Xtreamer Ultra!

Larry συμφωνώ βεβαίως σε αυτά που λες, αλλά με μία επισήμανση. Με δεδομένο οτι ΔΕΝ υπάρχει θέμα να πουληθούν κομμάτια με 100 ευρώ, και όλα θα πάνε στην "κανονική" τιμή των 200, θεωρώ πιο λογικό να περιμένουμε πρώτα να βγούνε στην αγορά τα πρώτα κομμάτια, να δούμε τι προβλήματα θα υπάρξουν (πχ θόρυβος, software, ποιότητα κατασκευής κτλ) και μετά βαράμε αλύπητα. Συμφωνώ οτι στα χαρτιά φαίνεται καλή περίπτωση, εξ ου και συμμετέχω στη κουβέντα. Απλά είμαι λίγο επιφυλακτικός λόγω του "πρότερου βίου" της εταιρίας Xtreamer.

Σίμος

εννοειται ειμαι ο τελευταιος στο avclub, λογο θεσης, που θα εβαζα σε δοκιμασια τα μελη μας!!!!! ολα θα γινουν εφοσον παρουμε πρασινο φως απο την ΔΟ και απο φιλους που θα εχουν καταληξει οτι ειναι καλη για τα λεφτα του αγορα:a0210:

ας κραταει καποιο καλο παιδι μια λιστα (μη δεσμευτικη) να εχουμε μια εικονα και επισης ποια sites πουλανε κ σε τι τιμες...μετα θα αρχισω τα μαγικα μου..μην ξεχνατε παρεα με Zara27 καναμε το powerbuy της Kuro με τρομερη απηχηση, τιμη και επιτυχια !!!

simacom κρατα αν θες λιστα και βρες αν εχεις την καλοσύνη και σε προηγουμενα ποστ , μελη που επιθυμουν να λαβουν μερος

Λοιπον οποιος ειναι για την λιστα (δεν ειναι επισιμη) να μου στειλει πμ!!!!

Αυριο το πρωι θα γραψω ποιοι μου εχουν στειλει!και θα το κανω καθε μερα οταν εχω καποια αλλαγη μεχρι να ερθει η ωρα για την τελικη!

Γεια σας παιδιά , παρακολουθώ καιρό το forum αλλά δεν είχα τολμήσει να κάνω εγγραφή έως τώρα.. Εφόσον περιμένουμε να διαβάσουμε και κανένα review για το Xtreamer Ultra , και όλα πάνε καλά , είμαι και εγώ μέσα για το powerbuy!
:smash:

Πρωτα δειτε τι κανει και τι οχι, και μετα καντε παραγγελια.
Αν μαθουμε τι κανει , ειμαι και εγω μεσα φυσικα ...

Πρωτα δειτε τι κανει και τι οχι, και μετα καντε παραγγελια.
Αν μαθουμε τι κανει , ειμαι και εγω μεσα φυσικα ...
παντως vadergr και pc να ειναι , μια χαρα αξιζει τα λεφτα του ε? μια χαρα καρτα γραφικων , επεξεργαστη , μνημουλα πετας και ενα δισκο και βουαλα ..

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

παντως vadergr και pc να ειναι , μια χαρα αξιζει τα λεφτα του ε? μια χαρα καρτα γραφικων , επεξεργαστη , μνημουλα πετας και ενα δισκο και βουαλα ..

Από άποψη hardware το μηχάνημα πετάει.. 2 Πράγματα με προβληματίζουν :

Το περιβάλλον / λειτουργικό / firmware --> Σε usb stick?
Ο θόρυβος που θα κάνει το "active cooling"

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Από άποψη hardware το μηχάνημα πετάει.. 2 Πράγματα με προβληματίζουν :

Το περιβάλλον / λειτουργικό / firmware --> Σε usb stick?
Ο θόρυβος που θα κάνει το "active cooling"
ελα μωρε Ελληνες ειμαστε...αν ακουγεται το ανεμιστηρακι πας μια βολτα στουρναρα στο hackshop και εφυγες αθορυβος λεμε, εκτος και αν ειναι 6αρης ανεμιστηρας οποτε το πατεντιαζουμε με παθητικη ψυχρα :music-smiley-005:
το περιβαλλον ειναι ενα μεγαλο ερωτημα , που θα απαντηθει μολις βγει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

ελα μωρε Ελληνες ειμαστε...αν ακουγεται το ανεμιστηρακι πας μια βολτα στουρναρα στο hackshop και εφυγες αθορυβος λεμε, εκτος και αν ειναι 6αρης ανεμιστηρας οποτε το πατεντιαζουμε με παθητικη ψυχρα :music-smiley-005:
το περιβαλλον ειναι ενα μεγαλο ερωτημα , που θα απαντηθει μολις βγει

Σωστός! Απλά έχω μεγαλώσει λίγο για τέτοια κόλπα.. βαριέμαι και δεν έχω χρόνο..
Το μόνο που θέλω είναι funcionality out of the box... Το βάζω στην πρίζα και παίζει.. :award:

κοιτα το XBMC εχει λειτουργιες που ουτε καν θα ξαναδεις desctop (απο sleep mode μεχρι να ανοιγει το pc σε full screen με xbmc.Ποντικι πληκτρολογιο ΔΕΝ χρειαζεται (αυτα στα λεω απο πειρα και ωρες πολλες), και γενικα εφοσον δεν το σκαλιζεις να δω αν κανει αυτο ή το αλλο θα εχεις σταθεροτητα και το κεφαλι σου ησυχο (windows 7).Απο κει και περα αυτο που με ανησυχει ειναι η συμβατοτητα με iso files + μενου στα ΒR. Η εταιρεια διαφημιζει οτι τα κανει , αλλα ετσι ελεγε και για usb 3 και οπως ειπε καποιος πριν , το μαζεψαν.
Ειδωμεν