Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

σημερα μου την εσπασε μεχρι αηδιας....
εβαλα να δω το fright night 1080p SBS που ουτε κανονικο 3d δεν το λες και την πρωτη φορα κολλησε και δεν εδειχνε υποτιτλους και δεν ανταποκρινοταν, την δευτερη κολλησε και εβγαλε πρασινη οθονη με restart μετα και την τριτη παλι κολλησε και εμεινε κολλημενο - τελικα το εκλεισα με hard off κσι ειδα την ταινισ στο xtreamer mk1 - καλα που δεν το πουλησα οπως σκεφτομουν εξ αρχης! Αθανατη xtreamer !

οκ....χρειάζομαι ένα 2ωρο για να δοκιμάσω το αρχείο που λες.....και θα σου πω.....Το αρχείο σου είναι αυτών των προδιαγραφών? :

General
Complete name : Fright.Night.3D.2011.1080p.BluRay.Half.SBS.DTS.x264-HDMaNiAcS.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 2
File size : 7.41 GiB
Duration : 1h 45mn
Overall bit rate : 10.0 Mbps
Encoded date : UTC 2011-12-10 00:52:05
Writing application : mkvmerge v5.0.1 ('Es ist Sommer') built on Oct 9 2011 11:55:43
Writing library : libebml v1.2.2 + libmatroska v1.3.0

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Bit rate : 8 500 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.171
Stream size : 6.15 GiB (83%)

Language : English
Default : Yes
Forced : No

Audio
ID : 2
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Codec ID : A_DTS
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 510 Kbps
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Side: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 24 bits
Compression mode : Lossy
Stream size : 1.12 GiB (15%)

Text #1
ID : 3
Format : UTF-8
Codec ID : S_TEXT/UTF8
Codec ID/Info : UTF-8 Plain Text

Text #2
ID : 4
Language : French
Default : No

Text #3
ID : 5
Language : Greek
Default : No

σημερα μου την εσπασε μεχρι αηδιας....
εβαλα να δω το fright night 1080p SBS που ουτε κανονικο 3d δεν το λες και την πρωτη φορα κολλησε και δεν εδειχνε υποτιτλους και δεν ανταποκρινοταν, την δευτερη κολλησε και εβγαλε πρασινη οθονη με restart μετα και την τριτη παλι κολλησε και εμεινε κολλημενο - τελικα το εκλεισα με hard off κσι ειδα την ταινισ στο xtreamer mk1 - καλα που δεν το πουλησα οπως σκεφτομουν εξ αρχης! Αθανατη xtreamer !

samniotis την 3.0.3 την εχεις περασει?γιατι και ειχα δει κατι πρασινες οθονες κτλ αλλα τωρα πλεον δεν εχω συναντησει τπτ!
επισης την εχω δει αυτην την ταινια δεν ξερω αν ηταν αυτο το συγκεκριμενο το αρχειο!

Last edited:
Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Ναί Νικόλα, αυτό είναι!

Ρε συ....θα στενοχωρήσω....(και δεν το θέλω!!) :D Εμένα μου παίζει άψογα . χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως είναι της TV το πρόβλημα? Κάτι στις ρυθμίσεις της ?

Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατι είμαι άσχετος επί του θέματος:
Τα PLSX αρχεία, πως τα παίζουμε από το Prodigy; Σε παλιότερο post έγραψε φίλος πως δημιουργούμε το PLSX αρχείο για ένα ιντερνετικό σταθμό αλλά δεν εχω καταλάβει αφού το βάλω στο σκληρό πως τον ακούμε στην συνέχεια;
Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πει που ή πως μπορούμε να βρούμε τα urls των σταθμών για να φτιάξουμε τα PLSX αρχεία

Ευχαριστώ

Ρε συ....θα στενοχωρήσω....(και δεν το θέλω!!) :D Εμένα μου παίζει άψογα . χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως είναι της TV το πρόβλημα? Κάτι στις ρυθμίσεις της ?

δεν εχω αλλαξει κατι στις ρυθμισεις και το ιδιο αρχειο το mk1 το επαιξε νερακι - με μετατροπη του sbs ομως απο την tv εννοειται σε αντιθεση με το prodigy που την κσνει το ιδιο - την 3.0.3 εχω περασμενη κσι τραβουσαν και τα 2 απο το etrayz.
υπ'όψιν οτι το κολλημα το εφαγε μετα απο 10-15 λεπτα παιξιματος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

καλησπερα οταν βλεπω 3DΤΑΙΝΙΕΣ εκτος απο απασιματα που κανει η εικονα στουσ υποτιτλους υπαρχει ενα ενοχλιτικο ειδολο που οφειλεται?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

καλησπερα οταν βλεπω 3DΤΑΙΝΙΕΣ εκτος απο απασιματα που κανει η εικονα στουσ υποτιτλους υπαρχει ενα ενοχλιτικο ειδολο που οφειλεται?

