Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Και συνεχίζω ακάθεκτος να σας τη σπάω...έχω λιώσει στις ταινίες..720..1080..iso..MA-trueHD και δε συμμαζεύεται...το μόνο κόλημα το έχει φάει με κάτι βιντεάκια που όμως έχουν ήχο AAC και εκεί το μηχάνημα αργεί άπειρα να ανταποκριθεί στις εντολές του χειριστηρίου.Καλή χρονιά!

Καλημερα σας και καλη...χρονια να εχουμε!
Εγω να ρωτησω κατι τωρα;Εχω ενα πληκτρολογιο logitech dinovo bluetooth.Το prodigy εχει ενσωματωμενο δεκτη bt ή θα πρεπει να 'πιασω' μια θυρα usb;Στο μεταξυ απο πιο μενου προσθετεις συσκευη bt,διοτι εγω δεν βρηκα κατι τετοιο

Καλημερα σας και καλη...χρονια να εχουμε!
Εγω να ρωτησω κατι τωρα;Εχω ενα πληκτρολογιο logitech dinovo bluetooth.Το prodigy εχει ενσωματωμενο δεκτη bt ή θα πρεπει να 'πιασω' μια θυρα usb;Στο μεταξυ απο πιο μενου προσθετεις συσκευη bt,διοτι εγω δεν βρηκα κατι τετοιο

Το prodigy θελει wireless keyboard,οχι bluetooth,λενε στο σαιτ της xtreamer.Το dinovo μινι δεν ειναι wireless;

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Παιδια καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια κιολας ευχομαι,παρατηρησα ενα προβλημα στον προντιτζι σε αρχεια μκβ 1080π.Παραδειγμα στην ταινια σουπερ 8,και καπτεν αμερικα,κατα την διαρκεια της ταινιας εμφανιζετε ενα παφλασμα στην εικονα,σαν να αναβοσβηνει κατι συνεχομενα,δηλαδη ενω παιζει η ταινια ,ενα περιεργο τρεμοπαιγμα κανει την εμφανιση του.Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο που ενοοω,ευχαριστω.
Μολις τωρα δοκιμασα τις ιδιες ταινιες στο πισι μου και αυτο το προβλημα δεν εμφανιζετε,πολλα τελικα τα μπαγκ του μηχανηματος,ευχομαι να λυθουνε με ενα μεγαλο φιλμγουερ,γιατι χαλανε την ολλην εμπειρια απο το μηχανημα που περιμεναμε τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.

Σε μενα ο captαιn america σε 1080p παιζει τελεια.Χωρις τρεμοπαιγμα και μαλιστα ειναι απο τα πιο ωραια σε εικονα mkv

Last edited:

To εστεισα και έκανα download στο σκληρό δίσκο που έχω βάλει. Είναι απο τα λίγα πράγματα που μου δούλεψαν αμέσως !!!! Γιατί όσο για όλα τα αλλά αστα ....απογοήτευση

Δοκίμασες να βάλεις μεγάλο αρχείο MKV, πάνω απο 3-4 GB και σου δούλεψε; Μικρά αρχεία των 700ΜΒ κατεβάζει. Για δες το σε παρακαλώ και πές μας αν θές.

Σήμερα έφαγα το μεγαλύτερο ξενέρωμα,1 του μηνός κιόλας...

Είπα να κάτσω να βάλω εξώφυλλο σε κάθε ταινία που έχω στον εσωτερικό μέσα να φαίνεται ωραία και έκατσα σήμερα στον υπολογιστή και μέσα σε 10 λεπτά έγινε η δουλειά μέσα από το δίκτυο κλείνω τον πσ πάω στο prodigy όλα ωραία....μπαίνω μέσα στους φάκελος να τα δω όλα, όλα ωραία με τα εξώφυλλα άλλα οι ταινίες που είναι οεο;

Το έκλεισα και το ξανά άνοιξα δείχνει κάποιες άλλα έναν συγκεκριμένο φάκελο δεν εμφανίζει καμιά ταινία που έχει μέσα.πάντως από τον υπολογιστή φαίνονται οι ταινίες ότι υπάρχουν,
Μετά αν μπω σε αυτόν τον φάκελο που δεν εμφανίζει τους ταινίες και ψάξω να βρω τις ταινίες, όταν γύρισω πίσω σε άλλες ταινίες που τις εμφάνιζε κανονικά μπορεί τώρα να μην μου τις δείχνει...μετά να πίσω πίσω πίσω να τρέξω τίποτα άλλο και να τους δείχνει πάλι!
Άλλα στον έναν τον γα@&$ενο φάκελο δεν δείχνει καμιά ταινία ότι και να κάνω.
Νυσταξα πάω να ξαπλώσω και να πω τον αη βασίλη να φέρει firmware.

Το ιδιο επαθα κι εγω σε δισκογραφιες με αρχεια flac.
Μολις εβαλα εξωφυλλα δεν εμφανιζονται τα αρχεια του φακελλου και πρεπει να βγεις 2 επιπεδα πισω και να ξαναμπεις για να τα δει.
Παιδια ευχομαι σε ολους μας Χρονια Πολλα αλλα αυτο το @#%@πλευερ δεν πιστευω να τα εχει...

