Xtreamer Ultra Power Buy

βλεπω να το αγοραζουμε απο την xtreamer... μονο τοσοι ειμαστε?

μονο αν μου συμβει κατι xtreamer δεν θα ειμαι μεσα :p

:D.. Οκ. Όσον αφορά το παραπάνω που είπες "με 2 λόγια" νομίζω ότι δεν θα καταφέρω να συνοψίσω και να δώσω ακριβώς το νόημα των ειπωθέντων του Chief Admin της Xtreamer. Πρέπει να διαβαστεί όλο........

:D.. Οκ. Όσον αφορά το παραπάνω που είπες "με 2 λόγια" νομίζω ότι δεν θα καταφέρω να συνοψίσω και να δώσω ακριβώς το νόημα των ειπωθέντων του Chief Admin της Xtreamer. Πρέπει να διαβαστεί όλο........

ναι οκ , το ειπα γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα , αλλα σε γενικες γραμμες το καταλαβα.

Από τη στιγμή που 30 του μήνα λήγει η προσφορά για pre-order θα πρέπει να έχουμε την τελική λίστα μέχρι τις 26-27 του μήνα για να δούμε αν μαζευόμαστε...

Από τη στιγμή που 30 του μήνα λήγει η προσφορά για pre-order θα πρέπει να έχουμε την τελική λίστα μέχρι τις 26-27 του μήνα για να δούμε αν μαζευόμαστε...

Πολύ σωστά. Αντε βρε παιδια..... μην τη χάσουμε την ευκαιρία.....

Πολύ σωστά. Αντε βρε παιδια..... μην τη χάσουμε την ευκαιρία.....

οκ σε περιπτωση που δεν μαζευομαστε χανουμε την προσφορα και μετα? ποσο πιο ακριβα μας ερχεται , και τι περιλαμβανει το πιο ακριβα? μονο usb στα 16Gb?

usb stick 16αρι και wifi μονο απευθειας απο xtreamer και μεχρι τις 30.
Ακομα και να μην γινει power buy προφανως και θα πωλειται απο τον ελληνα αντιπροσωπο σε υψηλοτερη τιμη .

290 ειναι μια χαρα λεφτακια να χαρισω το Htpc μου και να παρω κατι πιο ομορφο και μικρουλι (σε περιπτωση που με ξενερωσει).Αλλιως θα παει διπλα στην τηλεοραση αγκαζε με το PCH .Και επομενη αγορα , μια γλαστρα να βαλω στο πλαι στο επιπλο να μην φαινονται τα καλωδια :p

τωρα δεν ξερω αν ειναι ασχετο ή οχι , αλλα επειδη το παλευουμε στο νημα των Htpc , μαλλον ο hd ηχος λυθηκε απο external player (mpc-hc + ffdshow).Αν καταφερουμε και το ΤΜΤ , τοτε απο πλευρας software δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα

Το θέμα είναι καθαρά hardware.

ωραια.Καθαρα λοιπον , γιατι δεν καθησα να μεταφρασω ολο το κειμενο του Νικου.Το hardware υποστηριζει τα Hd , ναι ή οχι?? Αλλα με σιγουρια 100% η απαντηση

:flipout::flipout::flipout: Μιλάμε......ο Hijack...ακούει Xtreamer..και τα παίρνει άσχημα. Του'χει μείνει από το ΜΚ1........

Μια χαζή ίσως ερώτηση....
τι κερδίζω εαν το παραγγείλω μεσω της ομαδικής παραγγελείας που οργανώνεται εδω και όχι μέσω του shop της επίσημης ετερίας στο ιντερνετ ?
έχει εξτρα φόρους η παραγγελεία μεσω του http://shop.xtreamer.net/categories/Xtreamer-Ultra/

ευχαριστώ