Καλα σε ολες τις ταινιες εχει σπασιματα;Μηπως παιζεις ασυρματα;Eγω πουθενα δεν εχω σπασιματα σε ενσυρματο δικτυο,και υποτιτλοι κανονικα

Το πρόβλημα αυτό το αντιμετώπισα κι εγώ προσωπικά στην αρχή..- έκανα 2 φορές εγκατάσταση του παλιού firmware με την emergency μεθοδο μέχρι να στρώσει..( κι όχι μόνο....εδώ δεν έβρισκα τον εσωτ. δίσκο....) πριν το 3.0.3. Μετά το update δεν έχω αυτά τα προβλήματα.
Δεν έχω εξήγηση... Λογικά κάποια αλληλουχία κινήσεων αναδεικνύει κάποια bugs , που πιθανόν επειδή δεν έχει τύχει η ίδια αλληλουχία σε άλλους απλά να μην τα βλέπουν....

Τον φάκελο στο HDD τον δημιουργείς από το PC σου ε?
Τον δίσκο τον έχεις κάνει format από το Prodigy?

λοιπον πειρα τον εξοτερικο σκληρο απο το προτιγκι και τον εβαλα στο η/υ αφου δεν μπορουσα να βρω τα αρχεια που εστελνα μεσω δικτυου!
με το που συνδεσα το σκληρο στο η/υ μου λεει οτι χρειαζεται φορματ (ο σκληρος). Παταω εκινιση και σε ενα λεπτο οκ!
βαζω και 2 ταινιες και ξανασυνδεω τον εξ σκληρο στο προτιγκι! στελνω μια ταινια να δω τι θα γινει και ολα οκ! τη βρηκα κανονικα!

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

σχεδον σε ολεσ σπασιματα και ειδολο σε ολες με καινουργιο εξωτερικο δισκο με usb

λοιπον πειρα τον εξοτερικο σκληρο απο το προτιγκι και τον εβαλα στο η/υ αφου δεν μπορουσα να βρω τα αρχεια που εστελνα μεσω δικτυου!
με το που συνδεσα το σκληρο στο η/υ μου λεει οτι χρειαζεται φορματ (ο σκληρος). Παταω εκινιση και σε ενα λεπτο οκ!.
βαζω και 2 ταινιες και ξανασυνδεω τον εξ σκληρο στο προτιγκι! στελνω μια ταινια να δω τι θα γινει και ολα οκ! τη βρηκα κανονικα!

Δεν ξέρω τι να πω. Παραδίνομαι, σηκώνω τα χερια ψηλα.
χθές εκανα format το δισκο απο την επιλογή στο Prodigy. δούλεψε κανονικά για 2 ωρες περίπου και τωρα παλι τα ιδια οτι μεταφέρω η διαγράφω φαινονται μέχρι να κλείσω το prodigy. Οταν το ξανανοιγω εξαφανιζονται. !!!

Δεν ξέρω τι να πω. Παραδίνομαι, σηκώνω τα χερια ψηλα.
χθές εκανα format το δισκο απο την επιλογή στο Prodigy. δούλεψε κανονικά για 2 ωρες περίπου και τωρα παλι τα ιδια οτι μεταφέρω η διαγράφω φαινονται μέχρι να κλείσω το prodigy. Οταν το ξανανοιγω εξαφανιζονται. !!!

ξανα φορματ φιλε μου αλιως δεν εχει προκοπη!

ξανα φορματ φιλε μου αλιως δεν εχει προκοπη!

το θέμα ειναι να τον κάνω απο το prodigy η απο τον Η/Υ ? ασε που κάθε φορά πρεπει να μεταφερω 600 GB ταινιες?

Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορίσει η κανονονική αναβάθμιση του PRODIGY;
Εγώ απέφυγα να του βάλω την ΒΕΤΑ έκδοση και περιμένω την κανονική. :HTEHETH63:

Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορίσει η κανονονική αναβάθμιση του PRODIGY; Εγώ απέφυγα να του βάλω την ΒΕΤΑ έκδοση και περιμένω την κανονική. :HTEHETH63:
Αυτο το μηνα.Μεχρι τοτε μεταφορες αρχειων με usb3 .Mετα θα δουμε μεσω δικτυου τι γινετε

Last edited:

Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορίσει η κανονονική αναβάθμιση του PRODIGY;
Εγώ απέφυγα να του βάλω την ΒΕΤΑ έκδοση και περιμένω την κανονική. :HTEHETH63:

Εγώ σου λέω να την βάλεις. Είναι η μέρα με την νύχτα η 3.0.3 με την 3 .

Ανέβηκε η 3.0.4.

Δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο πάντως ακόμα εκτός από το Live....( το ψάχνω...)

Υ.Γ. Την λένε 3.0.4 αλλά όταν την βάλεις γράφει 3.0.5.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο πάντως ακόμα εκτός από το Live....( το ψάχνω...)

Υ.Γ. Την λένε 3.0.4 αλλά όταν την βάλεις γράφει 3.0.5.....

Το γράφουν και στην ανακοίνωση. Δεν διορθώνουν πολλά πράγματα στο 3.0.4. Οι μεγάλες διορθώσεις θα είναι στην 3.5. Τώρα προσθέτουν 3 πράγματα και 1 διορθώνουν.