Xtreamer Sidewinder 4

Έχει βγάλει το wonder γι αυτό έριξε την τιμή? Με τελωνείο τι πάιζει όμως?

Μετά από επικοινωνία μου είπαν ότι στέλνουν με singapore post. Oπότε έριξα την παραγγελία.

Eυχαριστώ Νίκο. Θα επανέλθω με εντυπώσεις. Σε κανα μήνα δηλαδή όπως το κόβω!

Το ίδιο ερώτημα έστειλα και στην εταιρεία και μου απάντησε ότι αυτό εξαρτάται από το video app που χρησιμοποιώ! Μα δεν κατάλαβα, δεν υπάρχει default application για αυτό; Πόσα μπορώ να βάλω; Επειδή το ζήτημα χρονισμού των υποτίτλων είναι για μένα από τα πιο σημαντικά features δε με βλέπω να προχωράω στην παραγγελία αν δεν αποσαφηνιστεί αυτό.

Μα για ποιον αναφέρεσαι ; όντως ειναι app based αυτό πιυ ρωτάς .
Αν μιλάς για τον xbmc ,εχει ρύθμιση για τους υπότιτλους .
Διαφορετικά υπάρχουν άπειροι players .

Μια στιγμή, παραγγέλνω το player και το συνδέω. Δεν υπάρχει ήδη εγκατεστημένη app για να παίξει video, πρέπει να την κατεβάσω; Δε μιλάω για xbmc, μιλάω για να παίξει μια ταινία από ένα συνδεδεμένο δίσκο. Πες δηλ. ότι δεν έχω ή δε θέλω να τη συνδέσω σε δίκτυο, ότι την θέλω μόνο για tv και ταινίες, η συσκευή είναι άχρηστη;

Μολις το παραγειλα στα 59 . Αν ειναι ετσι οπως δειχνει πρεπει να ειναι καλη αγορα.
Το αγορασε κανεις με αυτη την προσφορα?

xtreamer sidewinder4 μια βοηθεια παρακαλω !

αγορασα πριν μια βδομαδα το xtreamer sidewinder4 απο το πλαισιο . ανοιξε κανονικα αλλα μετα αρχισαν τα προβληματα κολλησε αρκετες φορες και αναγκαζομουν και το εβγαζα απο τη μπριζα . με το air mouse εκλέινε και μετα απο λιγο ξαναανοιγε μονο του ! για να το κλεισω επρεπε μονο απο τη βαση . με λιγα λογια με κουρασε παρα πολυ . το κρατησα 5 ημερες και πηγα στο πλαισιο και το αλλαξα μια χαρα ευγενεστατοι ! μου το πηραν πισω και πηρα αλλο καινουργιο . το συνδεω και αυτο μια χαρα ολα μετα απο κανενα μισαωρο εκει που εφτιαχνα το λογαριασμο για το gmail κολλησε και αυτο 2 φορες αναγκαστηκα και το εβγαλα και αυτο απο τη μπριζα για να επανερθει ! το airmouse μονο το κλεινει το media player δεν το ανοιγει .Το εχω μια μερα τωρα δεν μου ξανακολησε , τι να κανω να το κρατησω και να συνηθισω με τα κολληματα η να το αλλαξω και αυτο και να παρω αλλη μαρκα ?? και κατι αλλο γενικα τα αndroid media player κολλανε γενικα ??? σορυ που σας κουρασα για το μεγαλο κειμενο αλλα ειμαι αρχαριος γενικα με τα media players !! ευχαριστω εκ των προτερων για οποιον μου απαντησει !!

Το ειχα παραγγειλει και εγω εκεινες τις ημερες και ακομα δεν το εχουν στειλει. Έχω μιλησει πολλες φορες μαζι τους και στην τελευταια μου ειχαν πει οτι μεχρι το τελος τις βδομαδας θα το εχουν στειλει. Ακομα τιποτα :bigcry: Εσεις ειχατε καποια εξελιξη στην παραγγελια? Επειδη δεν το βλεπω να το στελνουν εχετε να προτεινετε καποια αλλη εναλλακτικη? Δλδ ψηφιακο δεκτη με android...??

Προχτές μου έστειλαν το tracking. Σε φίλο που το παρήγγειλε αργότερα του το έστειλαν νωρίτερα. Μάλλον πήραν ανάποδα τις παραγγελίες.

Μαλιστα, οκ τοτε λεω να περιμενω λιγο ακομα και εγω μπας και...Ευχαριστω παντως.

παιδια σορυ που θα σας απαγοητευσω το εχω παρει εδω και 10 ημερες και το αλλαξα 2 φορες !!! τρωει τρομερα κολληματα !!!!! τελικα αναγκαστηκα και πηρα αλλο προιον .. ελπιζω αυτα που πηρα εγω να ειναι η παρτιδα ελλατωματικη και τα δικα σας να ειναι ενταξει .

Μου παρουσιάζει ένα παράξενο πρόβλημα. Το έχω δοκιμάσει σε 4 τηλεοράσεις και παίζει σε όλες εκτός από αυτή που θέλω να το εγκαταστήσω (42LG7000-ZA). Ενώ δείχνει ότι παίρνει σήμα, μου βγάζει μαύρη οθόνη. Καμιά ιδέα;