Xtreamer Prodigy...

Re: Xtreamer PRODIGY...

το first boot το εκανε απο την αρχη και στο ασημι και στο μαυρο prodigy δεν νομιζω πως ειναι προβλημα και πιθανων να μην το προσεξες νικο.....

xristmor αλλο το φορματ μεσω pc και αλλο μεσω prodigy και ασφαλη καταργηση κανεις μονο απο το pc

να τον κουμπωσεις με ενα usb στο pc να του κανεις φορματ να του περασεις αρχεια να κανεις ασφαλη καταργηση και μετα να τον ξαναβαλεις sto prodigy

νομιζω το ιδιο προβλημα μ εσενα ειχε και καποιος αλλος στην αρχη και καπως ετσι λυθηκε

το first boot το εκανε απο την αρχη και στο ασημι και στο μαυρο prodigy δεν νομιζω πως ειναι προβλημα και πιθανων να μην το προσεξες νικο.....

xristmor αλλο το φορματ μεσω pc και αλλο μεσω prodigy και ασφαλη καταργηση κανεις μονο απο το pc

να τον κουμπωσεις με ενα usb στο pc να του κανεις φορματ να του περασεις αρχεια να κανεις ασφαλη καταργηση και μετα να τον ξαναβαλεις sto prodigy

νομιζω το ιδιο προβλημα μ εσενα ειχε και καποιος αλλος στην αρχη και καπως ετσι λυθηκε

Μετά από τη διαδικασία που μου είπε να κάνω ο onlineΝ εχθές, όλα είναι οκ όσον αφορά το reboot. Είδα γύρω στα 80-90 λεπτά και δεν έκανε restart. Θα το τσεκάρω, όμως, και σήμερα. Δεν μπορώ να βλέπω και όλη την ώρα ταινίες και σειρές..

Το πρόβλημα που παραμένει και δε λέει να διορθωθεί με τίποτα είναι το Jukebox. Πάλι δεν κρατάει πληροφορίες. Να σημειώσω ότι παρατήρησα (παρό το γεγονός ότι τον δίσκο τον έκανα format πάνω στο xtreamer και ΑΦΟΥ είχε γίνει το upgrade στο frimware - δηλαδή κατά τη διάρκεια του upgrade, όπως μου είχε πει ο OnlineN, δεν είχα πάνω στο μηχάνημα το δίσκο, τον έβαλα αργότερα) έχουν δημιουργηθεί τα αρχεία του firmware ΚΑΙ στην SD (που είχα αφήσει πάνω) αλλά και στον εσωτερικό σκληρό. Αυτό δεν ξέρω πως έγινε. Ίσως στο formatt; Μπορεί το γεγονός ότι υπάρχουν διπλά τα αρχεία να "μπερδεύει" το όλο πράγμα;

Lord, δεν μπορώ να κάνω ασφαλή κατάρηγη στο μηχάνημα. Όταν το συνδέω με τον υπολογιστή μου με το USB 3 κάνει γύρω το 1-1.5 λεπτό για να εμφανιστεί στο πλάι (εκεί που είναι οι σκληροί) και δε μου εμφανίζει την επιλογή "Ασφαλής Κατάργηση" ούτε "Eject" με δεξί κλίκ. Είναι όπως συνδέεις μια κάρτα SD σε ένα PC.

Αφου έχεις πρόσβαση στο ιντερνετ, γιατι δεν δοκιμαζεις να συνδεσεις το prodigy με καλωδιο στον ρουτερ, να παρει ip και να μεταφερεις αρχεια με αυτην την μεθοδο ωστε να τσεκαρουμε εαν θα κρατησει τις πληροφοριες;

Αφου έχεις πρόσβαση στο ιντερνετ, γιατι δεν δοκιμαζεις να συνδεσεις το prodigy με καλωδιο στον ρουτερ, να παρει ip και να μεταφερεις αρχεια με αυτην την μεθοδο ωστε να τσεκαρουμε εαν θα κρατησει τις πληροφοριες;

To να συνδέσω το xtreamer κατευθείαν στο ρουτερ είναι αδύνατο λόγω διαφορετικού ορόφου. Το ρουτερ βρίκεται σε ένα έπιπλο σε άλλο όροφο και γι' αυτό έχω και ασύρματο σε όλο το σπίτι. Προσπαθώ μπας και κάνω δίκτυο, αλλά ποτέ δεν το 'χα με αυτά.. Έχω βρει έναν οδηγό και το παλεύω, αλλά χλωμό το βλέπω..

