Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

τελικα ειναι απιστευτη εμπειρια αυτο το μηχανημα!!!!!!!!!!!!!!!!
σε καθε χρηστη εμφανιζει κατι διαφορετικο!!!!!!!!!!
απο τιποτα(νικος=επαιξες κανα λοτο πρωτοχρονια?χαχαχαχαχα)
απο κρυφτο αρχειων(εμενα εχω αρχισει και το διασκεδαζω επικινδυνα)
απο φορματ δισκων
απο ενισχυτες που σε καποιυσ παιζει σε καποιυς οχι αληθεια σε αυτο τι λετε για αυτον τον ενισχυτή σε συνδυασμένο με το prodigy παντα http://www.cinemagic.gr/harman-kardon-460.html
τελικα κανεις δεν βαριεται παιρνωντας ενα prodigy :ADFADF1:

Restore defaults δεν κάνει τπτ...το εχω δοκιμάσει επανελλημένα. Οπότε ή ο server είναι ό,τι νάναι..ή...θα δείξει. Να πώ την αλήθεια και το emergency ήθελα να αποφύγω..μη το ματιάξω μια χαρά μου έκατσε το μηχάνημα..μη μου στραβώσει χαρακτήρα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Αλήθεια επειδή δεν ασχολήθηκα, το wall που το βλέπετε? Έχω και εγώ σε μερικές ταινίες φώτο, αλλά αν θυμάμαι καλά αν πατήσω view preview τότε εμφανίζει κάτι. Μήπως το κάνει μόνο με εσωτερικό δίσκο; Έχει κάποιο ειδικό κουμπί για να βγεί σε wall?

Restore defaults δεν κάνει τπτ...το εχω δοκιμάσει επανελλημένα. Οπότε ή ο server είναι ό,τι νάναι..ή...θα δείξει. Να πώ την αλήθεια και το emergency ήθελα να αποφύγω..μη το ματιάξω μια χαρά μου έκατσε το μηχάνημα..μη μου στραβώσει χαρακτήρα. Θα το ψάξω και θα επανέλθω. Αλήθεια επειδή δεν ασχολήθηκα, το wall που το βλέπετε? Έχω και εγώ σε μερικές ταινίες φώτο, αλλά αν θυμάμαι καλά αν πατήσω view preview τότε εμφανίζει κάτι. Μήπως το κάνει μόνο με εσωτερικό δίσκο; Έχει κάποιο ειδικό κουμπί για να βγεί σε wall?

Video Wall : Πατάς το κουμπί Νο 6 :

Εμφανίζεται η παραπάνω επιλογή η οποία σου επιτρέπει να επιλέξεις 1)το πως θέλεις να βλέπεις τα αρχεία σου και 2) τι είδους αρχεία θέλεις να βλέπεις

Εάν επιλέξεις τώρα "thumbnails" στα βίντεο θα πάρεις αυτό:

Ευχαριστώ Onlinen..ναι αυτό το είχα δεί. Νόμιζα έβγαζε κανά wall με πληροφορίες από ımdb κλπ κάτι πιο εξελιγμένο με πληροφορίες μέσω νετ. Εγώ αν θυμάμαι καλά παίζει τον ήχο AAC και το video..αλλά δεν μπορώ να κάνω ffw να κάνω παύση κλπ. Κάνει 10δευτερόλεπτα να πάρει τις εντολές.

τελικα ειναι απιστευτη εμπειρια αυτο το μηχανημα!!!!!!!!!!!!!!!!
σε καθε χρηστη εμφανιζει κατι διαφορετικο!!!!!!!!!!
απο τιποτα(νικος=επαιξες κανα λοτο πρωτοχρονια?χαχαχαχαχα)
απο κρυφτο αρχειων(εμενα εχω αρχισει και το διασκεδαζω επικινδυνα)
απο φορματ δισκων
απο ενισχυτες που σε καποιυσ παιζει σε καποιυς οχι αληθεια σε αυτο τι λετε για αυτον τον ενισχυτή σε συνδυασμένο με το prodigy παντα http://www.cinemagic.gr/harman-kardon-460.html
τελικα κανεις δεν βαριεται παιρνωντας ενα prodigy :ADFADF1:

Εγώ μεταξύ μας τόχω λιώσει. Εχει μείνει ανοιχτό μέρα νύχτα 1 εβδομάδα συνεχόμενα....τούχω κάνει 2 περάσματα firmware. Του έχω βάλει τα άπειρα αρχεία και τόχω δοκιμάσει σε όλες τις TV του σπιτιού. (Panasonic , Samsung , LG )
ΔΕΝ μου έχει παρουσιάσει τίποτα απολύτως. Μια φορά έκανε κάτι σπασίματα από δίκτυο , αλλά ......κατέβαζα από torrents - που σημαίνει ότι ανέβαζα παράλληλα.....κατέβαζα από το PC ( Jdownloader ρυθμισμένο στο ανωτερο να κατεβάζει στα 650k) και έκανα παράλληλα μεταφορά αρχείων 12 γίγα από ένα αποθηκευτικό χώρο στον άλλο. Αρα.....δικαιολογείται.

