Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

αρχισαμε τα χαζα! στελνω ταινιες μεσω δικτιου αλλα οι ταινιες πουθενα! γιατι το κανει τωρα αυτο? μεχρι χθες ολα καλα!

Έχει δικιμάσει κανείς external blue ray drive να το συνδέσει με το μηχανάκι..? Παίζει εξωτερικά δισκάκια ?

Aν δεν κανω λαθος, μονο DVD πρεπει να παιζει απο εξωτερικο Drive

Πρόχειρα θέλω να πω ότι :

Πήρα στα χέρια μου το Prodigy Black το οποίο ομολογουμένως είναι πολύ πιο όμορφο από το Silver......ενσωματωμένη κεραία....( την οποία προσωπικά την θεωρώ άχρηστη άμα έχει κανείς wifi router....αλλά ...απόψεις είναι αυτές.) και ενσωματωμένο DVB-T το οποίο - ευτυχώς - λειτουργεί άψογα .
Δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το silver στον τομέα του media player .

Περισσότερα αργότερα.

Υ.Γ. Ακόμα παλεύω να καταλάβω.....γιατί δεν το βγάλανε έτσι από την αρχή. ....

Πρόχειρα θέλω να πω ότι :

Πήρα στα χέρια μου το Prodigy Black το οποίο ομολογουμένως είναι πολύ πιο όμορφο από το Silver

Απο που?

Απο που?

Αγαπητέ φίλε το είχα ανακοινώσει σε προηγούμενο post , ότι έχει έρθει ένα για τεστ , εδώ στον αντιπρόσωπο. Πριν πάει λοιπόν σε κάποια περιοδικά το δανείστηκα για το Σ/Κ....έτσι για να έχω ιδία άποψη που λένε....:D

Αγαπητέ φίλε το είχα ανακοινώσει σε προηγούμενο post , ότι έχει έρθει ένα για τεστ , εδώ στον αντιπρόσωπο. Πριν πάει λοιπόν σε κάποια περιοδικά το δανείστηκα για το Σ/Κ....έτσι για να έχω ιδία άποψη που λένε....:D

Α σορρυ δεν το ειχα δει. :D
Οντως φαινεται πολυ πιο ομορφο απο το αλλο.
O αντιπροσωπος παρεπιπτοντως εχει σκεφθει να κανει καμια ανανεωση στην σελιδα του?
Ακομα με τα παλια χαρακτηριστικα το δειχνει το Prodigy και οταν πατησεις το Buy Now δεν στο βγαζει καν στην τιμη παρα μονο τα αλλα μοντελα, οτι να ναι.

Last edited:

Παιδια μια γρηγορη απαντηση αν ειναι ευκολο....μπορει το prodigy να μετατρεψει μια 3D ταινεια σε 2D ωστε να μπορεις να την δεις σε απλη τηλεοραση ? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι στο menu

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Με το καινουργιο firmware εχω το προβλημα οτι πατωντας τα fwd,rwd,subtitle στο remote μου βγαζει ενα θορυβο στα κυρια ηχεια μου πατωντας play επανερχεται,τα fwd,rwd δεν τα ειχα χρησιμοποιησει με το προηγουμενο firmware αλλα το subtitle δουλευε κανονικα.
Επισης το οταν πατω το subtitle μου βγαζει τον πινακα αλλα ενεργοποιειται η παυση και πρεπει να πατησω play παλι.
Μηπως πρεπει να ξαναβαλω το προηγουμενο?
Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο?
Νικο τι εχεις να προτεινεις?

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Με το καινουργιο firmware εχω το προβλημα οτι πατωντας τα fwd,rwd,subtitle στο remote μου βγαζει ενα θορυβο στα κυρια ηχεια μου πατωντας play επανερχεται,τα fwd,rwd δεν τα ειχα χρησιμοποιησει με το προηγουμενο firmware αλλα το subtitle δουλευε κανονικα.
Επισης το οταν πατω το subtitle μου βγαζει τον πινακα αλλα ενεργοποιειται η παυση και πρεπει να πατησω play παλι.
Μηπως πρεπει να ξαναβαλω το προηγουμενο?
Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο?
Νικο τι εχεις να προτεινεις?

O θόρυβος στα ηχεία είναι αδικαιολόγητος. Σαν να μην αποκόπτει τον ήχο στην λειτουργία αυτή.
Τώρα όσον αφορά τους subtitles...είναι σπαστικό . Το ξέρω. Ηταν από τα πρώτα πράγματα που έγραψα όταν το πρωτοέκανα τεστ. Υπέθεσα ότι το κάνανε ώστε να διευκολύνονται και να μην ξεσυγχρονίζονται οι υπότιτλοι. Ετσι γίνεται σε όλους.

