Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

εγγραφη απο ΕΡΤ HD 6.52 ΛΕΠΤΑ μεγεθος αρχειου 540.192 kb θα το ανεβαζα στο γιουτουμπι αλλα το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο,πηρα καποια screen shot με το splash pro ex

championsleague20112012.png

εγγραφη απο ΕΡΤ HD 6.52 ΛΕΠΤΑ μεγεθος αρχειου 540.192 kb θα το ανεβαζα στο γιουτουμπι αλλα το αρχειο ειναι υπερβολικα μεγαλο,πηρα καποια screen shot με το splash pro ex

Lord......ενημερωμένο σε βρίσκω.....Win 8 , splash pro x (μιλάμε για φοβερό player ε? ) :D

ειναι πολυ καλος η πρωτη ταινια που ειχα δει ηταν το αβαταρ και ειχα μεινει παγωτο με την εικονα του,αν κανουν και με της μπαρες κατι οπως του TMT5 θα ειναι ο κορυφαιος player...... αυτοι που εχουν το ultra θα τον χρησιμοποιουν φανταζομαι

μπορεις να το αναβασεις www.wetransfer.com μεχρι 2 giga και δινεις το link

sorry για το ασχετο ..τα 8 τι "λενε" ?

δεν ειναι τοσο ευκολοχρηστα οσο θα ηθελα και αυτο ισως να οφειλεται στο οτι απευθυνονται σε touch οθονες,θελουν λιγη δουλεια ακομη πιστευω

Από προχτές γύρισα στον αντιπρόσωπο το Prodigy Black...αφού βέβαια είχε σεταριστεί και έχουν περαστεί στο 2Τ εσωτερικό δίσκο 600γίγα ταινίες όλων των ειδών και απαιτήσεων. Από το Transformers Dark.Of.The.Moon.2011.3D.BluRay.1080p.AVC.TrueHD7.1-CHDBits (κορυφαία version!!!) των 45 γίγα μέχρι AVI των 500 ΜΒ.
Οπως με ειδοποίησαν παίζει από χτες το πρωί ασταμάτητα (με εναλλαγές στην TV ) χωρίς κανένα πρόβλημα . Το συγκεκριμένο θα δωθεί σε μεγάλο περιοδικό για τεστ.

Ρε παιδιά...όσοι ενδιαφέρεστε για TV Tuner.....δεν παίρνετε τον αντιπρόσωπο κανένα τηλέφωνο μπας και συντομέψει την παραγγελία....
(Εχω βάλει κι εγώ ήδη)

Καλημερα πολλες φορες μου περνει οτι να ναι ip με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεθω στις net εφαρμογες.εχει συμβει σε κανεναν αλλον?μιλαω παντα για ασυρματη συνδεση.

Οπως με ειδοποίησαν παίζει από χτες το πρωί ασταμάτητα (με εναλλαγές στην TV ) χωρίς κανένα πρόβλημα . Το συγκεκριμένο θα δωθεί σε μεγάλο περιοδικό για τεστ.

στην χειροτερη να τα τιναξει ο δισκος...:) καποια στιγμη ειπα να τον βγαλω τον δισκο γι αυτο το λογο,το μηχανημα το εχω συνεχεια ανοιχτο και καποιες μερες δεν κλεινει και καθολου.......

Ρε παιδιά...όσοι ενδιαφέρεστε για TV Tuner.....δεν παίρνετε τον αντιπρόσωπο κανένα τηλέφωνο μπας και συντομέψει την παραγγελία....
(Εχω βάλει κι εγώ ήδη)
Εχω στείλει mail στον αντιπρόσωπο για το tuner αλλα δεν μου έχει απαντήσει ακόμα.

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

τον πηρα τηλεφωνο σημερα το μεσημερι.Θα μιλησει την αλλη εβδομαδα με ανατολη μερια.

Καλημερα πολλες φορες μου περνει οτι να ναι ip με αποτελεσμα να μην μπορω να συνδεθω στις net εφαρμογες.εχει συμβει σε κανεναν αλλον?μιλαω παντα για ασυρματη συνδεση.

και πως το διορθωνεις μετα?