Xtreamer Prodigy...

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

όποιος κουράστηκε απο το prodigy και θέλει να ξεσκάσει λίγο, ας στηθεί αύριο το πρωί απο τις 8 γιατί έχει στο media markt xbox 360 4gb + 2 games + Kinect + 3 months live μόνο 149 ευρώ!!!

Αληθεια ειναι ααυτο??

Re: Xtreamer PRODIGY...

Seagate 2tera έπαιξε με την μία! χρειάστηκε φορματ για να το δει το prodigy.Έκανα αντιγραφή από εξωτερικό στον εσωτερικό κάπου 250 γιγα σε λιγότερο από 5 ώρες. Εγώ είμαι αυτός που έχω δει πράσινες οθόνες 2 φορές σε ιςο αρχεία τώρα θέλω να δω αν τα τρέξω από τον εσωτερικό μήπως δεν με πετάξει πράσινη οθόνη.
Πάντως θέλει δουλειά το ανδροιδ και επίσης το μενού σε βασικά πράγματα.θα ήθελα π.χ να μπορώ να επιλέξω υπότιτλο με άλλο όνομα!

Seagate 2tera έπαιξε με την μία! χρειάστηκε φορματ για να το δει το prodigy.Έκανα αντιγραφή από εξωτερικό στον εσωτερικό κάπου 250 γιγα σε λιγότερο από 5 ώρες. Εγώ είμαι αυτός που έχω δει πράσινες οθόνες 2 φορές σε ιςο αρχεία τώρα θέλω να δω αν τα τρέξω από τον εσωτερικό μήπως δεν με πετάξει πράσινη οθόνη.
Πάντως θέλει δουλειά το ανδροιδ και επίσης το μενού σε βασικά πράγματα.θα ήθελα π.χ να μπορώ να επιλέξω υπότιτλο με άλλο όνομα!

Τα αρχεια λες οτι φταινε για τις πρασινες οθονες;Aποκλειεται.
Στο σαιτ της Xtreamer εχουν πει για μη συμβατοτητα HDMI με μερικες TV

...............
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

...............
SET UP
Speakers B&W CM9. CM5. CMC2 . Sub ASW 10CM
AV Receiver..Pioneer SC LX 83
TV 1 SONY 40hx 800
TV2 PHILIPS 37pfl 9830
PS3
Xtreamer Prodigy
Humax HDCI 2000
CD Player Technics SL-PG-500

Ακριβως.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

βλακείες είναι για να δικαιολογηθούν! Πήγε παιδί με το prodigy και το δοκίμασε σε μαγαζί με ηλεκτρικά σε καμιά 5-6 τηλεοράσεις και σε όλες έκανε το ίδιο!

lg42lw4500 εχω....

Και φαντάσου ότι το δικό σου πάνελ είχε λιγότερα θέματα απο το δικό μου στην 47lw4500!!!! Εγώ είχα συνέχεια ξεσυγχρονισμούς σε ήχο-εικόνα και τρελό μπαμπάκι στην οθόνη!!!
Απο παράσινες οθόνες ούτε μία φορά! - μόνο κόλλημα έφαγε και έπρεπε να κάνω restart απο το μπροστινό κουμπί!

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Για καινουργιο firmware ενω λεγανε τελος Δεκεμβριου τωρα παμε για αλλο μηνα ακομα !!! Υπομονη

Παιδια χρονια πολλα,και καλη χρονια με υγεια, για να απολαμβανεται το μηχανημα
με ολα τα ελλατωματα του και τα καλα του..............

Καλή χρόνια παίδες με υγεία. Τα αλλα είναι σχεδόν ασήμαντα.

Χρόνια πολλά και από εμένα και καλή χρονιά με υγεία.

Το ευτυχία βλέπω το έχουν κόψει όλοι. Κάποτε λέγαμε "ευτυχισμένο το νέο έτος". Τώρα λέμε να περάσει και να είμαστε ζωντανοί. Σημεία των καιρών. Μας κάναν να μας απασχολεί το ζειν και όχι το ευ ζειν.

Σήμερα έφαγα το μεγαλύτερο ξενέρωμα,1 του μηνός κιόλας...

Είπα να κάτσω να βάλω εξώφυλλο σε κάθε ταινία που έχω στον εσωτερικό μέσα να φαίνεται ωραία και έκατσα σήμερα στον υπολογιστή και μέσα σε 10 λεπτά έγινε η δουλειά μέσα από το δίκτυο κλείνω τον πσ πάω στο prodigy όλα ωραία....μπαίνω μέσα στους φάκελος να τα δω όλα, όλα ωραία με τα εξώφυλλα άλλα οι ταινίες που είναι οεο;

Το έκλεισα και το ξανά άνοιξα δείχνει κάποιες άλλα έναν συγκεκριμένο φάκελο δεν εμφανίζει καμιά ταινία που έχει μέσα.πάντως από τον υπολογιστή φαίνονται οι ταινίες ότι υπάρχουν,
Μετά αν μπω σε αυτόν τον φάκελο που δεν εμφανίζει τους ταινίες και ψάξω να βρω τις ταινίες, όταν γύρισω πίσω σε άλλες ταινίες που τις εμφάνιζε κανονικά μπορεί τώρα να μην μου τις δείχνει...μετά να πίσω πίσω πίσω να τρέξω τίποτα άλλο και να τους δείχνει πάλι!
Άλλα στον έναν τον γα@&$ενο φάκελο δεν δείχνει καμιά ταινία ότι και να κάνω.
Νυσταξα πάω να ξαπλώσω και να πω τον αη βασίλη να φέρει firmware.

Παιδια καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια κιολας ευχομαι,παρατηρησα ενα προβλημα στον προντιτζι σε αρχεια μκβ 1080π.Παραδειγμα στην ταινια σουπερ 8,και καπτεν αμερικα,κατα την διαρκεια της ταινιας εμφανιζετε ενα παφλασμα στην εικονα,σαν να αναβοσβηνει κατι συνεχομενα,δηλαδη ενω παιζει η ταινια ,ενα περιεργο τρεμοπαιγμα κανει την εμφανιση του.Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο που ενοοω,ευχαριστω.
Μολις τωρα δοκιμασα τις ιδιες ταινιες στο πισι μου και αυτο το προβλημα δεν εμφανιζετε,πολλα τελικα τα μπαγκ του μηχανηματος,ευχομαι να λυθουνε με ενα μεγαλο φιλμγουερ,γιατι χαλανε την ολλην εμπειρια απο το μηχανημα που περιμεναμε τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.

Last edited: