Xtreamer Ultra Power Buy

Πιστεύω ότι το ultra θα είναι μια άριστη αγορά
για όσους το αποκτήσουν. Έχοντας εδώ και λίγο καιρό το, κατά κάποιο τρόπο αντίστοιχων προδιαγραφών, asuς eb1501p δουλεύει άψογα με xbmc και boxee και αν θέλεις δεν καταλαβαίνεις καθόλου ότι έχεις pc.
Για το σαλόνι μου θα προτιμούσα το πιο ‛hi end’ σε εμφάνιση xtreamer ultra, απλώς οι προτεραιότητες ήταν ένα pc(καθόλα έτοιμο με δίσκο και λειτουργικό) αλλά και ένα media player για το δωμάτιο των παιδιών και που να ταιριάζει αισθητικά με αυτό.
Το να κατσεις να ασχοληθείς ώστε να φτιαξεις μονος σου κατι όπως διαβαζω από τα αλλα παιδια περισσοτερο σε μπελαδες σε βαζει, καθυστερεις και τελικα θα πληρωσεις ολο και κατι παραπανω γιατι θα μπεις στο λουκι και θα προσθετεις πραγματα,θα αλλαζεις γνωμη γιατι ολο κατι πιο δυνατο θα βγει κλπ κλπ.
(Εχω μπει και εγω σε τετοιο λουκι και τελικα δεν κατεληξα πουθενα.)
Και τέλος ισως η xtreamer αφηνει και ένα παραθυρο ανοιχτο στο μελλον
για υποστηριξη του hdaudio. Στο παρακατω link o γνωστος πλεον damian μου φαινεται λιγο πιο μαζεμενος.

http://www.mediasmartserver.net/2011/04/12/update-xtreamer-ultra-what-i-will-be-looking-at/

(Kαι σορυ λιγο για το off topic)

Το να κατσεις να ασχοληθείς ώστε να φτιαξεις μονος σου κατι όπως διαβαζω από τα αλλα παιδια περισσοτερο σε μπελαδες σε βαζει, καθυστερεις και τελικα θα πληρωσεις ολο και κατι παραπανω γιατι θα μπεις στο λουκι και θα προσθετεις πραγματα,θα αλλαζεις γνωμη γιατι ολο κατι πιο δυνατο θα βγει κλπ κλπ.
να απαντησω με την σειρα υπογραμμισης αν μου επιτρεπεις
1)ειναι μερακι
2)σε 48 ωρες το χεις στα χερια σου αν εισαι αποφασισμενος
3)ειχε μπει και το θεμα των παιχνιδιων , που θες ισχυρο επεξεργαστη και καρτα.Αλλιως φτανει και περισσευει ενα απλο.
Φιλικα παντα :a0210:

Τελευταία υπενθύμιση παιδια !!
Λήγει η προθεσμία που έχουμε για το Power Buy.

Οποιος θέλει ας μου στείλει p.m. για να του δώσω redeem code με δικαίωμα στην συμμετοχή και την μειωμένη τιμή για τα μέλη του avclub (295 ευρώ)

Μιλώντας σήμερα με τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, μου είπε ότι το link για την δυνατότητα συμμετοχής στο Power Buy θα παραμείνει μέχρι ενεργό μέχρι το τέλος της εβδομάδας με σκοπό να εξυπηρετήσει εκείνους που λόγω Πάσχα δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν.

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

ποσα ατομα εχουν μαζευτει?

Το Σάββατο 30/04 που είχα μιλήσει μαζί του και τον ρώτησα μου είπε ότι είμαστε μόνο 6 και δεν μπορεί να έρθει η παραγγελία αεροπορικώς λόγω κόστους και ότι θα έρθει με πλοίο?????????????
Του πρότεινα να φέρει άμεσα κάποιο δείγμα για τεστ και είπε ότι θα το κοιτάξει.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Το Σάββατο 30/04 που είχα μιλήσει μαζί του και τον ρώτησα μου είπε ότι είμαστε μόνο 6 και δεν μπορεί να έρθει η παραγγελία αεροπορικώς λόγω κόστους και ότι θα έρθει με πλοίο?????????????
Του πρότεινα να φέρει άμεσα κάποιο δείγμα για τεστ και είπε ότι θα το κοιτάξει.