Μετά από πολλές προσπάθειες, παραδίνομαι.. ΔΕΝ μπορώ να κάνω δίκτυο μετραξύ PC και Xtreamer. Στο Xtreamer, όταν πάω στο "Fix ip" και βάζω αυτά που θέλω, όταν κλείνει το παράθυρο, όλες οι αλλαγές που έχω κάνει χάνονται και το DNS ip adress γίνεται πάλι ένα άκυρο. Τον φάκελο τον έκανα share από το PC (τρέχω Windows 8) αλλά το θέμα κολλάει στο Xtreamer.

Φίλε μου , χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθήσει. Δεν γίνονται από εδώ όλα αυτά , εάν οι γνώσεις σου στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι περιορισμένες . Παιδεύεσαι και αργεί να βρεθεί η άκρη μέσα στις πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν. Θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε όσο γίνεται ...

Φίλε μου , χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθήσει. Δεν γίνονται από εδώ όλα αυτά , εάν οι γνώσεις σου στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι περιορισμένες . Παιδεύεσαι και αργεί να βρεθεί η άκρη μέσα στις πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν. Θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε όσο γίνεται ...

Το ξέρω φίλε μου! Και σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Πραγματικά.

Θα έρθει και ένας φίλος μου σήμερα που είναι το αντικείμενό του αλλά μου είπε ότι δεν έχει ξανασχοληθεί με xtreamer. Επίσης, αυτόν από τον οποίο το πήρα και τον οποίο έχω πάρει 100 τηλέφωνα μου λέει ότι για το θέμα με το Jukebox δεν ξέρει και δεν μπορεί να με βοηθήσει ενώ στο πρόβλημα που είχα με τον σκληρό, μου έλεγε πράγματα που τα ήξερα μέχρι και εγώ που είμαι άσχετος.. 0 after sales service.. Το "Μπες στο forum και όλο και κάτι θα βρεις γιατί έχουν πουληθεί πάρα πολλές συσκευές ανά τον κόσμο και όλο και κάποιος θα έχει το ίδιο πρόβλημα με εσένα", ΔΕ το λες.. Μια άδεια είχα και την έχω φάει με το Xtreamer..

Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Και ο φίλος μου που θα έρθει, μέχρι να καταλάβει τι παίζει, να το ψάξει, να του εξηγήσω θα έχουμε ξημερώσει.. Μαύρη η ώρα και η στιγμή που το αγόρασα! Τέτοιο παίδεμα πια..

Το Network δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα. Έχω προσπαθήσει τα πάντα.. Το Jukebox το ίδιο. Ευτυχώς φτιάχτηκε το restart που έκανε μόνο του.. Και το network πες ότι δε με ενδιαφέρει, το Jukebox, όμως, το θέλω. 'Ηταν και ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο το αγόρασα κιόλας!

Έστειλα και ένα email στον κύριο από τον οποίο το πήρα να του πω ποσο δυσαρεστημένος είμαι από την αγορά του μηχανήματος και πως ήδη έχω αποτρέψει ένα φίλο μου να αγοράσει το συγκεκριμένο μηχάνημα. Δυστυχώς, δεν είμαστε όλοι ψαγμένοι στα ηλεκτρονικά. Και μέχρι εδώ που έφτασα, καλά ήταν. Των θεωτητικών επιστημών είμαι. Ξέρω να κάνω τα βασικά και άντε λίγο παραπάνω. Αλλά το να ξοδεύεις 200 ευρω και να μην το ευχαριστιέσαι κίολας, το θεωρώ πραγματικά πεταμένα χρήματα...

