Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

καλησπέρα!

Έχω πρόβλημα στο update και δεν ξέρω τι να κάνω!

Το μηχάνημα είναι ενός φίλου και το είχαμε πάρει μαζί από το power buy!
Έχει εδώ και καιρό το 3.5 rc2 firmware και θέλω να του περάσω το τελευταίο!
Αλλά μάλλον αυτό δε θέλει!

Πατάω το κουμπί παρατεταμένα για 10 sec,για να μπει στη διαδικασία αναβάθμισης, αλλά δε σβήνει ποτέ το led!
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, το έβγαλα κι από το ρεύμα για μια μέρα τπτ....
Αφού το άνοιξα να βγάλω την μπαταρία μπας και κάνω κανονικό reset αλλά τπτ....όσο κι αν κρατάω πατημένο το power απλά μένει έτσι.

Μάλιστα όταν το αφήνω μετά από κανα λεπτό που έχει πιαστεί το χέρι μου να το κρατάω, αυτό δεν ξεκινάει, αλλά πρέπει ή να το βγάλω από το ρεύμα ή να πατήσω το power να σβήσει.
Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά!

Επίσης δοκίμασα 2 διαφορετικά flashακια (16gb kai 4gb).

όποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!

edit**** μου προτείνετε να κάνω update μέσα από το μενού?

Last edited:

Παίδες άκυρο!
Το πρόβλημα ήταν οτι το install.img αρχείο δεν ήταν στο root του flashaκιου!
Έτσι δεν έμπαινε σε διαδικασία αναβάθμισης!

Το είδα τυχαία όταν έβαλα το flashακι στο pc.

Προσοχή λοιπόν αν το συναντήσει κάποιος άλλος στο μέλλον!

Άσχετο αλλά έχουμε κανένα νεο για την 4αρα?

Παίζεις από δίκτυο? Είναι συνδεδεμένο πάνω σε ενισχυτή?
..

Οχι,απο 2,5αρι εξωτερικο σκληρο,και ναι ειναι συνδεδεμενο σε ενισχυτη.

πέρασα την 3,5rc10 και ως τώρα δεν αντιμετωπίζω προβλήματα - το μόνο που με έχει μπερδέψει λίγο είναι το zoom, πλέον είναι μόνο χειροκίνητο ανα 5%? στην προηγούμενη rc5 που είχα σου είχε και επιλογή να γεμίσει την οθόνη stretch κτλ.! Την καταργήσανε αυτή την επιλογή ή υπάρχει κάπου αλλού και δεν την βλέπω ο αόματος?

Νέος player από την Xtreamer: http://xtreamertv.xtreamer.net/ Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με την υποστήριξη του Prodigy...

Μπα.....μην ανησυχείς....Αλλά τι άλλο θες από το Prodigy? Δεν υπάρχει κάτι άλλο να του βάλεις .
Οσο για το νέο player το ξέρω εδώ και 3 εβδομάδες.
Φοράει Sigma κι αυτό είναι καλό. Ομως ......100άρι δίκτυο......

οι κινεζοι μας περνανε για κινεζους το μονο σιγουρο....ολος ο κοσμος κανει παραπονα ολοι μας εχουμε διαφορα προβληματα με της συσκευες μας και αυτοι μου λανσαρουν νεα προιοντα........ποτε ξανα απο αυτους προιοντα μεχρι τουλαχιστον να μαθουν να υλοποιουνε τις υποσχεσης τους

εχθες ρωτησε ενας στο σαιτ τους ποτε επιτελους θα βγει η εκδοση 4 και του απαντησα με το τραγουδι <25 25> και μου σβησανε το ποστ τα @:@@@

εμενα ο admin που το ρωτησα με pm απαντησε σε μια δυο βδομαδες αλλα απο τοτε εχουν περασει ηδη 4
οσο για τον νεο palyer τον ειδα λιγο αλλα αμεσως με χαλασε το HDMI 1.3 output πραγμα το οποιο σημαινει αν δεν κανω λαθος οτι το λιγοτερο θα ζοριστει στο 3d
επισης δεν εχει 3.0 usb
και αν δεν κανω μεγαλο λαθος δεν παιρνει και σκληρο δισκο οποιασδηποτε μορφης?
και αν εχω δικιο σε αυτο αυτο θα σημαινει streaming απο δικτυο οποτε ανα εχει και κανα θεματακι με το ασυρματο του (οπως ολα τα xtreamer) μετα μιλαμε για μεγαλη πατατα αφου δεν εχουν η δεν μπορουν ολοι να βαλουν ενσυρματο δικτυο