Μην διανοηθείς να γυρίσεις πίσω στο 3,0 . Δεν είναι stable.......

Παιδια μια γρηγορη απαντηση αν ειναι ευκολο....μπορει το prodigy να μετατρεψει μια 3D ταινεια σε 2D ωστε να μπορεις να την δεις σε απλη τηλεοραση ? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι στο menu

Oxi.......:D

Μια απο τα ίδια. το θέμα ειναι οτι εγω σήμερα το είδα. τι να πω. επιστημονας θα γίνω στο τέλος με τη μ@@@@@@α που επιλεξαμε. παντως μπορω να πω οτι σε κραταει σε εγρήγορση γιατι όλο και κατι δεν δουλεύει !!! απο αυτά που υποτίθεται έπρεπε να δουλεύουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δηλαδη Νικο δεν χρησιμοποιουμε τα fwd,rwd και μενουμε με το search μεχρι το καινουργιο firmware αντε να δουμε.
Ενα θετικο που διορθωσε το beta ειναι η καλητερη ανταποκριση και το πιο γρηγορο ανοιγμα της συσκευης,με το προηγουμενο εκανε να ανοιξει και να δει δισκο 2 λεπτα ενω το WD Live που ειχα(υποδεεστερο σε ολα)δουλευε νερακι,μηπως βιαστικα και το εδωσα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δηλαδη Νικο δεν χρησιμοποιουμε τα fwd,rwd και μενουμε με το search μεχρι το καινουργιο firmware αντε να δουμε.
Ενα θετικο που διορθωσε το beta ειναι η καλητερη ανταποκριση και το πιο γρηγορο ανοιγμα της συσκευης,με το προηγουμενο εκανε να ανοιξει και να δει δισκο 2 λεπτα ενω το WD Live που ειχα(υποδεεστερο σε ολα)δουλευε νερακι,μηπως βιαστικα και το εδωσα?

Μπορείς να δοκιμάσεις τα βελάκια γύρω από το enter ( δεξιά - αριστερά ) που κάνουν την ίδια δουλειά....

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

παιδια καλησπερα το πηρα εχθες οταν παιζει 3d ταινιες απο εξωτερικο δισκο μεσο usb mkv 1080 κανει συνεχεια σπασιματα η εικονα ο player τησ τηλεορασεως τα παιζει κανονικα αναβαθμιση εκανα σημερα αλλα παλι τα ιδια τι φταιει?

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

παιδια καλησπερα το πηρα εχθες οταν παιζει 3d ταινιες απο εξωτερικο δισκο μεσο usb mkv 1080 κανει συνεχεια σπασιματα η εικονα ο player τησ τηλεορασεως τα παιζει κανονικα αναβαθμιση εκανα σημερα αλλα παλι τα ιδια τι φταιει?

Λίγο περίεργο.......( Εχεις κάνει ποτέ defragment στον δίσκο ? )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

δοκιμασα τρεις δισκους τα ιδια
ο πλαιερ τησ σαμσουνγ τα παιζι ολα μια χαρα

Παιδιά μια βοήθεια. Μπαίνω στο τοπικό μου δίκτυο , ο prodigy βλέπει τον υπολογιστή μου, πατάω εντερ αλλα μου ζητάει user name και password για να μπω στον υπολογιστή μου.
Ξερει κανείς να μου πεί τι user name και password βάζουμε.:drummer:

Παιδιά μια βοήθεια. Μπαίνω στο τοπικό μου δίκτυο , ο prodigy βλέπει τον υπολογιστή μου, πατάω εντερ αλλα μου ζητάει user name και password για να μπω στον υπολογιστή μου.
Ξερει κανείς να μου πεί τι user name και password βάζουμε.:drummer:

Αν έχεις δημιουργήσει στα windows χρήστη με password χρησιμοποιείς τα στοιχεία απο αυτον τον λογαριασμό( username kai pass) . Αν δεν έχεις δημιουργήσει έχεις 2 επιλογές:
1. Δημιουργείς ένα χρήστη με password ή
2. ακολουθείς την διαδρομή:Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center\Advanced sharing settings και στη σελίδα που σου ανοίγει επιλέγεις '' Turn off password protected sharing''.

Προτεινόμενη απο πλευράς ασφαλείας η πρώτη επιλογή.