Δοκίμασε επίσης να μην έχεις την κάθε ταινία μέσα σε ένα φάκελο αλλά οι φάκελοί σου να περιλαμβάνουν μόνο κατηγορίες ταινιών όπου οι ταινίες μέσα σε αυτόν τον φάκελο θα είναι χύμα

Ετσι τις έχω. D/Movies και όλες είναι μέσα χύμα. Ειδικά τώρα που το δοκιμάζω ακόμα, έχω μέσα μόνο μια ταινία (με το .str αρχείο της). Στην ουσία όλο το Xtreame έχει ένα φάκελο Movies και ένα φάκελο Series με έναν -αναγκαστικά υποφάκελο με την σειρά, που περιέχει τα 3 επειδόσια (μα τα 3 .str τους).

Ετσι τις έχω. D/Movies και όλες είναι μέσα χύμα. Ειδικά τώρα που το δοκιμάζω ακόμα, έχω μέσα μόνο μια ταινία (με το .str αρχείο της). Στην ουσία όλο το Xtreame έχει ένα φάκελο Movies και ένα φάκελο Series με έναν -αναγκαστικά υποφάκελο με την σειρά, που περιέχει τα 3 επειδόσια (μα τα 3 .str τους).

Επίσης κοίταξε οι ταινίες σου να είναι : π.χ. The Vow.mkv κι όχι : The Vow.xvid.astanapane.Septima.1080p.3D.tade.mkv

Επίσης κοίταξε οι ταινίες σου να είναι : π.χ. The Vow.mkv κι όχι : The Vow.xvid.astanapane.Septima.1080p.3D.tade.mkv

Σε αυτό το θέμα είμαι τρομερά οργανωτικός. Όλες οι ταινίες είναι ΜΟΝΟ ο τίτλος τους: πχ Cloud Atlas.mkv και Cloud Atlas.srt

Λοιπόν, πήρα σήμερα τον κύριο τηλέφωνο και μου είπε το ίδιο. Έβγαλα, λοιπόν, το σκληρό τελείως και το δοκίμασα με έναν εξωτερικό σκληρό. Όλα δούλεψαν κανονικότατα. Και οι πληροφορίες των ταινιών δεν διαγράφηκαν μετά το restart και δεν είχα κανένα reboot κατά την διάρκεια της ταινίας. Μετά ξαναέβαλα το σκληρό, του έκανα format, πέρασα 2-3 ταινίες και 2-3 επεισόδια και τώρα τον τσεκάρω. Τις πληροφορίες των ταινιών, βέβαια, δε μου τις κρατάει πάλι στη μνήμη.. Δηλαδή αν το κλείσω και το ξαναοίξω, χάνονται. Οπότε, έτσι κι αλλιώς κάτι πρέπει να κάνω.. Το θέμα είναι ότι ο σκληρός είναι ολοκαίνουργιος.. Πώς μπορεί να φταίει αυτό; Ένας Seagate Barracunda SATA III 2TB είναι. Δε νομίζω ότι είναι θέμα συμβατότητας. Αλλον εσωτερικό δεν έχω για να δοκιμάσω. Και να πάω στο πλαίσιο να τους πω ότι έχει θέμα; Αλλά δε μου φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα.. Να έχει θέμα η συσκευή με τους σκληρούς; Κι αυτός ο τυπάς, δε μου λέει να του τον πάω από εκεί να μου πει τι έχει.. Με βάζει τώρα στο τριπάκι "βρες τι έχει!". Το πτυχίο μου δεν έχει να κάνει με πληροφορική.. Εντάξει, το παλεύω κλπ αλλά πραγματικά καταντά κουραστικό και δουλειά δεν κάνω.. Άσε που έχω ψιλοκαταλάβει ότι και αυτός δεν έχει και πολύ ιδέα γιατί του έλεγα για το jukebox και μου έλεγε ότι δεν το έχει δουλέψει κλπ και να μπω στο forum και να το ψάξω εκεί γιατί έχουν πωληθεί πολλές τέτοιες συσκευές και θα υπάρχουν ανάλογα προβλήματα.. Έλεος δηλαδή! Δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω πια!

onlineN, η επιλογή είναι στο on. Το είχα τσεκάρει και προχθές.. Μακάρι να ήταν αυτό..