Last edited:

εμενα ο admin που το ρωτησα με pm απαντησε σε μια δυο βδομαδες αλλα απο τοτε εχουν περασει ηδη 4
οσο για τον νεο palyer τον ειδα λιγο αλλα αμεσως με χαλασε το HDMI 1.3 output πραγμα το οποιο σημαινει αν δεν κανω λαθος οτι το λιγοτερο θα ζοριστει στο 3d
επισης δεν εχει 3.0 usb
και αν δεν κανω μεγαλο λαθος δεν παιρνει και σκληρο δισκο οποιασδηποτε μορφης?
και αν εχω δικιο σε αυτο αυτο θα σημαινει streaming απο δικτυο οποτε ανα εχει και κανα θεματακι με το ασυρματο του (οπως ολα τα xtreamer) μετα μιλαμε για μεγαλη πατατα αφου δεν εχουν η δεν μπορουν ολοι να βαλουν ενσυρματο δικτυο

Βγάλε φίλε μου το πολύ ασύρματο από την ζωή σου.....Δεν σου φτάνει το τηλέφωνο?..(σταθερό και κινητό). Δεν χρησιμεύει τίποτα σε έναν player το ασύρματο. Μόνο για κάνενα τραγουδάκι..Αν δεν μπορείτε να βάλετε καλώδιο, χρησιμοποιήστε τις πρίζες ρεύματος (devolo κτλπ.)

Απάντηση: Xtreamer PRODIGY...

Αν τους τα χώνετε συνέχεια δεν φταίνε οι κινέζοι.....

Μια φορά αγόρασα (xtreamer pro) και το πιασα τι παίζει. Από κει και πέρα αν τους τα ξανασκάσω δεν θα φταίνε αυτοί....

εγω αυτο εχω κανει (devolo με τα γνωστα προβληματα ) το ειπα απλα για καποιον που θαθελε να χρησιμοποιεισει το ασυρματο δικτυο

Καλα ακομα να βγαλουνε την πολυποθητη 4.0 εκδοση οι καραγκιοζηδες που τοσο διατυμπανουσανε απο την προηγουμενη ανοιξη και μετα.Κριμα διοτι το μηχανημα ειναι πολυ καλο αλλα η υποστιριξη απο την εν λογο εταιρια ειναι απλα ερασιτεχνικου επιπεδου.

παιδια πως θα παιξω αρχεια m2ts εχω αρκετες ταινιες και εχουν την ταινια σε m2ts.001 m2ts.002 κτλ ειναι χωρισμενη η ταινια με αυτα τα αρχεια πως μπορω να την παιξω εχει καποια συγκεκριμενη διαδικασια

νομιζω οτι θα πρεπει να τα κανεις convert σε αλλου τυπου format για να τα παιξει

νομιζω οτι θα πρεπει να τα κανεις convert σε αλλου τυπου format για να τα παιξει

οποτε εσυ φανταζομαι δεν κατεβαζεις τέτοιου τυπου ταινιες? μονο iso και mkv για blue ray

και εγω απο τι διαβασα ειναι καθαρο blue ray για να το καψεις σε δισκακι blue ray.

Δοκίμασε να ενώσεις τα επιμέρους αρχεία σε ένα με το πρόγραμμα HJSplit

θα τα ενωσω γιατι η ταινια ειναι καπου 35 giga αλλα ξανα τετοιου ειδους ταινιες δεν κατεβαζω.

βασικα αυτα τα αρχεια τα παιζει μια χαρα,εγω εχω ταινιες με αυτο το φορματ και τι παιζει ετσι οπως και το himedia τις παιζει,καπου θα υπαρχει η ταινια σε αυτο το αρχειο και αν δεν το βρεις ξανακανε extract την ταινια

ναι εγω συνηθως κατεβαζω mkv με 1080p αναλυση δεν εχω ασχοληθει παλι με m2ts αν λεει ο lord οτι τισ παιζει γιατι εχει ετσι θα ειναι αν μπει και ο νικος καποια στιγμη ισως ξερει και ποιο πολλα