Xtreamer Ultra!

htpc σε small factor διαφημιζομενο κυριως ως media player με αντιστοιχο λογισμικο ενσωματωμενο στην συσκευασια = media player section .
Τα asrock μπορειτε να τα παρετε.

+1 :D

P.S. Μόνο σε περίπτωση ελλειπούς υποστήριξης πρέπει να μεταφερθεί ..:smile:

Το amazon.co.uk μόλις έβγαλε σε προσφορά πάλι το λευκό ASUS EB1501P. Εγώ άρπαξα ένα.
Νομίζω ότι σε αυτή την τιμή με μηδέν μεταφορικά με όλα όσα προσφέρει το ASUS είναι ευκαιρία

Λοιπόν παιδιά, μέχρι τώρα τα comments που αναφέρονται σε ανάλογες υλοποιήσεις άλλων κατασκευαστών έχουν επιτραπεί επειδή μόνο εικασίες κάνουμε μέχρι τώρα αφού το προιόν δεν έχει βγεί στην αγορά και δεν έχει ακόμα κάποιο review .
Εννοείται ότι το off topic θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό μετά την ενεργή παρουσία του Xtreamer Ultra ...:D

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Εννοείται ότι το off topic θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό μετά την ενεργή παρουσία του Xtreamer Ultra ...:D

Κατά το καλοκαίρι δηλαδή.... :smash:

θα γεμισει ο τοπος-ολα τα ιδια θα ειναι ,απο τεχνικα χαρακτηριστικα και μονο σε μικροδιαφορες και σε λειτουργικο θα διαφερουν

Αμην και πότε, αν είναι να αργήσει πολύ, μάλλον με βλέπω για το οικονομικό asrock να τελειώνουμε.

Είχα ρωτήσει και με είχατε ξεχάσει:
Ο ενισχυτής μου δεν υποστηρίζει HD ήχους DTS & DD, παρά μόνο το κλασικό 5.1. Αυτό σημαίνει πως αν ένα μηχανάκι δεν κάνει bitstreaming στα παραπάνω HD format (βλέπε asrock), δεν θα πρέπει να με απασχολεί?

Τα pc , γιατι για τετοια μιλαμε , κανουν τα παντα.
Οχι για πολυ καιρο ομως :D

το xbmc δεν θελει τιποτα-οσο φορτωνεται ενα pc ειδικα με το ffdshow που ειναι αβυσσος , μονο μπερδεματα και κολληματα θα φερει και να το κανει πιο αργο

Ενα άλλο καλό - για όσους ενδιαφέρονται - νέο , είναι η προσθήκη HDMI 1.4 . Οτι θα γίνει είναι σίγουρο. Ομως κανεις δεν ξέρει εάν θα τρέχουν 2 μοντέλλα παράλληλα , ( 1.3α + 1.4 ) ή θα γίνει από την αρχή....

Ενα άλλο καλό - για όσους ενδιαφέρονται - νέο , είναι η προσθήκη HDMI 1.4 . Οτι θα γίνει είναι σίγουρο. Ομως κανεις δεν ξέρει εάν θα τρέχουν 2 μοντέλλα παράλληλα , ( 1.3α + 1.4 ) ή θα γίνει από την αρχή....

Σύμφωνα με κάποιυς στο φορουμ της Xtreamer, σε αυτή την αλλαγή οφείλεται η φημολογούμενη αύξηση της τιμής που είχα αναφέρει σε προηγούμενο post. τώρα κατά πόσο αυτό αποτελεί ένα αξιόπιστο συσχετισμό δεν γνωρίζω.

και το wd εχει hdmi 1.4 απο το καιρο που κυκλοφορησε.Παντελως αχρηστο προς το παρων αφου για να αναπαραγεις αρχεια sbs σου κανει και μια απλη εξοδος.Για full 3d , οπου και ο λογο του 1.4 εκτος του οτι δεν υπαρχει υλικο , μιλαμε μονο για full BR ...φεξε μου και γλυστρησα δλδ

Hi paidia!

Sas stelnw auto xtreamer.net.gr gia opoion endiaferetai!

Γεια σου φίλε και καλώς ήρθες στην παρέα μας .
Μου επιτρέπεις να σου υπενθυμίσω ότι είναι καλύτερο να μην γράφεις Greeklish αλλά Ελληνικα.

Επίσης εάν θέλεις εξηγησέ μας τις εννοείς με το παραπάνω post σου...

Επίσης εάν θέλεις εξηγησέ μας τις εννοείς με το παραπάνω post σου...

Καλησπέρα. Προφανώς το παιδί εννοεί ότι βρήκαμε πού θα απευθυνθούμε σε περίπτωση που αποφασίσουμε να κάνουμε power buy!