Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

προσπαθω να βαλω στα αγαπημενα μου το φακελο με της ταινιες η εναν αδειο φακελο αλλα δεν τα καταφερνω,(αυτο το ρημαδι το πληκτρο 8 βγαζει ολες τησ επιλογες εκτοσ απο αυτην ad favorites) το εχει καταφερει κανεις? εχει κανει κανεισ εγκατασταση το jukebox?
τα υπολοιπα ολα μια χαρα ο ηχος πολυ καλος (μεγαλη διαφορα με το hd900A) το νετ μια χαρα κολληματα δεν κανει ,ο o browser στα γνωστα χαλια του,περιμενα να αλλαξουν αυτον τον ηλιθιο player που εχει για μουσικη (εχουμε καιρο ακομη) το ραδιο σπαστικο, plug in ζηταει για το γιουτουμπι (αν το εκανε κανεις ας πει πωσ) και για τ android πληροφοριακα εβαλα τον αστρο και δουλευει μια χαρα........αυτα για την ωρα,προχωραμε και βλεπουμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Aφου εχεις wi fi,σε σενα βγαζει το τριγωνο με το μυνημα WI FI PLUGIN που λεει ο spartan gr;

Και εμένα το βγάζει το τριγωνάκι αλλά δεν έχει σχέση με τη λειτουργία του.

Μία παρατήρηση για κάτι που δεν μου άρεσε. Αν θέλεις να το συνδέσεις μέσω WIFI πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχεις ενεργοποιημένο το DHCP Server στο router σου. Αυτό δεν μου αρέσει. Έχω 10 συσκευές στο δίκτυο και θέλω να ξέρω ποιο IP έχει η κάθε μία και όχι ο router να δίνει ένα από μόνο του. Τόσο καιρό προσπαθούσα να περάσω το IP στα settings αλλά τελικά είναι μόνο για ενσύρματο δίκτυο. Το ασύρματο το κατάφερα επιτέλους χτες μόνο όταν ενεργοποίησα το DHCP.

PS. Το καινούργιο firmware αν και beta τελικά είναι πιο καλό και πιο stable από το stable 3.0.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Ok .Το ελεγε για προβλημα,και μου φανηκε παραξενο.Εγω εχω ενσυρματο.Το firmware εμενα μου ελεισε πολλα προβληματα

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει πως μεταφέρουμε ταινίες μέσω USB καλωδίου που είχε στη συσκευασία το Prodigy;
Κοίταξα στη σελίδα 46 που είπε ο Νίκος, αλλά εκεί έχει για ασύρματο δίκτυο το οποίο εγώ δεν διαθέτω.
Ενώνω το καλώδιο που είχε μέσα η συσκευασία του Prodigy και αφού το Prodigy κάνει επανεκκίνηση σε PC mode, τα Windows 7 μου βγάζουν μήνυμα να φορμάρουν πάλι το δίσκο τον οποίο τον έχω ήδη κάνει φορμάτ από το Prodigy. Σας παρακαλώ, όποια βοήθεια.

τελικα αυτο το μηχανημα δεν σε κανει να βαριεσαι με τιποτα λοιπον τι μου ετυχε εμενα μεχρι πριν λιγο δεν μπορουσα με τιποτα να σεταρω ασυρματο δικτυο ουτε με τισ γνωσεις που εχω (δουλεια μου ειναι) ουτε και με την προταση του νικου στο ποστ 46 μολις πηγαινα να δω τον δισκο του υπολογιστη μου δεν εμπαινε με τιποτα λεω λοιπον μηπως φταιει το σημα του ασυρματου αν και ηταν καλο (68-70) ασ βαλω μια προεκταση usb που ειχα να απομακρυνω λιγο την κεραια να πιασω καλλυτερα δεν εγινε αυτο δηλδαδη κατεβηκε καπως το σημα(50-60) αλλα λεω ας δοκιμασω να μπω στον υπολογιστη ποτε δεν ξερεις
και.....μπηκε αμεσα ,τι internet, τι μεταφορα αρχειων ,τι εκανα οτι λεει ο νικος στην 46 ,τι ειδα το prodigy απο τον browser τα παντα
λεω θα ετυχε βγαζω την προεκταση βαζω την κεραια του κανονικα τα ιδια ακριβως δεν εμπενε πουθενα
ξαναβαζω την προεκταση μπαινει παντου αρχιζω να φοβαμαι οτι η κεραια που εχουν δωσει εχει καποιο θεμα
και πανω σε αυτο μια ερωτηση οκ εδωσαν την κεραια εμεις μπορουμε και απο που να αγορασουμε μια αλλη που να κανει για το μηχανημα?
και τελικα με τα πληκτρολογια τι εγινε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Ok .Το ελεγε για προβλημα,και μου φανηκε παραξενο.Εγω εχω ενσυρματο.Το firmware εμενα μου ελεισε πολλα προβληματα
Ειναι λιγο σπαστικο παντως επειδη εμφανιζοτανε συνεχεια οταν ειχα κοτσαρομενο το γουαιφαι ανταπτερ,εβαλα το εθερντ καλωδιο και υσηχασα.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Εχουν ματώσει τα δαχτυλά μας να γράφουμε "καλωδιάκι και άγιος ο θεός".

