Οτι και να βγαζουν η κηνηση εινε χαλια.....ας ελπισουμε οτι θα την διορθωσουνε σε καποια μελοντικη αναβαθμιση.
Και μια ερώτηση (ξέρω, σας έπρηξα...) για το jukebox...
Πάω μέσω δικτύου (εχω τις ταινίες μου στο δίκτυο) στον φάκελο που έχω τις ταινίες.
Πατάω το GET INFO και όντως κατεβάζει εξώφυλλα & info.
Πάω και στο Movie Jukebox και όντως βλέπω όλα τα στοιχεία.
ΑΝ όμως κλείσω και ξανανοίξω το Prodigy, όλα τα στοιχεία χάνονται!!!
Στον φάκελο με τις ταινίες όμως υπάρχουν και τα εξώφυλλα & τα .nfo με τις πληροφορίες.
Έχω & στα Favourites τον φάκελο με τις ταινίες.
Κάνω κάτι λάθος;;;
Οποιος ξέρει ας μου πει σας παρακαλώ...
Ευχαριστώ.
κανω αποσυμπιεση την εκδοση 3.5.9 και μου εμφαανιζει αυτο.............Xtreamer_Prodigy_Ver_3.5_RC9.tar.ουτ........δεν γραφει install img ουτε δημιουργει φακελο.....ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Νικο ?
σβήσε ότι έχει μετά το tar δηλαδή (.out) και κάνε αποσυμπίεση και θα το βρεις το img.
Δεν την δοκίμασα ( γιατί δεν με νοιάζουν τα Hebrew improvements...) Κάτσε να την κατεβάσω να δω..κανω αποσυμπιεση την εκδοση 3.5.9 και μου εμφαανιζει αυτο.............Xtreamer_Prodigy_Ver_3.5_RC9.tar.ουτ........δεν γραφει install img ουτε δημιουργει φακελο.....ξερει κανεις τι ειναι αυτο? Νικο ?
Νικο αληθεια σου λεω με τις ρυθμοσεις τα παω πολλη καλα και σηγουρα και η τηλ. αλλα και το προβολικο εινε μια χαρα . Αλλοστε μηλαω κανωντας συγκριση των μηχανιματων και βγαζω τα αποτελεσματα. Η εικονα λοιπον του prod. δεν εχει καμια γραμμηκοτιτα ουτε στο δικο μου το συστιμα που μπορει καποιος να το δει αν πατισει στο προφιλ
μου , ουτε στο συστιμα του φυλου μου που μενει εναν οροφο πανω απο μενα και βλεπει με μια 40 lg 200hz και εναν optoma 72 αρι , αλλα ουτε ο τριτος της παρεας απολαμβανει κινηση " βουτηρο"
στο δικο του μεσο αποικονισεις. Και επειδει ολα οσα λεμε εινε απλα κουβεντες σου υπενθιμιζω την ανοιχτη προσκλιση που σου εχω κανει για πιτσα και παγωμενη μπηρα και πολυ διαθεση για κριτικη αναμεσα σε ολα αυτα τα μηχανηματα. Αλοστε το ενα συστιμα απο το αλλο απεχει εναν οροφο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.