips.Ασχετα αν η αναπαραγωγη γινοταν απο media player η (ht)pc.

Μα Δημητρη μου, το πανω κατω η TV το παιρνει και το κανει ετσι κι αλλιως διπλα-διπλα για να το δειξει....

Ετσι δεν ειναι; Η κανω λαθος;

Το πάνω-κάτω είναι standard, και το υποστηρίζουν όλα τα 3D BD players και όλες οι 3D τηλεοράσεις / προβολείς.

To "Full HD SBS" δεν είναι standard και δεν ξέρω ποιος / αν το υποστηρίζει..

Οι 3D τηλεοράσεις / προβολείς πάντως σίγουρα δεν το δέχονται στην είσοδό τους.

Οι active shutter τηλεοράσεις / προβολείς για να το δείξουν (το frame packing) παίζουν τις εικόνες των δυο ματιών εναλλάξ, όχι δίπλα-δίπλα.

Το πάνω-κάτω είναι standard, και το υποστηρίζουν όλα τα 3D BD players και όλες οι 3D τηλεοράσεις / προβολείς.

To "Full HD SBS" δεν είναι standard και δεν ξέρω ποιος / αν το υποστηρίζει..

Οι 3D τηλεοράσεις / προβολείς πάντως σίγουρα δεν το δέχονται στην είσοδό τους.

Οι active shutter τηλεοράσεις / προβολείς για να το δείξουν (το frame packing) παίζουν τις εικόνες των δυο ματιών εναλλάξ, όχι δίπλα-δίπλα.

Δεν διαφωνω..Εγω λεω για την δυνατοτητα..καθως διαβαζοντας αυτο το αρθρο..εμπερδευθην...http://www.best-3dtvs.com/what-is-frame-packing-3d/

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...

Όσο αφορά τα Half SBS, Full SBS και 3D Frame Packing.....

Έχουν διαφορά μόνο στην ανάλυση ή και στο 3d (βάθος, crosstalk κτλ κτλ)?

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ενα 3D BDRIP και η ίδια ταινία σε Half SBS το πρώτο να μην έχει crosstalk και το δεύτερο να έχει?

Γνωρίζει κανείς?