Το ιδιο επαθα κι εγω σε δισκογραφιες με αρχεια flac.
Μολις εβαλα εξωφυλλα δεν εμφανιζονται τα αρχεια του φακελλου και πρεπει να βγεις 2 επιπεδα πισω και να ξαναμπεις για να τα δει.
Παιδια ευχομαι σε ολους μας Χρονια Πολλα αλλα αυτο το @#%@πλευερ δεν πιστευω να τα εχει...
ναι όμως σε εμένα πάω 2 βήματα πίσω και ξανά μπαίνω και στον συγκεκριμένο δεν τα βλέπω με τίποτα τι να κάνω; στον άλλο πάω πίσω μπρος και τα βλέπει η βγαίνω τελείως και ξανά μπαίνω και πάλι τα βλέπει!
Αν δεν στρώσει θα σβήσω τα εξώφυλλα δεν γίνεται αλλιώς...

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

επειδη αυτο το κρυφτο με τα αρχεια μου το κανει και εμενα ,αντι να τα ψαξω απο το HDD τα αναζητω απο το δίκτυο/ localhost /d και εκει δεν χανονται ,φυσικα δεν ειναι λυση αυτη αλλα για να τα βρισκεται τουλαχιστον μεχρι να το διορθοσουν και αυτο
επισης το πληκτρολογιο που ειχα παραγγειλει απο ebay μου ηρθε σημερα (1 μηνα εκανε),ενω το βλεπει κανονικα δεν μου δουλευει σωστα οποτε δεν το προτεινω σε αλλον να το παρει ,στα windows δουλευει τελεια οποτε θα το πουλησω σε καποιον που το θελει για theater pc (HTPC)

Last edited:

καλημερα και χρονια πολλα.Σημερα εβαλα και εγω τον σκληρο.Βαζοντας κατοπιν στον explorer την διευθυνση του Prodigy μου ζηταει Enter first number
Enter second number .Ποιοι ειναι αυτοι οι αριθμοι ;Ξερει κανεις;

καλημερα και χρονια πολλα.Σημερα εβαλα και εγω τον σκληρο.Βαζοντας κατοπιν στον explorer την διευθυνση του Prodigy μου ζηταει Enter first number
Enter second number .Ποιοι ειναι αυτοι οι αριθμοι ;Ξερει κανεις;
μπαγκ ειναι ,ακολουθησε τις οδηγιες που γραφει ο Νικος στο ποστ #451 και θα το δει το pc

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Η λυση ειναι στο νημα 451.

Εγω ή τυφλος ειμαι ή το μηχανημα παιζει τα παντα αψογα, απο ταινιες μεχρι οτι μπορει να προσφερει, ισως μετα την κρυαδα με την s/pdif να θελει να με αποζημιωσει.. τι να πω!

Εγω ή τυφλος ειμαι ή το μηχανημα παιζει τα παντα αψογα, απο ταινιες μεχρι οτι μπορει να προσφερει, ισως μετα την κρυαδα με την s/pdif να θελει να με αποζημιωσει.. τι να πω!

Εγώ αυτό το ζω από την πρώτη μέρα. :D Με εξαίρεση το samba share , τα MOV files από φωτογραφική κάμερα και τα πολυκάναλα WAV....όλα τα υπόλοιπα είναι άψογα.

Tip της τελευταίας στιγμής :
Για να έχετε ένα όμορφο video wall τα εξώφυλλα πρέπει να είναι σε μορφή .jpg και σε size 200X300 ή 400Χ600.
Οσες ταινίες είναι μέσα σε φάκελο το εξώφυλλο να είναι αποθηκευμένο με την ονομασία folder.jpg αλλιώς εάν είναι χύμα οι ταινίες το εξώφυλλο πρέπει να έχει την ίδια ονομασία με την ταινία.

Hate: το GUI του music player.........

Last edited:

κι ένα ωραίο tip για όσους δεν το πρόσεξαν..
όταν βλέπουμε ταινία με εξωτερικούς υπότιτλους, χρησιμοποιώντας τα βελάκια πάνω-κάτω μπορούμε άμεσα να ανεβοκατεβάσουμε την θέση των υποτίτλων!

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

κι ένα ωραίο tip για όσους δεν το πρόσεξαν..
όταν βλέπουμε ταινία με εξωτερικούς υπότιτλους, χρησιμοποιώντας τα βελάκια πάνω-κάτω μπορούμε άμεσα να ανεβοκατεβάσουμε την θέση των υποτίτλων!

Πολύ σωστά...
Οσο για τα flac....παίζει 24/192 άνετα.

Νίκο μιά ερώτηση αν γνωρίζεις
έχω προσέξει ότι κάθε φορά που ξεκινάει αναπαραγωγή, αναφέρει το prodigy την ταχύτητα δικτύου και κάθε φορά είναι πολύ διαφορετική ανεξάρτητα απο το είδος που παίζει (avi, mkv, iso κτλ).
έχω δεί απο 11,000 kb/s έως 210,000 kb/s. είναι φυσιολογικό ή κάτι τρέχει με το gigabit δίκτυο?
η συνδεσμολογία είναι prodigy & etrayz με cat6 2m πάνω στο gigabit switch και απο εκεί με cat5e 15m στο router
αναπαραγωγή απο το etrayz