Λυπούμαστε για τη δυσκολία που συναντήσατε με το μηχάνημα σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα με το σκληρό λύθηκε.Τα Prodigy έχουν βγει πολύ αξιόπιστα και οι δυνατότητες τους αυξάνονται με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις της εταιρίας. Ωστόσο αφού αντιμετωπίζετε ακόμη θέματα επικοινωνήστε μαζί μας για να σετάρουμε εμείς το μηχάνημα ή να προβούμε στην αντικατάσταση του με κάποιο που θα έχει ήδη επάνω τις σωστές ρυθμίσεις.

Λυπούμαστε για τη δυσκολία που συναντήσατε με το μηχάνημα σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι το πρόβλημα με το σκληρό λύθηκε.Τα Prodigy έχουν βγει πολύ αξιόπιστα και οι δυνατότητες τους αυξάνονται με τις συνεχόμενες αναβαθμίσεις της εταιρίας. Ωστόσο αφού αντιμετωπίζετε ακόμη θέματα επικοινωνήστε μαζί μας για να σετάρουμε εμείς το μηχάνημα ή να προβούμε στην αντικατάσταση του με κάποιο που θα έχει ήδη επάνω τις σωστές ρυθμίσεις.

Αυτό μάλιστα!!!
Πολύ σωστή ανταπόκριση. Ελπίζω ότι τα προβλήματα θα λυθούν τώρα.

Ωραια εξηγηση απο τον αντιπροσωπο.Πρωτος.......

Μιλήσαμε με τον άνθρωπο, μάλλον θα του το πάω από εκεί.. Του εξήγησα τα προβλήματα, κι αυτός δεν τα έχει ξανασυνατήσει. Του είπα να μπει στο ιντερνετ να δει ότι πολλοί είναι αυτοί που τραβάνε ανάλογα. Γιατί το ελλατωματικό προϊόν (είτε συσκευή είτε firmware) της εταιρίας έχει κακό αντίκτυπο και ζημιώνει τον ίδιο. Ο άνθρωπος μια χαρά ευγενικότατος είναι και θα κάτσει να το ψάξει. Αλλά του το είπα ότι πρέπει να μεταφερθούν αυτά τα παράπονα στην μαμά εταιρία γιατί μόνο ο ιδιος ζημειώνεται. Πάντως, θα βρούμε κάποια άκρη. Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

πραγματι ο αντιπρόσωπος είναι πολύ καλός και εξυπηρετικός μια και εγω είχα πάει και έβαλα tuner στο silver και μου το έδωσε σεταρισμένο.

Παιδιά Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Αγορασα προσφατα το Xtremaer Prodigy και αντιμετωπίζω το εξής θέμα, για το οποίο θα εκτιμούσα την βοήθεια σας.

Το set up μου είναι windows 7,prodigy και Samasung 3D 46UD8000,

Ενώ μέσα απο το GUI του prodigy στο network βλέπω το pc μου, δεν μπορώ να μπω μέσα διότι μου ζητάει username και password, ενώ εγω δεν έχω βάλει password στο pc. Το αποτέλσμα είναι οποιο username και να δώσω (admin, guest, administrator) να μην μπορω να μπω στο φακελο με τις ταινίες για να τις παιξω μέσο του prodigy.

Ακολουθησα πιστά τις οδηγιες για file sharing μεσο windows 7 απο το επίσημο site αλλά πάλι τα ίδια, και έχω απογοητευτεί πλήρως.

Δοκίμασα και NFS μεσο hanewin αλλά πάλι τίποτα!

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω η καποιες βήμα βήμα οδηγός για να μην σας κουράζω κιολάς?

Ευχαριστώ πολύ!

Ντίνος

το εχω αναφερει και σε προηγουμενα ποστ....για να μην παιδευεσαι με διαφορα προγραμματα θα κανεις ακομη εναν λογαριασμο στο pc σου με οτι ονομα και κωδικο θελεις εσυ....πχ dinos kai pass 123 και θα δωσεις πληρη δικαιωματα στο λογαριασμο και μετα θα κανεις share τους φακελους που επιθυμεις