Πως σας έχει πιάσει μανία με το wifi ειδικά μάλιστα με 1080p απορώ. Εκτός αν αγοράζετε τέτοια μηχανάκια για να στριμαρετε ασύρματα σαβουροavi.......

υπαρχουν και ανιτκειμενικα προβληματα τασο οπως οτι το ενσυρματο δεν μπορει να φτασει στο prodigy γιατι πρεπει να τρυπησουμε ολο το σπιτι δεν ειμαστε ολοι τυχεροι σε αυτο για αυτο ρωταμε για το ασυρματο

Παιδιά, ΔΕΝ γίνεται προκοπή με το ασύρματο.
Δοκιμασμένα πράγματα.!! Παιδεύεστε άδικα.

Βάλτε ένα καναλάκι ανάλογο με αυτό της φωτογραφίας (αθέατο) και κρύψτε σύρμα μέσα να ξενοιάσετε.

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

υπαρχουν και ανιτκειμενικα προβληματα τασο οπως οτι το ενσυρματο δεν μπορει να φτασει στο prodigy γιατι πρεπει να τρυπησουμε ολο το σπιτι δεν ειμαστε ολοι τυχεροι σε αυτο για αυτο ρωταμε για το ασυρματο

Επρεπε να βλεπες τον ηλεκτρολόγο που τον είχα χώσει μέσα σε φωταγωγούς και σε γυψοσανίδες να μου βρει πέρασμα....."αν δεν βγει το καλώδιο να το δω, δεν πας πουθενά" :flipout:

Κι εγώ δεν εχω περάσει utp στο σπίτι. Αλλά ΠΑΝΤΑ υπάρχει λύση. Εχω βρει λύση σε όλα τα δωμάτια που θέλω και μέσα από τα πιό περίεργα μέρη. Το καλό με το καλώδιο είναι ότι δεν "μασάει" από μεγάλα μήκη.

Αντί να παιδεύεστε με τις ρυθμίσεις, παιδευτείτε με το να βρείτε τρόπο να περάσετε καλώδιο. Μια φορά μόνο θα το κάνετε.

Hint: πολλές φορές καλή λύση είναι να πάει εξωτερικά το καλώδιο από μπαλκόνια/κήπους μέσα σε ένα καναλάκι ή σωλήνα, αντί να τρυπηθεί όλο το σπίτι. Το καλό είναι ότι είναι φθηνό το utp. Αποκλείεται να μην υπάρχει λύση.

Last edited:

Tip : Εάν θέλετε ο music player....να εμφανίζει στο κέντρο του το εξώφυλλο του δίσκου που περιέχει τα μουσικά κομμάτια , πρέπει η εικόνα να είναι αποθηκευμένη στο εσωτερικό του φακέλου που περιέχει τα μουσικά αρχεία με το ίδιο όνομα και σε διάσταση 300x300 ή 600x600

Να μην μπορώ να σετάρω NFS στο ρημάδι........

Είσαι σίγουρος; στο αυτόματο ψάξιμο δεν σου βγάζει τα shared folders δυό φορες , το ένα μέσω samba και το άλλο μέσω nfs όπως κάνει και το prο;

Καλά αν χάλασαν το nfs , επιεικώς για μαύρη σακούλα asap....

Μιά χαρούλα με το beta προς το παρών. Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις. 1) Δοκίμασα να κάνω προσθήκη στο my_shortcuts και ενώ γράφω όνομα server κλπ όταν πάω να βάλω IP με το τηλεκοντρόλ...όταν πατάω το 9 για να γράψω 192.168.Χ.Χ αντί να γράφει 9 μου βγάζει την ανάλυση πάνω αριστερά. Δοκίμασα με το logitech di novo αλλά με αυτό το fw ενω το βλέπει (εμφανίζεται το ικονίδιο) δε γράφει. Με το παλιό fw τουλάχιστον έγραφα γράμματα και αριθμούς αλλά δεν είχα καμιά απόκριση από το touchpad. Μάλλον επειδή είναι ΒΤ και οχι wireless....καμιά λύση με το πληκτρολόγιο;; καμιά πρόταση;; δοκιμασμένη εννοείται.
2) Όταν πατάω να διαλέξω υποτίτλους σταματάει το βίντεο να πάιζει..μόλις πάω αριστερά δεξιά στις γραμματοσειρές κλπ συνεχίζει να παίζει..
3) Στα αγαπημένα τα κρατάει με την σειρά που θα τα βάλεις και δε σου δίνει καμιά επιλογή για ταξινόμιση αλφαβητική η κάτι άλλο...υπάρχει καμιά λύση ή πρέπει να κάνεις αναγκαστικά μόνος σου την προσθήκη με τη σειρά που θέλεις να τα βλέπεις;

Επρεπε να βλεπες τον ηλεκτρολόγο που τον είχα χώσει μέσα σε φωταγωγούς και σε γυψοσανίδες να μου βρει πέρασμα....."αν δεν βγει το καλώδιο να το δω, δεν πας πουθενά" :flipout:

Κι εγώ δεν εχω περάσει utp στο σπίτι. Αλλά ΠΑΝΤΑ υπάρχει λύση. Εχω βρει λύση σε όλα τα δωμάτια που θέλω και μέσα από τα πιό περίεργα μέρη. Το καλό με το καλώδιο είναι ότι δεν "μασάει" από μεγάλα μήκη.