Λογικο.Ετσι και αλλιως η xtreamer με εξαιρεση τις πρωτες παρτιδες xtreamer, ολες τις αλλες τις εστελνε με πλοιο.Και 30 να ειχαν μαζευτει απο το power buy παλι με πλοιο θα ερχονταν.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Λογικο.Ετσι και αλλιως η xtreamer με εξαιρεση τις πρωτες παρτιδες xtreamer, ολες τις αλλες τις εστελνε με πλοιο.Και 30 να ειχαν μαζευτει απο το power buy παλι με πλοιο θα ερχονταν.

Με το πλοίο ας έλθει! :chinese:

Με ... τα πόδια μη το φέρουν! :bang:

Με το πλοίο (groupage ) γίνονται οι περισσότερες αποστολές στα κέντρα διανομής. ( Δεν συμφέρει αεροπορικώς κανέναν....)

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra Power Buy

Πιστεύω ότι το ultra θα είναι μια άριστη αγορά
για όσους το αποκτήσουν. Έχοντας εδώ και λίγο καιρό το, κατά κάποιο τρόπο αντίστοιχων προδιαγραφών, asuς eb1501p δουλεύει άψογα με xbmc και boxee και αν θέλεις δεν καταλαβαίνεις καθόλου ότι έχεις pc.
Για το σαλόνι μου θα προτιμούσα το πιο ‛hi end’ σε εμφάνιση xtreamer ultra, απλώς οι προτεραιότητες ήταν ένα pc(καθόλα έτοιμο με δίσκο και λειτουργικό) αλλά και ένα media player για το δωμάτιο των παιδιών και που να ταιριάζει αισθητικά με αυτό.
(Εχω μπει και εγω σε τετοιο λουκι και τελικα δεν κατεληξα πουθενα.)
Και τέλος ισως η xtreamer αφηνει και ένα παραθυρο ανοιχτο στο μελλον
για υποστηριξη του hdaudio. Στο παρακατω link o γνωστος πλεον damian μου φαινεται λιγο πιο μαζεμενος.

http://www.mediasmartserver.net/2011/04/12/update-xtreamer-ultra-what-i-will-be-looking-at/

(Kαι σορυ λιγο για το off topic)

Τελικά μπαίνω και εγώ στο Power Buy, τα screenshots με το ubuntu os με έφτιαξαν..
Άντε με γεια μας!
:ADFADF1:

Οι πρώτες αποστολές του Ultra πληροφορούμαι ότι θα αρχίσουν στις 10-12 /5/2011 ( λέμε τώρα......)
Εμείς θα έχουμε το πρώτο Xtreamer Ultra για τεστ την ερχόμενη Πέμπτη. (καλως εχόντων των πραγματων και τηρουμένων των υποσχέσεων)
Μέσα λοιπόν στο Σ/Κ θα του "αλλάξουμε τα φώτα"
Εκτός του bootαρίσματος από το παρεχόμενο στικ , θα εγκατασταθεί σε εσωτερικό δίσκο 500γίγα, Win 7.
Ποια πιστεύετε ότι είναι τα απαραίτητα προγράμματα που πρέπει να τρέχουν ώστε να θεωρηθεί και να εκτιμηθεί ως άξιο αγοράς?

Να ρωτήσω κάτι ;

Τελικά η τιμή για το Power buy , έκλεισε ; γιατί είδα στην αρχική πως είναι 295 ευρώ, ενώ απο το site της xtreamer και το eshop βγαίνει στα 284 ευρώ, βέβαια χωρίς το promo, wifi και 16 gb.

Το 8αρι.
Η τελική τιμή εκτός power buy θα είναι κοντά στα 350 μαζί με όλα τα τέλη.
Πχ στο Βέλγιο έχει 360 .

Ναι αλλα εαν κάποιος το παραγγείλει κατευθείαν Online απο την xtreamer βγαίνει 284 το ποσό συμπεριλμβανομένων μεταφορικών και φόρων.

Δεν καταλαβαίνω :S

Ναι αλλα εαν κάποιος το παραγγείλει κατευθείαν Online απο την xtreamer βγαίνει 284 το ποσό συμπεριλμβανομένων μεταφορικών και φόρων.

αυτο ειναι το τελικο ποσο που σου εγραψε? παντως αν σταματησει τελωνειο ειναι σιγουρα εξτρα λεφτα

Πρεπει να προσθεσεις ΦΠΑ και τυχον τελωνειο.Θα σου βγει το λιγοτερο 249+23% + 35