Larry συμφωνώ βεβαίως σε αυτά που λες, αλλά με μία επισήμανση. Με δεδομένο οτι ΔΕΝ υπάρχει θέμα να πουληθούν κομμάτια με 100 ευρώ, και όλα θα πάνε στην "κανονική" τιμή των 200, θεωρώ πιο λογικό να περιμένουμε πρώτα να βγούνε στην αγορά τα πρώτα κομμάτια, να δούμε τι προβλήματα θα υπάρξουν (πχ θόρυβος, software, ποιότητα κατασκευής κτλ) και μετά βαράμε αλύπητα. Συμφωνώ οτι στα χαρτιά φαίνεται καλή περίπτωση, εξ ου και συμμετέχω στη κουβέντα. Απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός λόγω του "πρότερου βίου" της εταιρίας Xtreamer.
Σίμος
παντως vadergr και pc να ειναι , μια χαρα αξιζει τα λεφτα του ε? μια χαρα καρτα γραφικων , επεξεργαστη , μνημουλα πετας και ενα δισκο και βουαλα ..Πρωτα δειτε τι κανει και τι οχι, και μετα καντε παραγγελια.
Αν μαθουμε τι κανει , ειμαι και εγω μεσα φυσικα ...
παντως vadergr και pc να ειναι , μια χαρα αξιζει τα λεφτα του ε? μια χαρα καρτα γραφικων , επεξεργαστη , μνημουλα πετας και ενα δισκο και βουαλα ..
ελα μωρε Ελληνες ειμαστε...αν ακουγεται το ανεμιστηρακι πας μια βολτα στουρναρα στο hackshop και εφυγες αθορυβος λεμε, εκτος και αν ειναι 6αρης ανεμιστηρας οποτε το πατεντιαζουμε με παθητικη ψυχρα :music-smiley-005:Από άποψη hardware το μηχάνημα πετάει.. 2 Πράγματα με προβληματίζουν :
Το περιβάλλον / λειτουργικό / firmware --> Σε usb stick?
Ο θόρυβος που θα κάνει το "active cooling"
ελα μωρε Ελληνες ειμαστε...αν ακουγεται το ανεμιστηρακι πας μια βολτα στουρναρα στο hackshop και εφυγες αθορυβος λεμε, εκτος και αν ειναι 6αρης ανεμιστηρας οποτε το πατεντιαζουμε με παθητικη ψυχρα :music-smiley-005:
το περιβαλλον ειναι ενα μεγαλο ερωτημα , που θα απαντηθει μολις βγει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.