Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Μόνο το install.img αρχείο.

Πάτημα του power παρατεταμένο . Περιμένουμε πατώντας το , αφού ανάψει το μπλε λαμπάκι , να σβήσει και μόνο τότε αφήνουμε το power.

Υ.Γ. theano_DF τι έγινε ? Τα κατάφερες ? Ολα εντάξει επιτέλους ? Πήρε φωνή ο LX-83 ? Στο "RAW" δίνει το DTS-MA......

Νικο κανω την διαδικασια που λες αλλα δεν μπαινει στο εμετζερσι μοντ για να μου κανει την αναβαθμιση.
Το προβλημα ειναι οτι με το που ανοιγο το μηχανημα,παταω παρατεταμενο το παουερ αλλα το λαμπακι δεν σβηνει για να γινει η διαδικασια,τι λαθος κανω?
Το στικακι το εχω συνδεση εξ αρχης στην πισω θυρα γιουεσμπι,και ειναι ενα κινγκστον 8 γιγα ευχαριστω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Νικο κανω την διαδικασια που λες αλλα δεν μπαινει στο εμετζερσι μοντ φια να μου κανει την αναβαθμιση.
Το προβλημα ειναι οτι με το που ανοιγο το μηχανημα,παταω παρατεταμενο το παουερ αλλα το λαμπακι δεν σβηνει για να γινει η διαδικασια,τι λαθος κανω?
Το στικακι το εχω συνδεση εξ αρχης στην πισω θυρα γιουεσμπι,και ειναι ενα κινγκστον 8 γιγα ευχαριστω.

Μήπως ξεκινάς με αναμμένο το Prodigy?
To Prodigy πρέπει ναναι κλειστό όταν θα ξεκινήσεις να πατάς το power.
Θα ανοίξει ..και θα ξανακλείσει . (Το καταλαβαίνεις από το μπλε κουμπί) Τότε μόνο αφήνεις το power.

Απο το φακελο usb περνεις το install.Κρατα το λιγο πατημενο το παουερ θα το παρει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Μήπως ξεκινάς με αναμμένο το Prodigy?
To Prodigy πρέπει ναναι κλειστό όταν θα ξεκινήσεις να πατάς το power.
Θα ανοίξει ..και θα ξανακλείσει . (Το καταλαβαίνεις από το μπλε κουμπί) Τότε μόνο αφήνεις το power.
Μηπως παιζει ρολο το γουαιφαι στικ?τον προντιτζι τον εξαρχης*κλειστο.και εχω παρει το ινσταλλ αρχειο μεσα στο στικακι.
Το στικ ειναι σε φατ 32 μορφη,
Μου πεταει και ενα μυνημα ρε παιδια με το στικακι που εχω πισω με ενα τριγωνακι απο επανω,και αναφερει στα αγγλικα αυτο. WIFI PLUGIN.

Last edited:
Re: Xtreamer PRODIGY...

Mηπως εχεις και εξωτερικο;Αποσυνδεσε τον.Το βαζεις στο ρευμα,βαζεις το στικ,και μετα πατας power.

Mηπως εχεις και εξωτερικο;Αποσυνδεσε τον.Το βαζεις στο ρευμα,βαζεις το στικ,και μετα πατας power.
Εχω εξωτερικο αλλα τον εχω αποσυνδεση παντως εξαρχης,το τριγωνακι δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου το βγαζει?οταν μπαινει στο μενου?αυτο το εχω παρατηρησει να μου εμφανιζετε οταν εχω συνδεση μια εξωτερικη πηγη στιν πισω θυρα γουεσμπι.

Εχω εξωτερικο αλλα τον εχω αποσυνδεση παντως εξαρχης,το τριγωνακι δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου το βγαζει?οταν μπαινει στο μενου?αυτο το εχω παρατηρησει να μου εμφανιζετε οταν εχω συνδεση μια εξωτερικη πηγη στιν πισω θυρα γουεσμπι.

Τι συνδεση εχεις;Aσυρματα η με καλωδιο;το μηνυμα σου δειχνει τη συνδεση νομιζω

Last edited:

Πάντως δεν υπάρχει τρίγωνο σχήμα πουθενά ....Για βάλε μια φωτογραφία να καταλάβουμε....

Πέρασα κι εγώ την αναβάθμιση κι όλα καλά!
Μου άρεσε ότι έχεις την επιλογή να ενεργοποιείς ή όχι το android, εννοείται ότι ο browser υποτίτλων ήταν άμεση ανάγκη! και μου έδωσε την εντύπωση ότι σε σχέση με πρίν, το prodigy καθυστερεί λίγο να ανοίξει (περίπου 30 δευτερα) και χωρίς να έχω πάνω την sd!

επίσης σε αναπαραγωγή br 3d απο το etrayz μέσω δικτύου, πάλι έκανε τα γνωστά σπασιματάκια!

Αποσύνδεσε τα παντα πανω από το Prodigy και αστο για 10 λεπτα. Μετα βαλε μονο τη τροφοδοσια, το usb με το firmaware και και τη συνδεση με τη TV. Ενω ειναι κλειστο το Prodigy πάτα παρατεταμένα το κουμπί και θα ξεκινήσει η διαδικασία

Λοιπόν,
για να μην παιδεύεστε.....
Σε όσους δεν πιάσει η διαδικασία emergency......δηλαδή πάτημα του power για 5" κτλπ. ....μην ανησυχείτε.