Το μόνο ψεγάδι ....το Samba sharing. Πρέπει να κάνω όπου μπορώ map τον δίσκο του για να τον βλέπω.
Να πω ότι το διάλεξα.....όχι. Μέσα στην φούρια μου να το δοκιμάσω την πρώτη μέρα παραλαβής του πήρα το πρώτο που βρήκα μπροστά μου. :D

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Video Wall : Πατάς το κουμπί Νο 6 :

Εμφανίζεται η παραπάνω επιλογή η οποία σου επιτρέπει να επιλέξεις 1)το πως θέλεις να βλέπεις τα αρχεία σου και 2) τι είδους αρχεία θέλεις να βλέπεις

Εάν επιλέξεις τώρα "thumbnails" στα βίντεο θα πάρεις αυτό:

Οταν πατάς πάνω σε μια ταινία εμφανίζει στοιχεία (σκηνοθέτη, ηθοποιό, σενάριο) ;
Χρειάζεται PC ή η ενημέρωση του video wall γίνεται απ' ευθείας από το μηχανάκι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Oι πληροφοριες που εχει το αρχειο ειναι μονο Μεγεθος 8949mb Βιντεο 1920χ816
Eκει που ηταν δεν υπαρχει πλεον
Εγινε,σε ευχαριστω παντως για την πληροφορια.

Τελικά δοκίμασε κανείς να συνδέσει USB hub για πάνω απο ένα σκληρό εξωτερικό δίσκο ή στικάκι , γιατι μετα την κεραία μου μένει μόνο μια θύρα ελεύθερη και είναι λίγο σπάσιμο.

για τον ενισχυτη που ειχα γραψει πιο πανω τι λετε?
νικο το ξερουμε οτι πηρες το πρωτο που βρηκες μπροστα σου για αυτο ισως να πρεπει να παιξεις και κανα τζοκερ οχι τιποτα αλλο να εχουμε και ενα πλουσιο φιλο και συμφουρομιτη:award:
και για να σοβαρευτουμε και λιγο ισως τα προβληματα που ειναι διαφορετικα για τον καθενα να οδηγουν στην υπαρξη πολλως bugs που οντως θα διορθωθουν οπως παντα με την xtreamer μετα απο ενα η και δυο firmware το κακο ειναι οτι ενω ειχαν πει τελος δεκεμβρη για το πρωτο πηγε τωρα τελος ιανουαριου και αν ακολουθησουν την τακτικη που ειχαν και στην πωληση ζησε μαη μου να φας τριφύλλι:antlers:

O Ενισχυτης καλος ειναι,αλλα δεν βλεπω Ethernet θυρα. Επισης περναει 3D;Εχει hdmi v1.3a
Παρε Pioneer η Denon

Last edited:

Εκτός του Νίκου και το δικό μου μέχρι στιγμής δεν με έχει προβληματίσει στο ελάχιστο.Και iso BD απο δίκτυο έπαιξε,και flac και φωτογραφίες από κάρτα.Άρα και γω τυχερός :ADFADF1:
Απλά εγώ λόγω ότι το Home cinema που έχω είναι της προηγούμενης δεκαετίας δε μπόρεσα να το τσεκάρω στον τομέα του ήχου

προτιμω τους harma kardon για λογους ποιοτητας οχι αποδοσης και γιατι να χρησιμοποιησω hdmi και οχι οπτικη?

προτιμω τους harma kardon για λογους ποιοτητας οχι αποδοσης και γιατι να χρησιμοποιησω hdmi και οχι οπτικη?

Φυσικα και αγοραζεις οτι προτιμας.Αν δεν θελεις HD format ηχου χρησιμοποιεις και οπτικη

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Οταν πατάς πάνω σε μια ταινία εμφανίζει στοιχεία (σκηνοθέτη, ηθοποιό, σενάριο) ;
Χρειάζεται PC ή η ενημέρωση του video wall γίνεται απ' ευθείας από το μηχανάκι;

Δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο τα εξώφυλλα.
Η Ενημέρωση ( σιγά την ενημέρωση δηλαδή.......ένα εξώφυλλο 200x300 θέλει....:D ) του video wall χρειάζεται PC

hd format ηχου επειδη ειμαι και λιγο μη σχετικος (ασχετος)με αυτο πως γινεται τι πετυχαινεις?

hd format ηχου επειδη ειμαι και λιγο μη σχετικος (ασχετος)με αυτο πως γινεται τι πετυχαινεις?

Είναι format ήχου (όπως το DTS Master Audio ή High Resolution ή το Dolby TrueHD) ο οποίος είναι μέσα στην ταινία σου. Χρειάζεσαι έναν ενισχυτή που να τα υποστηρίζει και ηχεία τουλάχιστον 5,1 για να γίνει αντιληπτή σωστά η απόδοσή του.

οκ καταλαβα και πως το πετυχαινεις τι συνδεση εκτοσ απο οπτικη που απο οτι ειδα δεν το κανει πρεπει να εχεις μεταξυ του xtreamer και του ενισχυτη?

Πετυχαινεις τελεια ποιοτητα ασυμπιεστου ηχου.Ειναι το DTS HD master audio και Dolby true hd.
Για να περασουν αυτα μαζι με 3d θελεις ενισχυτη με HDMI v1.4