Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Εβαλα και 2gb usb και δεν το παιρνει με τιποτα. το αποσυμπιεζουμε και το βαζουμε οπως ειναι;

oxi

Αφου αποσιμπιεσεις τα αρχειο Που κατεβασες Απλά πάρε απο το φάκελο USB το αρχείο image και κανε το copy στο root του USB stick σου

Last edited:
Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Εκει που γραφει xtreaming και μου λεει να τα κατεβασω και να τα βλω σε ενα φακελο τι κανω??

Λοιπόν,
για να μην παιδεύεστε.....
Σε όσους δεν πιάσει η διαδικασία emergency......δηλαδή πάτημα του power για 5" κτλπ. ....μην ανησυχείτε.

Αποσυμπιέστε το αρχείο
πηγαίνετε στο φάκελλο "USB"
Κάντε copy to αρχείο "install"
κάντε paste σε ένα άδειο USB
Ανοίξτε κανονικά τον player
Πηγαίνετε στο Firmware update
και κάνετε update από Usb.

Θα το κάνει .

Υ.Γ. Πλάκα - πλάκα ...είπα θα χαλάσει το δικό μου .....λίγο έλειψε να το πιστέψω. Μέχρι να το βρω τρελλάθηκα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν μου κάνει update......

Last edited:

εχει δικιο ο νικος ειναι λιγο τρελλη αυτη η αναβαθμιση παντως αν κανεις copy το αρχειο σε ενα usb και πας με την διαδικασια του emergensy την κανει κανονικα και μενα με τρελλανε αλλα οταν το εκανα ετσι ολα οκ απο οτι ομως προλλαβα να δω το κρυφτουλη με τα αρχεια μαλλον συνεχιζετε δεν ξερω γιατι

εχει δικιο ο νικος ειναι λιγο τρελλη αυτη η αναβαθμιση παντως αν κανεις copy το αρχειο σε ενα usb και πας με την διαδικασια του emergensy την κανει κανονικα και μενα με τρελλανε αλλα οταν το εκανα ετσι ολα οκ απο οτι ομως προλλαβα να δω το κρυφτουλη με τα αρχεια μαλλον συνεχιζετε δεν ξερω γιατι

Ok....Η αναβάθμιση έγινε τελικά .......με την διαδικασία emergency όμως....(Με την προηγούμενη διαδικασία που περιέγραψα πιο πάνω μου έβγαλε ...error περιοχής..??? )
Οπότε με την ψυχή στο στόμα μήπως και το έκανα τούβλο .....ξανάκανα emergency και αυτήν την φορά το πήρε.
Ολα καλά......
Μια χαρά πάει. Πετάει !!!

παιδια μονο το img αρχειο η ολο το rar?οταν αποσυμπιεστει?

Μόνο το install.img αρχείο.

Πάτημα του power παρατεταμένο . Περιμένουμε πατώντας το , αφού ανάψει το μπλε λαμπάκι , να σβήσει και μόνο τότε αφήνουμε το power.

Υ.Γ. theano_DF τι έγινε ? Τα κατάφερες ? Ολα εντάξει επιτέλους ? Πήρε φωνή ο LX-83 ? Στο "RAW" δίνει το DTS-MA......

Last edited:

oxi

Αφου αποσιμπιεσεις τα αρχειο Που κατεβασες Απλά πάρε απο το φάκελο USB το αρχείο image και κανε το copy στο root του USB stick σου

Eπιτελους με εσωσες. Εγω το εβαζα οπως ηταν.Το θεμα ειναι ενα.Ο 83 εγραψε DTS HD master audio και DOLBY TRUE HD.Μεσα βαλανε παπαδες βλεπω. Xtreamer εισαι πρωτη.Και εις ανωτερα [Ολα οκ Νικος Ο 83 πεταει στα HD]

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Media Center Master.
Αμα τα ονόματα των ταινιών σου είναι σωστά γραμμένα....δηλαδή Avatar , κι όχι έτσι : Avatar.extended.1080p.DTS_Immerse , τότε θα τα βρεί μόνο του.
Οπα δηλαδη αμα διαγραψω απο το αβαταρ,ολο το υπολοιπο κατεβατο θα το δει αυτοματα μεσο πλαυερ?και με πια επιλογη στο κοντρολ το κανουμε αυτο?
Και το μιντια σεντερ μαστερ τι ειναι?καπιο προγραμμα?που το περναμε στο πισι μας?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Οπα δηλαδη αμα διαγραψω απο το αβαταρ,ολο το υπολοιπο κατεβατο θα το δει αυτοματα μεσο πλαυερ?και με πια επιλογη στο κοντρολ το κανουμε αυτο?
Και το μιντια σεντερ μαστερ τι ειναι?καπιο προγραμμα?που το περναμε στο πισι μας?

Περνάς το Media center master στο PC σου ( δωρεάν είναι το απλό)
Το τρέχεις και στα settings του ορίζεις ποιους δίσκους θέλεις να ψάχνει και να σου βρίσκει εξώφυλλα για τις ταινίες που έχεις μέσα. ( Application > set scan folders)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Περνάς το Media center master στο PC σου ( δωρεάν είναι το απλό)
Το τρέχεις και στα settings του ορίζεις ποιους δίσκους θέλεις να ψάχνει και να σου βρίσκει εξώφυλλα για τις ταινίες που έχεις μέσα. ( Application > set scan folders)
Aυτο το κανω και εγω νικο χειροκινητα,βαζω τα εξωφυλλα σε τζιμπεγκ μορφη μεσα στους φακελους των ταινιων,και αυτοματος ο πλαυερ μου τα εμφανιζει στο μενου.
Θα το δοκιμασω παντως το προγραμμα!!!εμενα πιο πολυ με καιει αυτο με το IMDb,το φιλμγουερ να το περασω?θα δω διαφορες? η θα να το αφησω?φοβαμαι μην ειναι καραμπαγκ αυτη η εκδοση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Aυτο το κανω και εγω νικο χειροκινητα,βαζω τα εξωφυλλα σε τζιμπεγκ μορφη μεσα στους φακελους των ταινιων,και αυτοματος ο πλαυερ μου τα εμφανιζει στο μενου.
Θα το δοκιμασω παντως το προγραμμα!!!εμενα πιο πολυ με καιει αυτο με το IMDb,το φιλμγουερ να το περασω?θα δω διαφορες? η θα να το αφησω?φοβαμαι μην ειναι καραμπαγκ αυτη η εκδοση.

Να το περάσεις. Αξίζει !

Aκου φιλε το κουφο με τα αρχεια.Εγω στο φακκελο Αctions ειχα 15 mkv.Aυτα τη πρωτη φορα τα εβλεπε,τη δευτερη οχι.
Τα βγαζω απο τον Actions και τα βαζω χυμα.100 φορες δοκιμασα και τα βλεπει ολα.Τα ξαναβαζω στον Actions και ολα ok Τωρα
βλεπει τα παντα κανονικα

Aκου φιλε το κουφο με τα αρχεια.Εγω στο φακκελο Αctions ειχα 15 mkv.Aυτα τη πρωτη φορα τα εβλεπε,τη δευτερη οχι.
Τα βγαζω απο τον Actions και τα βαζω χυμα.100 φορες δοκιμασα και τα βλεπει ολα.Τα ξαναβαζω στον Actions και ολα ok Τωρα
βλεπει τα παντα κανονικα

Ακυρο. Αν το κλεισεις και το ξανανοιξεις παλι δεν βλεπει τα συγκεκριμενα.Μονο μεσω δικτυου τα βλεπει ολα

Ακυρο. Αν το κλεισεις και το ξανανοιξεις παλι δεν βλεπει τα συγκεκριμενα.Μονο μεσω δικτυου τα βλεπει ολα