Αποσυμπιέστε το αρχείο
πηγαίνετε στο φάκελλο "USB"
Κάντε copy to αρχείο "install"
κάντε paste σε ένα άδειο USB
Ανοίξτε κανονικά τον player
Πηγαίνετε στο Firmware update
και κάνετε update από Usb.

Θα το κάνει .

Υ.Γ. Πλάκα - πλάκα ...είπα θα χαλάσει το δικό μου .....λίγο έλειψε να το πιστέψω. Μέχρι να το βρω τρελλάθηκα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν μου κάνει update......

πολυ απλα το καταφερα με τη δευτερη φορα! ολα οκ!

Νικο εστειλα μια ταινια 1.4γιγα απο το pc στον εξοτερικο σκληρο που εχω στο προτογκι ασυρματα μεσω δυκτιου!
25 λεπτα εκανε να παει! γιατι αυτο?

Νικο εστειλα μια ταινια 1.4γιγα απο το pc στον εξοτερικο σκληρο που εχω στο προτογκι ασυρματα μεσω δυκτιου!
25 λεπτα εκανε να παει! γιατι αυτο?

Γιατί είσαι ασύρματα........
Εγώ ενσύρματα χρειάζομαι 3 λεπτά για το ίδιο file.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Πάντως δεν υπάρχει τρίγωνο σχήμα πουθενά ....Για βάλε μια φωτογραφία να καταλάβουμε....
Χαχα τη χαζος που ειμαι.Οταν λεγατε για παουερ παρατεταμενο,παταγα του τηλεκοντρολ,και οχι του μηχανηματος.
Οσο για το γουαιφαι μηπως δεν κανει καλη εισοδο πισω στην θυρα γιουεσμπι?και για αυτο το λογο μου το βγαζει?εχω και καλωδιο εθερνετ περτασμενο κοντα στην τηλεοραση μου παντως,να βαλω καλυτερα συνδεση μεσο εθερνετ να ξεμπερδευω?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Χαχα τη χαζος που ειμαι.Οταν λεγατε για παουερ παρατεταμενο,παταγα του τηλεκοντρολ,και οχι του μηχανηματος.
Οσο για το γουαιφαι μηπως δεν κανει καλη εισοδο πισω στην θυρα γιουεσμπι?και για αυτο το λογο μου το βγαζει?εχω και καλωδιο εθερνετ περτασμενο κοντα στην τηλεοραση μου παντως,να βαλω καλυτερα συνδεση μεσο εθερνετ να ξεμπερδευω?

Μην το συζητάς !!! Ethernet!!!

Eννοειτε. Εthernet ειναι καλυτερα

Σιγουρα καλυτερα Ethernet, ομως αν εχετε προβλημα με την κεραια wi-fi, ε τοτε δοκιμαστε την παλια του Xtreamer ισως δειτε καλυτερα αποτελεσματα, και εγω ειχα καποια προβλημα με την καινουργια και με την παλια βλεπει τα παντα κανονικα.

Σιγουρα καλυτερα Ethernet, ομως αν εχετε προβλημα με την κεραια wi-fi, ε τοτε δοκιμαστε την παλια του Xtreamer ισως δειτε καλυτερα αποτελεσματα, και εγω ειχα καποια προβλημα με την καινουργια και με την παλια βλεπει τα παντα κανονικα.

Aφου εχεις wi fi,σε σενα βγαζει το τριγωνο με το μυνημα WI FI PLUGIN που λεει ο spartan gr;

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

καλησπερα σε ολους.Νικο περασα και γω την ΒΕΤΑ τελειωσε η μπαρα,εκανε επανεκκινηση το μηχανακι και βγηκε η εικονα που βγαινει καθως παιρνει μπροστα, με αλλιωμενα χρωματα προς το πρασινο νομιζω και μια διαγωνια πρασινη γραμμη.Οπα λεω τελειωσε το μηχανακι, αλλα......μετα απο λιγο επανηλθαν ολα στην αρχικη εικονα.Ειναι φυσιολογικο αυτο;Υποψιν η τηλεοραση μου ειναι μια PHILIPS 32 32PW9618/05 pixel plus

Λοιπόν,
για να μην παιδεύεστε.....
Σε όσους δεν πιάσει η διαδικασία emergency......δηλαδή πάτημα του power για 5" κτλπ. ....μην ανησυχείτε.

Αποσυμπιέστε το αρχείο
πηγαίνετε στο φάκελλο "USB"
Κάντε copy to αρχείο "install"
κάντε paste σε ένα άδειο USB
Ανοίξτε κανονικά τον player
Πηγαίνετε στο Firmware update
και κάνετε update από Usb.

Θα το κάνει .

Υ.Γ. Πλάκα - πλάκα ...είπα θα χαλάσει το δικό μου .....λίγο έλειψε να το πιστέψω. Μέχρι να το βρω τρελλάθηκα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν μου κάνει update......

Γιατί είσαι ασύρματα........
Εγώ ενσύρματα χρειάζομαι 3 λεπτά για το ίδιο file.

θα το κανω και γω ενσυρματα να τρεχωωωωωωωωωωωωωωωω