Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Κάτι λένε στο φόρουμ της xtreamer ότι το bd lite υποστηρίζει μόνο profile 1.0 sto bd menu και όχι το full οπότε ίσως από εκεί να είναι το πρόβλημα.

λοιπον δεν ξερω τι συμβαινει με το δικτυο και το μηχανημα οταν μετα απο κοπους καταφερω να μπει στο δικτυο και παρει μια ip (υποψη μονο με wpa με κανενα αλλο τροπο )μετα δεν μπορω να δω κανενα φακελλο καπου ειχε γραψει ο νικος εναν οδηγο αλλα δεν γινεται τιποτα γιατι παροτι δινω την εντολη run kai ip \\192.168.1....\μου βγαζει κωδικο σφαλματος 0χ80070035 η διαδρομη του δικτυου δεν εντοπιστηκε οποτε δεν μπορω να προχωρησω στις υπολοιπες ρυθμισεις αν ξερει καποιος κατι...γιατι δεν γινεται να λειτουργησει μετα ουτε ασυρματη μεταφορα ουτε android ουτε δικτυο
και μαι δευτερη ερωτηση εχω ενα mkv αρχει στο οποιο εχω ενσωματωσει με πτογραμμα υποτιτλο γιατι οταν ξεκιναει δεν μου βγαζει αμεσως τον υποτιτλο αλλα πρεπει να πατησω το κουμπι και να τον επιλεξω?αφου δεν ειναι ξεχωριστο αρχειο αλλα ενσωμματωμενο μεσα στο mkv

Εχεις δίκιο. ( Την ίδια τακτική με το Sidewinder 2 στον τομέα αυτό.) Απόλυτα εκνευριστικό. Πρέπει να τους επιλέξεις χειροκίνητα.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Το περίεργο είναι ότι και με το bd-lite menu κλειστό, έπαιξε κανονικά το menu του bluray!!!
Δυστυχώς ο μόνος τρόπος να δεί υπότιτλους σε BDMV ήταν να βάλω μέσα στο φάκελο "stream" τους υπότιτλους και να κάνω αναπαραγωγή του μεγαλύτερου .m2ts (εννοείται έπαιξε χωρίς τα μενού)

καλημερα κι απο μενα και χρονια πολλα!
λοιπον εγω δεν εχω 3d tv! αλλα μια sony bravia 40αρα full hd!
τρελη πιοτητα εικονας1080π avatar,smurfs,transformer κτλ χωρις το παραμικρο κολημα!
συνδεση στο ιντερνετ απευθειας και συνεχιζουμε! τις ταινιες τις βλεπω απο εξοτερικο!
καποια στιγμη θα δω και για εσοτερικο σκληρο!
τελεια συνεργασια με το home cinema 5.1 της samsung μεσω οπτικης ινας!
φιλε Νικο αξιζε τα λεφτα του μπραβο!!!!!
α και να μη ξεχασω ολα τα λεφτα του κοντρολ! φοσφοριζουν τα πληκτρα το βραδυ! χεχεχε!:grinning-smiley-043

<<Εχεις firewall? Μήπως σε κόβει κάποια ρύθμιση του router σου? Γιατί εάν πάρει IP δεν μπορεί να δίνεις την εντολή και να μην την δέχεται.>>
firewall εκτος των windows οχι
ρυθμιση του royter δεν εχω κανει καποια και να firewall που ειχε το εχω απο την αρχη κλειστο
ip παιρνει ειπαμε μονο με wpa στο router
δεν μπορω να καταλαβω εκανα και ενα δισκο share εδωσα πληρη δικαιωματα ακομα και στον quest και μολις ωαξω στην βιβλιοθηκη πολυμεσων στο δικτυο μου βγαζει τον τοπικο δισκο (localhost)kai to router (vigor)
μολις πατησω πανω στο ρουτερ τοτε ζηταει ενα κωδικο και ονομα προσβασης τα οποια δεν εχω βαλει εγω πουθενα και με πεταει εξω
αααα και νικο μια που απαντησες αυτο που ρωτησα με τα mkv και τουσ ενσωματωμενους υποτιτλους γιατι γινεται?

