Xtreamer Ultra Power Buy

Μια χαζή ίσως ερώτηση....
τι κερδίζω εαν το παραγγείλω μεσω της ομαδικής παραγγελείας που οργανώνεται εδω και όχι μέσω του shop της επίσημης ετερίας στο ιντερνετ ?
έχει εξτρα φόρους η παραγγελεία μεσω του http://shop.xtreamer.net/categories/Xtreamer-Ultra/

ευχαριστώ

55 ευρώ :D

55 ευρώ :D
Βασικά κερδίζει λιγότερα μιας και η κεραία , και το στικάκι που δίνουν κάνουν το λίγο λίγο ένα 20αρι ευρό , κάτι που χρειάζεται σε κάποιον που δεν τα έχει , όπως εγώ π.χ .
Το πραγματικό ερώτημα που έθεσε και ο φίλος είναι το τι γίνεται με τα τελωνεία.
Ξέρει κανείς να μας πει στα σίγουρα ;;;;

Βασικά κερδίζει λιγότερα μιας και η κεραία , και το στικάκι που δίνουν κάνουν το λίγο λίγο ένα 20αρι ευρό , κάτι που χρειάζεται σε κάποιον που δεν τα έχει , όπως εγώ π.χ .
Το πραγματικό ερώτημα που έθεσε και ο φίλος είναι το τι γίνεται με τα τελωνεία.
Ξέρει κανείς να μας πει στα σίγουρα ;;;;

Ερχεται σαν PC . Δεν έχει δασμούς ...Αλλά ....γιατί να σας απασχολεί ? Αφού για όσους συμμετάσχουν στο power buy.....η τιμή είναι καθορισμένη.....

Δεν νομιζω, ακομα 249 λενε ...

Γράψε λάθος , εγώ μπερδεύτηκα με τις τιμές , ξέχασα το φπα.

Ερχεται σαν PC . Δεν έχει δασμούς ...Αλλά ....γιατί να σας απασχολεί ? Αφού για όσους συμμετάσχουν στο power buy.....η τιμή είναι καθορισμένη.....

Συγνώμη δε θέλω να "χαλάσω" κατά κάποιο τρόπο το power buy , απλά επειδή με τα τόσα που διάβασα άρχισα να ψήνομαι κανονικά και βάζοντάς τα όλα κάτω , οικονομικός μιλώντας και μόνο για μένα ,δε νομίζω οτι με συμφέρει το power buy ,αλλά η αγορά απ ευθείας απο την xtreamer .
Αυτό προκύπτει απο τα εξτρά που παίρνω απο την xtreamer + έξοδα αποστολής που θα χρεωθώ απο τον εδώ αντιπρόσωπο για Θεσσαλονίκη , δηλαδή μία η άλλη.

Γράψε λάθος , εγώ μπερδεύτηκα με τις τιμές , ξέχασα το φπα.

Συγνώμη δε θέλω να "χαλάσω" κατά κάποιο τρόπο το power buy , απλά επειδή με τα τόσα που διάβασα άρχισα να ψήνομαι κανονικά και βάζοντάς τα όλα κάτω , οικονομικός μιλώντας και μόνο για μένα ,δε νομίζω οτι με συμφέρει το power buy ,αλλά η αγορά απ ευθείας απο την xtreamer .
Αυτό προκύπτει απο τα εξτρά που παίρνω απο την xtreamer + έξοδα αποστολής που θα χρεωθώ απο τον εδώ αντιπρόσωπο για Θεσσαλονίκη , δηλαδή μία η άλλη.

Είσαι σίγουρος ? :D

Κοίτα νομίζω οτι τα μέτρησα πάνω κάτω σωστά , αλλά αν βλέπεις κάτι που μου διαφεύγει πες μου για να πάρω μια απόφαση , αλλά άμα μιλάμε για 5 - 10 ευρώ διαφορά δεν το συζητώ πάω καρφί xtreamer.
Σίγουρα η τιμή που έβαλες είναι πολύ καλή αλλά κυρίως για όσους είναι Αθήνα.

