Xtreamer Prodigy...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Μπορείς να δοκιμάσεις τα βελάκια γύρω από το enter ( δεξιά - αριστερά ) που κάνουν την ίδια δουλειά....

Το ξερω Νικο,αλλα δεν θα διορθωθει το προβλημα οταν βγει το official?

Re: Xtreamer PRODIGY...

αρχισαμε τα χαζα! στελνω ταινιες μεσω δικτιου αλλα οι ταινιες πουθενα! γιατι το κανει τωρα αυτο? μεχρι χθες ολα καλα!

Το ιδιο μου συμβαινει. βάζω ταινια μεσου δικτυου τη βλεπψ και οταν κλεινω το prodigy και το ανοιγω πουθενααααααααααα. έχουμε κάποια λυση?

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

Το ιδιο μου συμβαινει. βάζω ταινια μεσου δικτυου τη βλεπψ και οταν κλεινω το prodigy και το ανοιγω πουθενααααααααααα. έχουμε κάποια λυση?

:smash:

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

συγνώμη αν η ερώτηση είναι "χαζή" αλλά από που μπορώ να το βρώ με DVB-T?

Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

συγνώμη αν η ερώτηση είναι "χαζή" αλλά από που μπορώ να το βρώ με DVB-T?

2 επιλογές: Η το παραγγέλνεις από Xtreamer........ή περιμένεις να το φέρει εδώ η Elnetcom.

Εκανα κι εγώ αυτό που αναφέρεις ότι έκανες κι εσύ....αλλά σε εμένα δεν συνέβη. Τι να πω? Μήπως ξαναγυρνάει η ρύθμιση σε κάτι άλλο από movies όταν το ανοίγεις ?
Για κοίτα...είναι στο "all" ή στο movies το view?

Εκανα κι εγώ αυτό που αναφέρεις ότι έκανες κι εσύ....αλλά σε εμένα δεν συνέβη. Τι να πω? Μήπως ξαναγυρνάει η ρύθμιση σε κάτι άλλο από movies όταν το ανοίγεις ?
Για κοίτα...είναι στο "all" ή στο movies το view?

κανω share τον HDD στο Prodigy μεταφέρω ταινία, δημιουργώ folder, διαγράφω αρχεια, ολα καλα μεχρι να το κλεισω. οταν το ξανανοίγω ο δίσκος ειναι στη προηγούμενη κατασταση!!!!

κανω share τον HDD στο Prodigy μεταφέρω ταινία, δημιουργώ folder, διαγράφω αρχεια, ολα καλα μεχρι να το κλεισω. οταν το ξανανοίγω ο δίσκος ειναι στη προηγούμενη κατασταση!!!!

Πως κάνεις share? Δεν κάνεις τίποτα. Ο δίσκος είναι shared εάν επιλέξεις και αφήσεις την επιλογή στο on στο NAS.

Επίσης στο search and indexing η επιλογή πρέπει νάναι στο ON.

Επίσης έχω ξεχάσει να επιβεβαιώσω τις παρατηρήσεις σας ότι το ζουμ γίνεται οριζόντια και κάθετα ανά 5% κι όχι ανά 1% όπως νόμιζα αρχικά.........
Μια χαρά είναι και ανά 5% . :D

Βασικά αυτή τη στιγμή - έστω και με το beta 3.0.3 - είναι αξιοπρεπές , κάνει αυτά που λέει. Είναι μια αξιόπιστη λύση γι αυτούς που εκτός των άλλων θέλουν και αναπαραγωγή 3D .

Αυτόν τον άσχημο music player να μην είχε...ένα άλλο γραφικό δεν μπορούσαν να κάνουν?

Εχω κατεβασει κανα δυο παιχνιδακια στο αντροιντ για τα παιδια.
Το καδρο ομως της εφαρμογης ειναι μεγαλυτερο απο της οθονης και δεν διορθωνεται με οτι ρυθμισεις κι αν εχω δοκιμασει.
Καμμια ιδεα?

ρε παιδια στην παλια εκδοση μπορουσαμε να επιλέξουμε να βαλουμε της διαστασεις της τηλεορασης, εκει που σου εβγαζε το κοκκινο τετραγωνο. στην 3.0.3 σε βγαζω το τετραγωνο αλλα δεν μπορεις να το μεγαλωσεις η να το μικρυνεις για να καλυψεις ολη την οθονη?

ρε παιδια στην παλια εκδοση μπορουσαμε να επιλέξουμε να βαλουμε της διαστασεις της τηλεορασης, εκει που σου εβγαζε το κοκκινο τετραγωνο. στην 3.0.3 σε βγαζω το τετραγωνο αλλα δεν μπορεις να το μεγαλωσεις η να το μικρυνεις για να καλυψεις ολη την οθονη?

Μίκρυνέ το. Το τετράγωνο των διαστάσεων της οθόνης σου είναι πιο μεγάλο από την οθόνη και δεν φαίνεται. Αυτό που βλέπεις έχει τις οδηγίες. Πάτα αρκετά το κάτω βελάκι (και το αριστερά για τις κάθετες γραμμές) και θα το δεις.

επισης ενα αλλο (bug η σπαστικο κατε με)παρτε το οπως θελετε ειναι: εβαλα μια ταινια επελεξα το streanch στο ζουμ και οταν πατας το βελακι να παει πιο μπροστα η ταινια δεν το κανει θελει να πατησεις το info και μετα το βελακι! μαλλον γιατι στο fill επειδη το μηκος ειναι πιο μεγαλο και με το βελακι μετακινεις δεξια αριστερα την οθονη....αλλα στο 3 μερος του ζουμ(streanch καπως ετσι) δεν κανουν τιποτα τα βελακια!
cospan ειχες δικιο για την οθονη!