Έχω και εγώ κάτι αντίστοιχο με τα shared του Mac μου. Η σύνδεση μου είναι καλωδιακή στο router. Τα ορίζω από το mac σε SMB, βλέπω από τον prodigy τον mac δίνω login & password και μπαίνω. Βλέπω τα shared folders και όταν τα επιλέγω μου ξαναζητά login & pasword. Ότι και να δώσω μου βγάζει error. Αν το έχει λύσει κάποιος ας δώσει τα φώτα του.

Σχετικά με ποιότητες και άλλα, αρχεία mkv με hd audio πoυ ο WD Live HD και το Apple TV μου παρουσιάζαν προβληματα στη κίνηση τα παίζει χαλαρά. Από εικόνα μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλός.

<<Πρέπει να τους επιλέξεις χειροκίνητα.>> και ασ ειναι ενσωματωμενοι μεσα στο mkv αρχειο?γιατι δεν ειναι οτι εινα κατι ξεχωριστο και πρεπει να το επιλεξω δ
και μια χαζη ερωτηση εκει που λεει ηχοσ απο hdmi και απο κατι αλλο που δεν θυμαμαι τι επιλογες βαζουμε?

<<Πρέπει να τους επιλέξεις χειροκίνητα.>> και ασ ειναι ενσωματωμενοι μεσα στο mkv αρχειο?γιατι δεν ειναι οτι εινα κατι ξεχωριστο και πρεπει να το επιλεξω δ
και μια χαζη ερωτηση εκει που λεει ηχοσ απο hdmi και απο κατι αλλο που δεν θυμαμαι τι επιλογες βαζουμε?

Εάν το συνδέεις με ενισχυτή ο οποίος έχει HDMI in τότε βάζεις την επιλογή HDMI αλλιώς ότι άλλο χρησιμοποιείς ( οπτική π.χ. )

Ναι pioneer εχω Νικο. Παντως πιστευω οτι το πρωτο firmware θα'ρθει συντομα. Το ερωτημα ειναι γιατι το βγαλανε με τοσα bugs

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Δεν ξέρω εάν παρεμβαίνει ο ενισχυτής και πως στον ήχο στο auto surround...Στο pute direct όμως κάνει pure bitstreaming. Οπως και νάχει....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίρνει ο κόσμος DTS- HD MSTR.......

Απο ενα review.

Διαβασα και το manual και λεει πανω κατω τα ιδια.
Αν θυμαμαι καλα ο Καστρουνης οταν ρυθμισε τον ενισχυτη μου, μου ειχε πει να μην χρησιμοποιω τα direct modes. Θα μιλησω μαχι του και θα επανελθω. Σορυ για το off topic

The Auto/ALC/Direct button cycles among Auto Surround, Auto Level Control (ALC), Direct, Pure, and Optimum Surround. Auto Surround presents whatever soundtrack it receives from the source component with minimal processing and displays the name of the codec (DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, etc.). According to the manual, ALC equalizes playback sound levels. This seemed unnecessary, until I remembered that THX Volume Plus doesn’t compress dynamic peaks. I didn’t use it for movies, although the literature suggests that it may be useful for evening out levels among multiple sources. The Direct mode strips away all processing except the basic MCACC setup and the Phase Control. Pure Direct gets rid of all processing, period. You might prefer it for pristine stereo or discrete surround content. According to the manual, Optimum Surround “automatically optimizes sound balance in each channel based on actually set volume. The sound balance controls three major sound elements: dialogue, bass, and surround with original algorithm.”

Tιποτα.Δεν τα παιζει Το DOLBY δηλαδη,γιατι και στα 2 DOLBY μου βγαζει.
[Oπιος θελει να τεσταρει,την απολυτη εικονα-ΒΑRΑΚΑ-το ειδα σε rip 3.5gb και επαθα
το παραγειλα ηδη σε full bluray.Πως θα δειχνει εκει;]

..................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Οσοι έχετε πρόβλημα με τον ήχο......κάντε μια δοκιμή να δείτε εάν ο ήχος του μηχανήματος από το τηλεκοντρόλ είναι ανοικτός. ( εγώ τυχαία τον κατέβασα....και εξαφανίστηκε ο ήχος και ο ενισχυτής έβγαζε stereo......)