Φιλοι μου...ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω το Xtreamer Ultra...
εκανα μια προσπαθεια παραγγελιας μεσω του eshop στην κινα..μου βγάζει τελικη τιμή 284 με όλα πληρωμένα...(249+35=284)
και οχι 249+35(μεταφορικά)+23% φπα = 349,32
τόσο λάθος τα καταλαβαίνω εγω τελικά?
συμφωνώ ότι σχεδόν 50 + ευρώ είναι καλο κέρδος..έαν η τιμή είναι όπως λέτε στο αρχικό ποστ.
ένα αρνητικό της παραγγελίας της ομαδικής παραγγελίας για μένα ειναι ο χρόνος παραδοσης του pc..συν τα έξτρα που δίνουν απο το eshop...κεραία wifi και 16 giga stick

πιστευω οτι με την παραγγελία μεσω του eshop θα το έχω μέσα Μαίου στα χέρια μου..

το θέμα ειναι εαν τελικα υπάρχει τρόπος να μην επιβαρυνθεί η τιμή με τελωνείο ...

εαν τελικά τα έχω καταλαβει όλα λάθος..και η τιμή που μου δίνει το eshop
είναι συν τελωνείο.....είμαι και εγώ μεσα στην ομαδική παραγγελια..

μην παρεξηγηθώ παρακαλω ..δεν ειμαι κατα της ομαδικής παραγγελίας...αλλα γενικα το ψάχνω λιγο το θέμα...
ευχαριστώ...

Last edited:
Κοίτα νομίζω οτι τα μέτρησα πάνω κάτω σωστά , αλλά αν βλέπεις κάτι που μου διαφεύγει πες μου για να πάρω μια απόφαση , αλλά άμα μιλάμε για 5 - 10 ευρώ διαφορά δεν το συζητώ πάω καρφί xtreamer.
Σίγουρα η τιμή που έβαλες είναι πολύ καλή αλλά κυρίως για όσους είναι Αθήνα.

Μ' όλο το θάρρος ...(φυσικά δεν είναι αρμοδιότητά μου να κάνω τέτοιες υποδείξεις..) αλλά δεν είναι μόνο τα 10 ευρώ. Η υποστήριξή σου στο σύνολο αξίζει περισσότερο:smile: . Μ' εσένα θα γίνουμε πιο πολλοί και θα ευχαριστηθούμε που θα συμπληρώσουμε το νούμερο των συμμετεχόντων που χρειάζονται για το Power Buy.........

Φιλοι μου...ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω το Xtreamer Ultra...
εκανα μια προσπαθεια παραγγελιας μεσω του eshop στην κινα..μου βγάζει τελικη τιμή 284 με όλα πληρωμένα...(249+35=284)
και οχι 249+35(μεταφορικά)+23% φπα = 349,32
τόσο λάθος τα καταλαβαίνω εγω τελικά?
συμφωνώ ότι σχεδόν 50 + ευρώ είναι καλο κέρδος..έαν η τιμή είναι όπως λέτε στο αρχικό ποστ.
ένα αρνητικό της παραγγελίας της ομαδικής παραγγελίας για μένα ειναι ο χρόνος παραδοσης του pc..συν τα έξτρα που δίνουν απο το eshop...κεραία wifi και 16 giga stick

πιστευω οτι με την παραγγελία μεσω του eshop θα το έχω μέσα Μαίου στα χέρια μου..

το θέμα ειναι εαν τελικα υπάρχει τρόπος να μην επιβαρυνθεί η τιμή με τελωνείο ...

εαν τελικά τα έχω καταλαβει όλα λάθος..και η τιμή που μου δίνει το eshop
είναι συν τελωνείο.....είμαι και εγώ μεσα στην ομαδική παραγγελια..

μην παρεξηγηθώ παρακαλω ..δεν ειμαι κατα της ομαδικής παραγγελίας...αλλα γενικα το ψάχνω λιγο το θέμα...
ευχαριστώ...

