Xtreamer Ultra!

Όπως λέει στο παραπάνω site, οι επισκέπτες του περιπτέρου τους στην έκθεση Indelex Electronica που γίνεται αυτές τις μέρες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν καλύτερες τιμές εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους.

Τελικά η Indelex Electronica έχει αρκετό ενδιαφέρον.. εκτός από το περίπτερο των παραπάνω φίλων μας, περίπτερο επίσης έχει και η PSA, το οποίο μάλιστα κάποιοι επισκεφθήκαμε χτες.

Θερμή παράκληση κύριε ΓΔ να μην συμμετέχετε σε αυτό το νήμα.
Η παρουσία σας θεωρείται από εμένα και τον onlineN άκρως απειλητική ! :p

ΥΓ Το ultra είναι media player λέμε !

Καλώς σας βρήκα!

Ναι αυτό ακριβώς εννοώ και ότι αν ενδιαφέρεστε να κάνετε παραγγελία τις μέρες της έκθεσης θα κάνουμε μία έκπτωση 15%. Θα πρέπει βέβαια να περάσει κάποιος από εκεί.

Ευχαριστώ και ίσως τα πούμε και από κοντά στο περίπτερό μας

Ρε παιδια.....Εγω δεν κατάλαβα... Ποιος λαμβάνει μέρος στην εκθεση? Και ποιο μηχάνημα λέμε ότι μπορούμε να κάνουμε παραγγελία με -15% ?
Στο νήμα του Xtreamer Ultra δεν είμαι ?
Λαμβάνει μέρος η Xtreamer στην έκθεση ? Υπάρχει κάποιος που την αντιπροσωπεύει στην ελλαδα ?

Μήπως τάχω χαμένα ? :D

Δεν βλέπω να μου εξηγεί κανείς και ανησυχω.....:D
Μαντεύοντας λοιπόν...ο φίλος farbala αντιπροσωπεύει μια εταιρεία η οποία λαμβάνει μέρος στην έκθεση ? Και μετά από συννενόηση ίσως μεσολαβήσει για power buy στην Xtreamer για το Ultra?
Εάν μαντεύω σωστά.....- Larry που είσαι ? - (και όλοι οι υπόλοιποι βέβαια) να μαζευτούμε να πάμε ρε παιδια.!!! Μόνο ας μας πει με p.m. ποιον πρέπει να βρούμε ο φίλος ....

Υ.Γ. Εάν δεν μαντεψα σωστά ....ας με καθοδηγήσει κάποιος .....:smile:

http://www.elnetcom.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=17&lang=en

Γραφει: Elnetcom is the Distribution Partner for Xtreamer products in Greece

Τωρα τι εννοει
Distribution Partner, δεν ξερω. Αντιπροσωπος?

Μάλιστα......Ε τότε τι καθόμαστε? Ποιος είχε κρατήσει τα ονόματα αυτών που είχαν δηλώσει πρόθεση για power buy ? Πόσοι άλλοι μπορούμε να μαζευτούμε ?
Ποιος θέλει να πάμε το Σάββατο ?
Ας επικοινωνήσει επίσης μαζί μας ο φίλος farbala.

Δεν βλέπω να ανακινείται το θέμα.....Εγώ θα επισκευθώ την Εκθεση..(μάλλον σε 1 ώρα θα φύγω...) και θα περάσω κι από τον φίλο μας πιο πάνω...

Πήγα στην έκθεση και είδα τον εκπρόσωπο της εταιρείας αυτής , η οποία απ'ότι πληροφορήθηκα θα αντιπροσωπεύει την Xtreamer στην Ελλάδα.
Είναι σύμφωνοι για το power buy. Η ημερομηνία αποστολής των Ultra ξεκινάει 1/5 . Εάν θέλετε να το κάνουμε ας δούμε πόσοι μαζευόμαστε για να το οργανώσουμε .