Δεν καταλαβαίνω τι λες....:D . Στον σκληρό εσωτερικό δίσκο του έχω δημιουργήσει ( γι αυτόν τον σκοπό ) 3 φακέλους . AVI's , ISO's , MKV's

Είτε μέσω δικτύου , είτε μέσω player τα βλέπω όλα κανονικά..( επιτέλους δηλαδή.....το αυτονόητο!! )

Μόνο μία πιθανότητα υπάρχει να μην βλέπεις αρχεία. Να είναι ρυθμισμένος ο player από το set up να βλέπει π.χ. μόνο μουσικά αρχεία. Οπότε εάν είσαι στην βίντεο κατηγορία δεν θα βλέπεις τίποτα.....:D

Μόνο μία πιθανότητα υπάρχει να μην βλέπεις αρχεία. Να είναι ρυθμισμένος ο player από το set up να βλέπει π.χ. μόνο μουσικά αρχεία. Οπότε εάν είσαι στην βίντεο κατηγορία δεν θα βλέπεις τίποτα.....:D

Kαι ομως.Συγκεκριμενο φακελο με αρχεια,τα βλεπει στην αρχη,αλλα τη δευτερη φορα,αν γυρισεις πισω με το βελακι δεν τα βλεπει.
Απο δικτυο τα βλεπει παντα......Παντως αυτο ειναι πταισμα μπροστα στα καλα που εφτιαξε

και ομως νικο συμβαινει αυτο ειναι το κρυφτουλι με τα αρχεια που λεμε υπαρχει και κουβεντα για αυτο στο φορουμ τους ηδη λενε οτι εινα ενα bug τωρα αν θα διορθωθει η οχι δεν ξερω http://forum.xtreamer.net/topic/26936-some-of-my-files-dont-show-up-on-prodigy/

Τι firmware δεν είναι beta έκδοση;
Πότε περιμένουμε να βγεί stable έκδοση;
Εκτός και εάν είναι αυτή....

Τι firmware δεν είναι beta έκδοση;
Πότε περιμένουμε να βγεί stable έκδοση;
Εκτός και εάν είναι αυτή....

beta ειναι αλλα τα διορθωνει σχεδον....ολα.Stable το φεβρουαριο

Θέλω να κάνω μια σημείωση: Δεν έχω συνδέσει ποτέ το Prodigy στο PC για μεταφορά αρχείων.
Γιατί?
Ο Prodigy φορμάρει τον δίσκο διαφορετικά από το PC. ( Απ 'ότι έχω καταλάβει δημιουργεί partitions για υποστήριξη των Android apps με αποτέλεσμα κάθε φορά που το συνδέει κανείς με το PC να παίρνει μηνύματα είτε φορμάτ του δίσκου ή scan and fix.

Εχω περάσει μέσω δικτύου 20 ταινίες και κάποια άλλα μουσικά αρχεία. ( είτε με την αρχική μέθοδο του map , είτε τώρα που διορθώθηκε το samba share.)
To bug ίσως να βρίσκεται στο γεγονός ότι όταν συνδέει κανείς τον εσωτερικό δίσκο στο PC αυτόματα γίνεται ένας εξωτερικός δίσκος. Το system config του δίσκου αναφέρεται σε άλλον παροχέα πληροφοριών κι όχι στο Prodigy. Ισως εκεί να θέλει update το firmware.
Υποθέτω , δεν ξέρω τι να φανταστώ άλλο.
Ρίχτε και μια ματιά εάν στο "Search and indexing" , η επιλογή "Auto scan" είναι στο ΟΝ......

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα σχετικό με αυτά που έχουν αναφέρει στο forum τους . Εάν αντί να πάω στον δίσκο κατευθείαν και πάω Media Library > Media types > Videos.....βλέπω όλα τα βίντεο που έχω στον δίσκο μαζεμένα σε όποιον φάκελο και να τα έχω.