1)To Ultra δεν επιβαρύνεται με ελληνικό φπα στην Κίνα. Εδώ θα πληρωθεί. Στον κούριερ που θα στο φέρει.
2) Μέσα Μαιου θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται οι παραγγελίες (ξέρω που σου λέω......)
3) Δεν υπάρχει logistics center ( όπως πριν στην Γερμανία.) που σημαίνει ότι θα φύγουν πρώτα οι bach orders και μετά οι ατομικές.
Αρα .....μάλλον εμείς θα τό'χουμε πρώτοι. ( Αυτές οι ανακρίβειες στις ημερομηνίες ,συγκαταλέγονται στα αρνητικά της Xtreamer που δίνω δίκιο στον Hijack....:D )

Last edited:
Αν πάρεις ένα media player που θα έρθει από Κίνα και αν περάσει τελωνείο τότε θα πληρώσεις τον εκτελωνισμό που θα έχει δασμούς. Οι δασμοί περιλαμβάνουν ΦΠΑ;

Αν δεν περάσει τελωνείο το Ultra τότε θα έχει ΦΠΑ;

Μ' όλο το θάρρος ...(φυσικά δεν είναι αρμοδιότητά μου να κάνω τέτοιες υποδείξεις..) αλλά δεν είναι μόνο τα 10 ευρώ. Η υποστήριξή σου στο σύνολο αξίζει περισσότερο:smile: . Μ' εσένα θα γίνουμε πιο πολλοί και θα ευχαριστηθούμε που θα συμπληρώσουμε το νούμερο των συμμετεχόντων που χρειάζονται για το Power Buy.........
Δε σε παρεξηγώ καθόλου , καλά κάνεις και το αναφέρεις και το σωστό απο μία μεριά θα ήταν αυτό που λές ,αλλά το νόημα είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερο γίνεται και αν ας πούμε έκανε ένα σκόντο ακόμα ο εδώ αντιπρόσωπος στα έξοδα αποστολής τότε γιατί όχι.

Αν πάρεις ένα media player που θα έρθει από Κίνα και αν περάσει τελωνείο τότε θα πληρώσεις τον εκτελωνισμό που θα έχει δασμούς. Οι δασμοί περιλαμβάνουν ΦΠΑ;

Αν δεν περάσει τελωνείο το Ultra τότε θα έχει ΦΠΑ;

Εννοεις αν θα πληρωσεις μονο τελωνειο χωρις φπα ε?
Χμμμ...

Δε σε παρεξηγώ καθόλου , καλά κάνεις και το αναφέρεις και το σωστό απο μία μεριά θα ήταν αυτό που λές ,αλλά το νόημα είναι να κερδίσουμε όσο περισσότερο γίνεται και αν ας πούμε έκανε ένα σκόντο ακόμα ο εδώ αντιπρόσωπος στα έξοδα αποστολής τότε γιατί όχι.

....Κοίτα....δεν είναι κακή η ιδέα σου έτσι όπως το θέτεις. :D Θα το κυνηγήσω να δω εάν γίνεται.....( Γιατί να μην γίνεται όμως ...Νομίζω ότι τα μεταφορικά εκτός Αθηνών δεν ξεπερνούν τα 4-5 ευρώ)
Αύριο θα λείπω στο εξωτερικό , αλλά θα μπω για να γράψω εάν μπορεί να γίνει η όχι ...

Εννοεις αν θα πληρωσεις μονο τελωνειο χωρις φπα ε?
Χμμμ...

Δεν γίνεται αυτό . Εκτός κι αν πας στην Κίνα και το φέρεις στην βαλίτσα σου.
Τέτοιες αποστολές έχουν ξαναγίνει . Το ΦΠΑ το πλήρωσα στον κούριερ.
Δασμούς στο τελωνείο εφ' όσον παίρνει την δασμολογική κλίμακα του PC είπαμε ....δεν έχει . :D