Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

Ερωτηση για πιθανη αγορα.

Παιζει full 3d bluray iso? Και αν ναι, αν μεσα δεν εχει ελληνικους υποτιτλους, αναγνωριζει μαζι με το iso εξωτερικους idx/sub υποτιτλους και να τους παιζει 3d?

ρε παιδια οταν ανοιγεται το application youtube XL ποια βιντεο εμφανίζονται στην αρχικη οθονη?
γιατι εμενα ολο εμφανιζει καποια συγκεκριμένα.

Καλημέρα σε όλυς τους φίλους,

Μόλις παρέλαβα το Prodigy Black.
Μόλις το βάζω στην μπρίζα, τίθεται σε λειτουργία μόνο του (χωρίς να πατήσω τίποτα) και μετά από λίγο σβήνει (δηλαδή δεν είναι εκτός λειτουργίας όταν συνδέσω το καλώδιο τηε τροφοδοσίας).
Είναι φυσολογικό αυτό;
Επίσης, δεν μου βγάζει την σωστή Ημερομηνία και 'Ωρα (Jan 01 12 και η ώρα επίσης κουκουρούκου). Ξέρεις κάποιος φίλος πως διορθώνεται;
(Το Prodigy είναι συνδεδεμένο στο internet ενσύρματα)

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Καλημέρα σε όλους
Εχθές παρέλαβα και εγω το δικό μου
Του έκανα update στη 3.5rc8 και ολα καλα,ταινειες οκ σειρές οκ,
εχω όμως ένα θέμα με τα ψηφιακά της DIGEA μου τα δείχνει με κολήματα
ενώ της ΕΡΤ ολα οκ
μπορεί καποιος να βοηθήσει ?

Εγώ έδωσα το silver για τοποθέτηση του tuner DVB-T. Όταν το παραλάβω και το δοκιμάσω θα σας πω εντυπώσεις.

Καλημέρα σε όλυς τους φίλους,

Μόλις παρέλαβα το Prodigy Black.
Μόλις το βάζω στην μπρίζα, τίθεται σε λειτουργία μόνο του (χωρίς να πατήσω τίποτα) και μετά από λίγο σβήνει (δηλαδή δεν είναι εκτός λειτουργίας όταν συνδέσω το καλώδιο τηε τροφοδοσίας).
Είναι φυσολογικό αυτό;
Επίσης, δεν μου βγάζει την σωστή Ημερομηνία και 'Ωρα (Jan 01 12 και η ώρα επίσης κουκουρούκου). Ξέρεις κάποιος φίλος πως διορθώνεται;
(Το Prodigy είναι συνδεδεμένο στο internet ενσύρματα)

Ναι είναι φυσιολογικό ,τουλάχιστον το ίδιο γίνεται με το δικό μου, σχετικά με την ώρα-ημερομηνία τα ίδια μου έκανε και εμένα, ρύθμισα την σωστή ώρα στο ρούτερ μου που επίσης είχε πρόβλημα στην ημερομηνία και κατόπιν έβαλα τις ρυθμίσεις της ημερομηνίας του prodigy στο αυτόματο και μετά απο λίγο η ώρα "έφτιαξε"

Last edited:

Σε ευχαριστώ φίλε tasvo,

Θα το δοκιμάσω και θα γράψω τα αποτελέσματα!

Χίλια ευχαριστώ tasvo,
μου έλυσες το θέμα με την ώρα (και με ξεάγχωσες για το θέμα της εκκίνησης του Prodigy)!!!:ridinghorse:

Last edited:

τελικα εχουν σκοπο να βγαλουν ολοκληρωμενο firmware ξερει καποιος κατι?

Χίλια ευχαριστώ tasvo,
μου έλυσες το θέμα με την ώρα (και με ξεάγχωσες για το θέμα της εκκίνησης του Prodigy)!!!:ridinghorse:

Σε καταλαβαίνω γιατί είχα και εγώ τό ίδιο άγχος, έχε υπόψη ότι βγάζει κάποια θεματάκια, ειδικά όταν δουλεύει το transmittion φορτώνει αρκετά ο επεξεργαστής και σε συνδυασμό με χρήση του εσωτερικού σκληρού ζεσταίνεται και μπορεί να κάνει κανένα reboot στα καλά καθούμενα. Τώρα σχετικά με το TV tuner δεν έχει δυνατότητα Ελληνικών, έτσι τα κανάλια της Digea τα προγράμματα εμφανίζονται σε Αγγλική μετάφραση και το teletext έχει μόνο λατινικούς χαρακτήρες, το έχω επισημάνει στο forum της xtreamer μπας και το δούνε και το περάσουν στο τελικό FW.

Εβαλα το tuner στο silver. Μόλις τώρα το δοκίμασα και παίζει άψογα όλα τα κανάλια πολύ ευχαριστημένος προς το παρών. Ένα άλλο θεματάκι που δεν καταλαβαίνω είναι πως δουλεύει το jukbox και το info δηλαδή πως βγαίνουν πληροφορίες για τις ταινίες (περιγραφή, φωτό από εξώφυλλο κ.λ.π).

Απάντηση: Re: Xtreamer PRODIGY...

τελικα εχουν σκοπο να βγαλουν ολοκληρωμενο firmware ξερει καποιος κατι?

πιθανότερο να βγάλουν νέο μοντέλο παρά ολοκληρωμένο firmware.

Από την εμπειρία μου, μην περιμένεις ολοκληρωμένο firmware σε ΚΑΝΕΝΑ player.

Εγώ σταμάτησα να ελπίζω πάντως. Διαλέγω player με όσο το δυνατόν πιό απροβλημάτιστο firmware.

μα αυτοι δεν εχουν βγαλει καν firmware στο δοκιμαστικο σταδιο το εχουν και οι δοκιμες σταματησαν στο 9 release

Τι να το κάνετε το 9ο? Εκτός κι αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την Hebrew language...

νικο για κανονικο λενε τιποτα η παει μας τελειωσε?

νικο για κανονικο λενε τιποτα η παει μας τελειωσε?

100% . Είναι θέμα λίγου χρόνου να βγει. Και μάλλον θα ενσωματώσουν σ'αυτό τον νέο music player.
Τώρα που πήρανε και το βραβείο καλύτερου player στον κόσμο από το γερμανικό Chip....:D