To έχω παραλάβει ήδη . Δεν υπάρχει πρόβλημα με τελωνεία ! Έχει αρκετά θεματάκια χρειάζεται επειγόντως firmware update . Στον stocκ player δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους ενώ ο KODI player που έχει ήδη προεγκαταστημένο βλέπει ελλ. υποτίτλους αλλά δεν αποκωδικοποιεί σωστά πολυκανάλο ήχο (DTS και doldy digital 5.1) Βρήκα λύση κατεβάζοντας τον ΜΧ player αλλά και αυτός δεν είναι τέλειος. Εάν λυθούν αυτά το μηχανάκι θα είναι εντυπωσιακό. Δεν έχει σχέση με άλλα Media players . Περισσότερα αργότερα μιας και τωρα το δοκιμάζω .
Φιλικά !
Κρίνοντας από το ιστορικό της Xtreamer στο support των μηχανημάτων της, δε θα ήμουν και πολύ αισιόδοξος όσον αφορά την επίλυση των προβλημάτων...
Παρότι δεν μπορώ να αρνηθώ τους ισχυρισμούς σου (έχω αρνητική εμπειρία από το Forum της εταιρίας) εχθές κατέβασα το πρώτο Update που λύνει πολλά από τα προβλήματα του stock player τουλάχιστον . Παίζει τα πάντα χωρίς πρόβλημα ! Ήχος πολυκάναλος , υπότιτλοι ελληνικοί ! Παραμένουν λίγα προβλήματα με τον KODI player ειδικά σε κάποια DTS αρχεία . Θα σταθώ στην εφαρμογή ShowBox η οποία είναι εκπληκτική ! Σχεδόν όλες οι ταινίες είναι διαθέσιμες σε streaming ( σε διαφορετικές ποιότητες εικόνας ) αλλά και σε download και μάλιστα με δυνατότητα υποτίτλων . Δυστυχώς οι ταχύτητες του δικτύου στην περιοχή μου λίγες ώρες την ημέρα επιτρέπουν streaming ( ειδικά σε HD ποιότητα ) χωρίς κολλήματα ! Μπορείς να κάνεις Download βέβαια αλλά εκεί υπάρχει μια αδυναμία του μηχανήματος με την μικρή χωρητικότητα του εσωτερικού δίσκου . Θα πρέπει με την χρήση κάποιου explorer να μεταφέρεις το αρχείο σε ένα εξωτερικό δίσκο ή στον έξτρα HDD που έχεις τοποθετήσει στο εσωτερικό του μηχανήματος. Οι ταινίες του Showbox κατεβαίνουν με στερεοφωνικό ήχο μονάχα .
Φιλικά !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.