Αντί να παιδεύεστε με τις ρυθμίσεις, παιδευτείτε με το να βρείτε τρόπο να περάσετε καλώδιο. Μια φορά μόνο θα το κάνετε.

Hint: πολλές φορές καλή λύση είναι να πάει εξωτερικά το καλώδιο από μπαλκόνια/κήπους μέσα σε ένα καναλάκι ή σωλήνα, αντί να τρυπηθεί όλο το σπίτι. Το καλό είναι ότι είναι φθηνό το utp. Αποκλείεται να μην υπάρχει λύση.

Δυστυχώς υπάρχουν και περιπτώσεις όπως η δική μου που δεν περνάει καλώδιο αν δεν σκαψεις όλο το σπίτι.
1) Το router μου είναι σε άλλο όροφο.
2) Εξωτερικά για να περάσει πρέπει να κάνει και το γύρο του τετραγώνου ή να πάει από τα κεραμίδια (ηλιοθεραπία το καλοκαίρι, σκι στο χιόνι κτλ).
3) Εσωτερικά για να περάσει με κανάλι πρέπει να περάσει μπροστά από τζάκι (ζέστη), σκάλες, διάδρομο (από ταβάνι).
4) Τα καλώδια μεταξύ των ορόφων είναι χτισμένα, οπότε μέσω μπουα δεν περνάει τίποτα.
5) Το ίδιο και μέσω των πριζών τηλεφώνου.
6) Δίκτυο μέσω καλωδίων ρεύματος δεν γίνεται γιατί έχω τριφασικό.

Αν υπάρχει κάποια άλλη λύση που δεν σκέφτηκα σας παρακαλώ πείτε την. Με έχει φάει το θέμα.

Μιά χαρούλα με το beta προς το παρών. Έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις. 1) Δοκίμασα να κάνω προσθήκη στο my_shortcuts και ενώ γράφω όνομα server κλπ όταν πάω να βάλω IP με το τηλεκοντρόλ...όταν πατάω το 9 για να γράψω 192.168.Χ.Χ αντί να γράφει 9 μου βγάζει την ανάλυση πάνω αριστερά. Δοκίμασα με το logitech di novo αλλά με αυτό το fw ενω το βλέπει (εμφανίζεται το ικονίδιο) δε γράφει. Με το παλιό fw τουλάχιστον έγραφα γράμματα και αριθμούς αλλά δεν είχα καμιά απόκριση από το touchpad. Μάλλον επειδή είναι ΒΤ και οχι wireless....καμιά λύση με το πληκτρολόγιο;; καμιά πρόταση;; δοκιμασμένη εννοείται.
2) Όταν πατάω να διαλέξω υποτίτλους σταματάει το βίντεο να πάιζει..μόλις πάω αριστερά δεξιά στις γραμματοσειρές κλπ συνεχίζει να παίζει..
3) Στα αγαπημένα τα κρατάει με την σειρά που θα τα βάλεις και δε σου δίνει καμιά επιλογή για ταξινόμιση αλφαβητική η κάτι άλλο...υπάρχει καμιά λύση ή πρέπει να κάνεις αναγκαστικά μόνος σου την προσθήκη με τη σειρά που θέλεις να τα βλέπεις;

1) Εάν θες να κάνεις προσθήκη στο My Shortcuts : Πάς στο folder που περιέχει τα αρχεία σου , πατάς 6 , λες προσθήκη στα my shortcuts και αυτό ήταν. Εάν πάς μετά στην επιλογή "my shortcuts" θα δεις το folder εκεί.
2) Ετσι είναι ακριβώς. ( Απίθανο ε? Μόνο η Xtreamer το έχει καταφέρει αυτό . Σε όλους τους άλλους γίνετε on the fly. :rifle: )
3) Δεν το έχω δει ....αλλά θεωρώ απίθανη την δυνατότητα ταξινόμησης από τον player...............

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Είσαι σίγουρος; στο αυτόματο ψάξιμο δεν σου βγάζει τα shared folders δυό φορες , το ένα μέσω samba και το άλλο μέσω nfs όπως κάνει και το prο;

Καλά αν χάλασαν το nfs , επιεικώς για μαύρη σακούλα asap....

OXI!!!!

Κι έχουν βάλει αυτόν τον οδηγό ...που δεν μου λέει τίποτα.....http://shop.xtreamer.net/Support/questions/1174/Prodigy.+Settings+up+NFS+shares

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

έχετε καλομαθει απο τα nmt που κανουν αυτοματα mount ta nfs share