Πως κάνεις share? Δεν κάνεις τίποτα. Ο δίσκος είναι shared εάν επιλέξεις και αφήσεις την επιλογή στο on στο NAS.

Επίσης στο search and indexing η επιλογή πρέπει νάναι στο ON.

Φίλε Νίκο ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλα δεν μπορω να βρώ άκρη.Εχω κάνει τα παρακάτω.
1. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/75467-Xtreamer-PRODIGY.../page46
2.NAS on
3.search and indexing on
4. στο movies το view all
5.Δημιουργώ ένα φάκελο στον HDD και μεταφέρω μια ταινία.
6. το ίδιο κάνω και σε ένα USB που έχω πάνω στο prodigy.

Αποτέλεσμα.
Μετα απο ένα κλείσιμο και άνοιγμα στο USB οι αλλαγές είναι οκ.
στον HDD σαν να μην έγινε τίποτα !!!!!!!
Έχω ένα WD GREEN CAVIAR 3TB

http://forum.xtreamer.net/topic/26936-some-of-my-files-dont-show-up-on-prodigy/

ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Επίσης έχω ξεχάσει να επιβεβαιώσω τις παρατηρήσεις σας ότι το ζουμ γίνεται οριζόντια και κάθετα ανά 5% κι όχι ανά 1% όπως νόμιζα αρχικά.........
Μια χαρά είναι και ανά 5% . :D

Βασικά αυτή τη στιγμή - έστω και με το beta 3.0.3 - είναι αξιοπρεπές , κάνει αυτά που λέει. Είναι μια αξιόπιστη λύση γι αυτούς που εκτός των άλλων θέλουν και αναπαραγωγή 3D

μα και στα 3D εχει προβλημα

Αυτόν τον άσχημο music player να μην είχε...ένα άλλο γραφικό δεν μπορούσαν να κάνουν?

μα και στα 3D εχει προβλημα

Φίλε Νίκο ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλα δεν μπορω να βρώ άκρη.Εχω κάνει τα παρακάτω.
1. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/75467-Xtreamer-PRODIGY.../page46
2.NAS on
3.search and indexing on
4. στο movies το view all
5.Δημιουργώ ένα φάκελο στον HDD και μεταφέρω μια ταινία.
6. το ίδιο κάνω και σε ένα USB που έχω πάνω στο prodigy.

Αποτέλεσμα.
Μετα απο ένα κλείσιμο και άνοιγμα στο USB οι αλλαγές είναι οκ.
στον HDD σαν να μην έγινε τίποτα !!!!!!!
Έχω ένα WD GREEN CAVIAR 3TB

http://forum.xtreamer.net/topic/26936-some-of-my-files-dont-show-up-on-prodigy/

ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπισα κι εγώ προσωπικά στην αρχή..- έκανα 2 φορές εγκατάσταση του παλιού firmware με την emergency μεθοδο μέχρι να στρώσει..( κι όχι μόνο....εδώ δεν έβρισκα τον εσωτ. δίσκο....) πριν το 3.0.3. Μετά το update δεν έχω αυτά τα προβλήματα.
Δεν έχω εξήγηση... Λογικά κάποια αλληλουχία κινήσεων αναδεικνύει κάποια bugs , που πιθανόν επειδή δεν έχει τύχει η ίδια αλληλουχία σε άλλους απλά να μην τα βλέπουν....

Τον φάκελο στο HDD τον δημιουργείς από το PC σου ε?
Τον δίσκο τον έχεις κάνει format από το Prodigy?

Το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπισα κι εγώ προσωπικά στην αρχή..- έκανα 2 φορές εγκατάσταση του παλιού firmware με την emergency μεθοδο μέχρι να στρώσει..( κι όχι μόνο....εδώ δεν έβρισκα τον εσωτ. δίσκο....) πριν το 3.0.3. Μετά το update δεν έχω αυτά τα προβλήματα.
Δεν έχω εξήγηση... Λογικά κάποια αλληλουχία κινήσεων αναδεικνύει κάποια bugs , που πιθανόν επειδή δεν έχει τύχει η ίδια αλληλουχία σε άλλους απλά να μην τα βλέπουν....

Τον φάκελο στο HDD τον δημιουργείς από το PC σου ε?
Τον δίσκο τον έχεις κάνει format από το Prodigy?

Τον φάκελο τον δημιουργώ απο το PC αλλα το ίδιο συμβαίνει και οταν μεταφέρω ταινία στους αρχικους φακέλους που είχα δημιουργήσει οταν το ειχα συνδεσει με καλώδιο στους αρχικούς φακέλους. Τον δίσκο τον έχω κάνει format απο το PRODIGY. Επίσης έχω εγκαταστήσει το firmware 3.0.3 δύο φορές. Μου είναιδύσκολο να ξανακανω FORMAT γιατι εχω περάσει πολλές ταινίες.

σημερα μου την εσπασε μεχρι αηδιας....
εβαλα να δω το fright night 1080p SBS που ουτε κανονικο 3d δεν το λες και την πρωτη φορα κολλησε και δεν εδειχνε υποτιτλους και δεν ανταποκρινοταν, την δευτερη κολλησε και εβγαλε πρασινη οθονη με restart μετα και την τριτη παλι κολλησε και εμεινε κολλημενο - τελικα το εκλεισα με hard off κσι ειδα την ταινισ στο xtreamer mk1 - καλα που δεν το πουλησα οπως σκεφτομουν εξ αρχης! Αθανατη xtreamer !