Xtreamer Ultra!

Σκεφτομαι μπας και φτιαξω ενα μικρο με h55. Αυτα κανουν HDaudio passthrough σωστα?
Με κανα 280 το φτιαχνεις!(τον δισκο τον εχω ηδη)

Αύριο θα γίνει η ανακοίνωση του νέου Xtreamer Ultra .
Γερμανικά site έχουν διαρεύσει περίπου την σύνθεσή του :

Atom D535 mit 1,8GHz, Nvidia Ion
- 4Gb Ram
- SATA 2,5Zoll
- 6x USB (2x USB 3.0)
- eSATA
- Gigabit Ethernet
- WLAN-USB optional

Και λειτουργικό πλατφόρμα boxee ή XBMC.....

Αύριο θα γίνει η ανακοίνωση του νέου Xtreamer Ultra .
Γερμανικά site έχουν διαρεύσει περίπου την σύνθεσή του :

Atom D535 mit 1,8GHz, Nvidia Ion
- 4Gb Ram
- SATA 2,5Zoll
- 6x USB (2x USB 3.0)
- eSATA
- Gigabit Ethernet
- WLAN-USB optional

Και λειτουργικό πλατφόρμα boxee ή XBMC.....
:SFGSFGSF:

πιστευω να βγει σε μια τιμη καπως λογικη .Αν υποστηριζει xbmc , περναμε σε αλλη σελιδα...

Οποτε μαλλον θα ειναι αρκετα ακριβο (απο την αλλη ομως η xtreamer μας εχει συνηθισει σε χαμηλες τιμες) και πιθανοτατα ΔΕΝ θα παιζει σωστα 23.976 αλλα μονο 24/50/60.

Οι τύποι όλο νέα μηχανάκια βγάζουν αντί να φτιάχνουν τα παλιά. Και πολύ φρου φρου και αρώματα και ουσία καμία. Εγώ ακόμα περιμένω (τρόπος του λέγειν) για το πρώτο xtreamer τα hd passthrough, blu-ray iso μεσω lan και φυσικά 23,976.

Συμβουλή μου είναι να κρατάτε μικρό καλάθι με αυτή την εταιρία

Δεν εφταιγε η xtreamer για το hd audio και το σωστο 23.976.Εφταιγε η πρωτη φουρνια των τσιπ της realtek.
Ολες οι εταιρειες την επαθαν σε αυτο το θεμα.

Πάντως κάτι 400άρια + που είχαμε δώσει πριν κάτι χρόνια για το Tvix 6500 αποκλείεται να έχει....
Για να δούμε. Πάντως το xbmc το γούσταρα κι εγώ που το χα δοκιμάσει στο asrock.

Οι τιμές που συζητάνε στα γερμανικά sites (από δημοσιεύσεις του PC magazine της Γερμανίας) είναι μεταξύ 240 και 270 ευρώ...

Γιατι κανενας intel δεν παιζει σωστα 23.976.

Γιατι το λες αυτο? Καταρχην δεν θα παιζει ο ιντελ, ο ΙΟΝ θα παιζει... Απο αυτα που που εχω διαβασει στο XBMC φορουμ, οι πλατοφορμες ΙΟΝ δεν εχουν προβλημα με 23,976. Εκτος αν μου ξεφυγε κατι....

Αν δεν κανω λαθος ναι! Νομιζω οτι δεν περνανε τα bitstreaming των Dolby TrueHD και DTS HD (τα περναει η καινουργια πλατφορμα της Amd, η Fusion).

Τι εννοειτε οτι δεν παιζει σωστα τα 23,976?? Δηλαδη τι κανει?
Παντως με το xbmc το ακυρωσαν το δικο τους software?