Εντυπωσιακότατο!!!
Νικόλα, πως το πέτυχες αυτό;
Από που περνάς το ISO; Μέσω ρεύματος (π.χ devolo, belkin), ή έχεις στήσει εσωτερικό δίκτυο με καλώδια;
Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς με αυτό το audio θέμα?
Δεν μπορώ να πάρω ήχο μέσω COAXIAL όταν παίζει αρχείο MKV με AAC ήχο.
Παρακάτω ένα βιντεάκι που είχα υποσχεθεί σε κάποιον από εσάς για την απροβλημάτιστη αναπαραγωγή 3D .iso μέσω δικτύου .
Αρκεί φυσικά το δίκτυό μας να είναι καθαρά γιγαμπιτ .
http://youtu.be/tLbV70-xP2A
να ρωτήσω, τι bitrate έχει το συγκεκριμένο 3D ISO? Επίσης, με τι ήχο έπαιζε?
Αν είναι δυνατόν...πως δεν το σκεφτηκα; mount!! Εχεις δίκιο! Το Avengers τόχω κι εγω . Το δοκιμάζω κι επανέρχομαι!
Λοιπόν , πριν δοκιμάσω έκανα bitrate test με το bdinfo και κανένα από τα .iso δεν ξεπερνά τα 30Mbps. Λογικό μου φαίνεται βέβαια αφού στα bluray δισκάκια το bitrate ποτέ δεν ήταν ψηλό. Μόνο σε encoded ματρόσκες είχαμε πάντα υψηλό bitrate .......
Αν είναι δυνατόν...πως δεν το σκεφτηκα; mount!! Εχεις δίκιο! Το Avengers τόχω κι εγω . Το δοκιμάζω κι επανέρχομαι!
overall βέβαια. Υπάρχουν στιγμές που κάνει maximum 48 και λογικά είναι στο σημείο που κατεβαίνει στην αρχή με δύναμη το μαχητικό αεροπλάνο ...Wait ....
Πολύ δύσκολο το Avengers. Οντως. Η αρχή έχει ψηλό bitrate. Στα σημεία που το bitrate λοιπόν χτυπάει ταβάνι, έχουμε σπασίματα. Στα υπόλοιπα η ταινία πάει ομαλά.
Αρα το απόλυτο δεν το έχουμε ακόμα σε κανέναν player ..
σύμφωνα με τους χρήστες των medx3d, όλα τα 3D.ISO παίζουν χωρίς σπασίματα δικτυακά.
σύμφωνα με τους χρήστες των medx3d, όλα τα 3D.ISO παίζουν χωρίς σπασίματα δικτυακά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.