Σου ανεφερε κατι για τιμη η δεν ξερουν ουτε και αυτοι ακομα;Απο τη στιγμη που λογικα θα φερουν αυτοι τα μηχανηματα Ελλαδα,οποτε θεωρητικα θα γλιτωσουμε το 25αρι μεταφορικα αν βεβαια δεν ενσωματωθει στη τιμη,πιστευω περαιτέρω μειωση της τιμης ακομη και μικρη ειναι ευπροσδεκτη.Εγω ειμαι μεσα παντως :)

Σου ανεφερε κατι για τιμη η δεν ξερουν ουτε και αυτοι ακομα;Απο τη στιγμη που λογικα θα φερουν αυτοι τα μηχανηματα Ελλαδα,οποτε θεωρητικα θα γλιτωσουμε το 25αρι μεταφορικα αν βεβαια δεν ενσωματωθει στη τιμη,πιστευω περαιτέρω μειωση της τιμης ακομη και μικρη ειναι ευπροσδεκτη.Εγω ειμαι μεσα παντως :)

H τιμή είναι ακόμα προς διαμόρφωση ακόμα και από την Xtreamer. Προφανώς έχει αποφασιστεί η αλλαγή του 1.3 σε 1.4 HDMI κάτι που θα αλλάξει την αρχική του τιμή. Επίσης ακούστηκε ότι πια δεν θα χρησιμοποιείται η Γερμανία σαν κέντρο διανομής στην Ευρώπη και θα στέλνονται όλα από Κίνα. Εκτός κι αν .....αναλάβει άλλος τον ρόλο του διανομέα στην Ευρώπη. Ολα αυτά εμπεριέχουν διαφοροποιήσεις στο κόστος. Οσο και να πάει παντως ...ένα power buy θα μας δώσει ένα ποσοστό 10-15 % (δεν ξερω) φθηνότερο από το τελικό του.
Τώρα όσον αφορά τα μεταφορικά , σίγουρα δεν θα είναι της τάξεως των 25 ευρώ αφού το δικό μας power buy θα έρθει μαζί με όλα τα άλλα παραγγελθέντα κομμάτια.

Μάλιστα......Ε τότε τι καθόμαστε? Ποιος είχε κρατήσει τα ονόματα αυτών που είχαν δηλώσει πρόθεση για power buy ? Πόσοι άλλοι μπορούμε να μαζευτούμε ?
Ποιος θέλει να πάμε το Σάββατο ?
Ας επικοινωνήσει επίσης μαζί μας ο φίλος farbala.
Καλήσπερα & καλώς σας βρήκα, περνάω απευθείας στο παρασύνθημα και λέω ότι είδα το post για τη μαζική παραγγελία λίγο πριν παραγγείλω το Eeebox, και για να μην πολυλογώ, αν γίνεται, +1 και από μένα για την παραγγελία!

@OnlineN, δεν ξέρω αν εσύ οργανώνεις την power buy, άλλα σου έστειλα ένα pm για να μην κουράζω τους υπόλοιπους.

Φαντάζομαι ότι πρώτα πρέπει να κλείσει η τιμή και μετά να δούμε για powerbuy... (και ο χρόνος παράδοσης)

Μολις επισκεφθηκα το σαιτ της xtreamer και εχει μια αντιστροφη μετρηση που ληγει σε 20 ωρες και αφορα οπως λεει την πρωτη φουρνια προπαραγγελιων για το ultra.Οποτε αυριο κατα τις 6 το απογευμα θα μαθουμε τι παιζει με τιμη ελπιζω.

Μολις επισκεφθηκα το σαιτ της xtreamer και εχει μια αντιστροφη μετρηση που ληγει σε 20 ωρες και αφορα οπως λεει την πρωτη φουρνια προπαραγγελιων για το ultra.Οποτε αυριο κατα τις 6 το απογευμα θα μαθουμε τι παιζει με τιμη ελπιζω.

Είναι special limited time offer....Θα μας δώσει μια ένδειξη τιμής κατά προσέγγιση. ...Εάν συμφέρει δεν ξέρω . ...

E ναι υποτιθεται οτι θα ειναι πιο κατω απο τη κανονικη τιμη,οποτε αμα δουμε κανα 250αρι δυσκολα τα πραγματα.Υπομονη μεχρι αυριο λοιπον...