Tιποτα.Δεν τα παιζει Το DOLBY δηλαδη,γιατι και στα 2 DOLBY μου βγαζει.
[Oπιος θελει να τεσταρει,την απολυτη εικονα-ΒΑRΑΚΑ-το ειδα σε rip 3.5gb και επαθα
το παραγειλα ηδη σε full bluray.Πως θα δειχνει εκει;]

..................................................................................................
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Dolby? Αυτό δεν γίνεται . 'Εχεις κάποιες ρυθμίσεις λάθος σίγουρα.. Δεν μπορεί να πάρει το DTS MA και να το περάσει Dolby στο direct. Κάπου κάνεις encoding του ήχου . Είναι αδύνατον. Κοίτα τις ρυθμίσεις του Pioneer σου.

Υ.Γ. Α!!! Μια άλλη ιδέα....είναι να αλλάξουμε άμα θέλεις....Να σου δώσω τον LX-70 και να μου δώσεις τον 83. :D :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Απο ενα review.

Διαβασα και το manual και λεει πανω κατω τα ιδια.
Αν θυμαμαι καλα ο Καστρουνης οταν ρυθμισε τον ενισχυτη μου, μου ειχε πει να μην χρησιμοποιω τα direct modes. Θα μιλησω μαχι του και θα επανελθω. Σορυ για το off topic

The Auto/ALC/Direct button cycles among Auto Surround, Auto Level Control (ALC), Direct, Pure, and Optimum Surround. Auto Surround presents whatever soundtrack it receives from the source component with minimal processing and displays the name of the codec (DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, etc.). According to the manual, ALC equalizes playback sound levels. This seemed unnecessary, until I remembered that THX Volume Plus doesn’t compress dynamic peaks. I didn’t use it for movies, although the literature suggests that it may be useful for evening out levels among multiple sources. The Direct mode strips away all processing except the basic MCACC setup and the Phase Control. Pure Direct gets rid of all processing, period. You might prefer it for pristine stereo or discrete surround content. According to the manual, Optimum Surround “automatically optimizes sound balance in each channel based on actually set volume. The sound balance controls three major sound elements: dialogue, bass, and surround with original algorithm.”

Τέλεια !! ( Δεν ήξερα ακριβώς τι processing κάνει το Auto surround......Thanks for the info's)
Αρα το απόλυτο bitstreaming το παίρνεις από το Pure direct.....

Αναθεμα αν εχω καταλαβει.....πρωτο βημα :παιζεο ολα τα mkv νερακι,χωρις σπασιματα και με καλη κινηση?

Αναθεμα αν εχω καταλαβει.....πρωτο βημα :παιζεο ολα τα mkv νερακι,χωρις σπασιματα και με καλη κινηση?

Ναι ρε συ......αυτό είναι πταίσμα.....Εχουμε ανεβάσει τον πύχη στα iso τώρα...(που σημειωτέον ουτε να τα δω δεν ήθελα πριν 1 χρόνο.)

Dolby? Αυτό δεν γίνεται . 'Εχεις κάποιες ρυθμίσεις λάθος σίγουρα.. Δεν μπορεί να πάρει το DTS MA και να το περάσει Dolby στο direct. Κάπου κάνεις encoding του ήχου . Είναι αδύνατον. Κοίτα τις ρυθμίσεις του Pioneer σου.

Υ.Γ. Α!!! Μια άλλη ιδέα....είναι να αλλάξουμε άμα θέλεις....Να σου δώσω τον LX-70 και να μου δώσεις τον 83. :D :D

DOLBY TRUE HD εννοω.Οσω για τα direct που λετε ακουω στερεο σε flac κρυσταλο. Σε pure direct χαλαει πολυ ο ηχος
[pure direct και direcτ ειναι το ιδιο πλην το direct εχει και ADVANCED MCACC]

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Τέλεια !! ( Δεν ήξερα ακριβώς τι processing κάνει το Auto surround......Thanks for the info's)
Αρα το απόλυτο bitstreaming το παίρνεις από το Pure direct.....

Στο pure direct πανε περιπατο ολες οι ρυθμισεις του MCACC. Οποτε οπως αντιλαμβανεται ο καθενας το τελειο...