Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Mου επαιξε το δειγμα σου DTSHD !!!! αλλα οχι το TRUEHD...αλλα δεν εχω DTSHD απο .mkv η ιso blue ray

Επαιξες ασύρματα-δικτυακά τα τεστ μάλλον. Βάλτα σε στικ....και θα σου παίξει και TrueHD ( το δείγμα είναι μικρό αλλά το bitrate του στην αρχή μεγάλο..και μπορεί να μην κλειδώσει άμα δεν υπάρχει ταχύτητα μετάδοσης)

Επαιξες ασύρματα-δικτυακά τα τεστ μάλλον. Βάλτα σε στικ....και θα σου παίξει και TrueHD ( το δείγμα είναι μικρό αλλά το bitrate του στην αρχή μεγάλο..και μπορεί να μην κλειδώσει άμα δεν υπάρχει ταχύτητα μετάδοσης)

Το κατεβασα στον HD που εχω βαλει στο prodigy και κειτα τι εγινε ενω ειμαι και βλεπω το video ( TRUEHD) preview και παιζει Loop αλλα δεν εχω καθολου ηχο ξαφνικα επαιξε 1 φορα κανονικα ο ηχος του !!!! Αν τωρα το αφησω να παιζει loop στο preview μετα απο 8-10 φορες θα ακουστει ο ηχος ξανα ... και μετα απο 20 φορες περιπου επαναληψη το ακουσα παλι , μαλιστα και στον Pioneer στην οθονη του γραφει TRUEHD !!!!

Last edited:

Ωραια. Να κανω αλλη μια χαζη ερωτηση:γιατι αυτη η εμμονη με τα iso?υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος?ασε που iso εχω να δω χρονια,αλλα λεμε τωρα,μηπως κατι μου ξεφευγει

Νικομενω Καλογρεζα. Παρτο αγκαλια οταν μπορεις και ελα να το τεσταρουμε

Το κατεβασα στον HD που εχω βαλει στο prodigy και κειτα τι εγινε ενω ειμαι και βλεπω το video ( TRUEHD) preview και παιζει Loop αλλα δεν εχω καθολου ηχο ξαφνικα επαιξε 1 φορα κανονικα ο ηχος του !!!! Αν τωρα το αφησω να παιζει loop στο preview μετα απο 8-10 φορες θα ακουστει ο ηχος ξανα ... και μετα απο 20 φορες περιπου επαναληψη το ακουσα παλι , μαλιστα και στον Pioneer στην οθονη του γραφει TRUEHD !!!!

Τι να πω ρε παιδί μου.....Εγώ πάντα τυχερός στέκομαι? Να σου πω....μιας και το συζητάμε...Δοκίμασε εάν δεν βαριέσαι να περάσεις με την μέθοδο emergency το firmware του ξανά. ....κάνε restore defaults ....και δοκίμασε πάλι.
Εχω μια υποψία ότι ίσως το μαμίσιο firmware να μην έχει περαστεί σε όλα τόσο καλά. ( Λέω τώρα.......εξ ' άλλου τι άλλο να υποθέσω? το bug είναι bug....πρέπει να συμβαίνει στην πλειονότητα κι όχι σε κάποιους....)

Ωραια. Να κανω αλλη μια χαζη ερωτηση:γιατι αυτη η εμμονη με τα iso?υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος?ασε που iso εχω να δω χρονια,αλλα λεμε τωρα,μηπως κατι μου ξεφευγει

Ενα καλό iso , είναι σαν να έχεις το ίδιο το bluray disk σε file μορφή.

Υ.Γ. Πότε βρε πήγες καλογρέζα ? Θα τα πούμε τηλ...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Καλησπέρα στην παρέα. Εγώ έχω άλλα προβλήματα, δηλαδή όταν μπαίνω στην εφαρμογή του youtube, δεν μπορώ να την κλείσω. Ακόμα κολλάει όταν βάζω σκληρό ή θα ήταν καλύτερα να πω οτι laggarei αλλά μιλάμε για πολύ lag (ίσως και 2-3λεπτά).
Υ.Γ.1 το jukebox δουλεύει σε εσάς?
Υ.Γ.2 το τελευταίο firmware είναι το 3.0.0? (στο manual δείχνει 3.0.1)

Χρόνια Πολλά σε όλους,

Για να μη κάνω λάθος, εάν γνωρίζει κάποιος φίλος, ποιο πληκτρολόγιο να αγοράσω;
Το δικό του ή αυτό από το ΠΛΑΙΣΙΟ
1466623.JPG

(http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...Slim-Media-Center-Keyboard-030-02Y00-1670.htm)
ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και αλλού;
Ευχαριστώ.

Last edited:

Χρόνια Πολλά σε όλους,

Το δικό του ή αυτό από το ΠΛΑΙΣΙΟ (http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Keyboards/Turbo-X-Slim-Media-Center-Keyboard-030-02Y00-1670.htm) ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και αλλού;
Ευχαριστώ.

Και τα 2 κανουν. Εγω εχω το TURBO SLIM. Καλες αγορες

......................................................................................................

SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Χρόνια Πολλά σε όλους,

1466623.JPG

(http://www.plaisio.gr/Peripherals/P...Slim-Media-Center-Keyboard-030-02Y00-1670.htm)
Ευχαριστώ.

Για να καταλάβω... τι πληκτρολόγιο-ποντίκι πρέπει να είναι? με bluetooth ή wireless? τέλος μπορώ να συνδέσω ενσύρματα μέσα (πληκτρολόγιο-ποντίκι)?

για να κλεισω το θεμα παρηγγειλα αυτο τον σκληρο ειναι αρκετος για το παιξιμο των ταινιων και γενικα για τον media player?
η να ακυρωσω την παραγγελια και να τον αλλαξω?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301867
1
39 απο pixmania

@ theano_DF
Σε ευχαριστώ.

@ rido21
Το συγκεκριμένο είναι ασύρματο. Συνήθως εκεί είναι τα προβλήματα (δεν το αναγνωρίζει κτλ).
Ενσύρματα δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα συμβατότητας.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Για να καταλάβω... τι πληκτρολόγιο-ποντίκι πρέπει να είναι? με bluetooth ή wireless? τέλος μπορώ να συνδέσω ενσύρματα μέσα (πληκτρολόγιο-ποντίκι)?

Οχι bluetooth μπορει να εχεις προβλημα, διαβασα στο σαιτ της XTREAMER.Παρε wireless.Για ενσυρματα δεν ξερω,αλλα οι USB ειναι 2. και πισω
Θα τις χρειαζεσαι και δε βολευει

.......................................................................................................................
SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

για να κλεισω το θεμα παρηγγειλα αυτο τον σκληρο ειναι αρκετος για το παιξιμο των ταινιων και γενικα για τον media player?
η να ακυρωσω την παραγγελια και να τον αλλαξω?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301867
1
39 απο pixmania

Κανει μια χαρα. Κατι τετοιο πηρα και εγω αλλα W.D.2ΤΒ 69ευ. Το Pixmania εχει καλες τιμες για τωρα
Ο δικος μου εχει παει 180

.............................................................................................................................................................

SET UP
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000

Χρόνια Πολλά σε όλους,

1466623.JPG

Ευχαριστώ.

Αυτό από το πλαίσιο. Δοκιμασμένα και εγγυημένα πράγματα.......

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

θα το χτυπήσω και θα γράψω απο Τρίτη εντυπώσεις!