Xtreamer Ultra!

To 23.976 ειναι καθαρα θεμα firmware (drivers).
Εμενα το laptop εχει καρτα ATI και εξοδο HDMI, οι catalyst οδηγοι της δεν ειχαν επιλογη 23 για κανα χρονο (ευτυχως υπηρχε το Reclock που το διορθωνε), αλλα αφοτου την πηρε η AMD βγηκαν καινουριοι drivers και ως δια μαγειας εμφανιστηκε η επιλογη 23 στις ρυθμισεις εξοδου της καρτας. Οποτε λογικα και το Fusion δε θα πρεπει να εχει προβλημα με τα 23.976...

εμένα πάντως το βασικό κριτήριο μου είναι το HD audio bitstreaming!!!
Posted via Mobile Device

τι εννοείς?. μα αν δουλεύει?
αν είναι για άλλο htpc γιατί media player δεν θέλω
Posted via Mobile Device

παιδια επειδη ενδιαφερομαι ποσο 8α βγει τελικα το xtreamer γιατι ενδιαφερομαι απλα δεν καταλαβα ποσο ειναι η τελικη τιμη για το power buy παντος αν ειναι 250 ενδιαφερομαι :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

με τον amd εννοείς. απ'οτι ξέρω έχει βγει ήδη.
Posted via Mobile Device

Εχουν βγει - ανακοινωθεί δεκάδες μηχανάκια (netbook, laptop, nettop, mini itx M/B κλπ...), αλλά επειδή εδώ είμαστε οφτόπικ, δες εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=73163

Θα ήθελα και γω να συμμετέχω στο powerbuy :2thumb22sup: . Είμαι καινούργιος στο forum και δεν γνωρίζω πως θα γίνει. Αν δεν είναι κόπος σε κάποιον και μπορεί ας με ενημερώσει με ένα pm. Thanks.

Τα νέα όσον αφορά την τιμή θα έρθουν αύριο.
(Η Xtreamer τώρα τελειώνει τον σχεδιασμό της συσκευασίας και δεν μπορεί ακριβώς να υπολογιστεί ο όγκος του groupage ο οποίος ανάλογα με την παραγγελία θα επωμιστεί και το κόστος των μεταφορικών.
Εκείνο που πάμε να γλυτώσουμε βασικά είναι τα μεταφορικά.
Τα πρώτα μηχανάκια που θάρθουν θα έχουν όλα τα "δώρα" που έχει αναφέρει η Xtreamer.
Η αποστολή θα γίνει γύρω στις 3/5 άρα......κάπου στις 20/5 αναμένεται η παράδοση. (Πιο γρήγορα από κάθε άλλη μεμονωμένη παραγγελία πάντως.....)

Νεότερα αύριο το μεσημέρι .

H xtreamer μας εχει γ@μη##$$ με την αργοπορια της. Βιαζονται να ανακοινωνουν χωρις να ειναι ετοιμοι!!!

Καλημέρα σε όλους.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, (με απλά λόγια) , τι επιπτώσεις έχει η μή υποστήριξη true hd bitstreaming από το xtreamer, όταν είναι συνδεδεμένο σε έναν ενισχυτή (μέσω hdmi) που το υποστηρίζει?
Και κάτι ακόμη ...
Όταν τέθηκε η ερώτηση στα forum της xtreamer , για το εάν υποστηρίζει true hd , δόθηκε η απάντηση ότι φταίει το xmbc.
http://forum.xtreamer.net/topic/21571-so-does-it-or-does-it-not-support-dolby-truehd-dts-hd-ma/page__p__177394__hl__%2Btrue+%2Bhd__fromsearch__1#entry177394
Εάν θυμάμαι καλά , κάποιος από το forum (μας) έγραψε ότι η έξοδος hdmi είναι συνδεδεμένη με την ΙΟΝ2, και δεδομένου του ότι η ION2 δεν υποστηρίζει true hd , το xtreamer δεν μπορεί να βγάλει truehd από την hdmi. Το realtek chip (ALC892) που υποστηρίζει true hd μπορεί να δουλέψει παράλληλα ή όχι?

Αποσύρω την συμμετοχή μου απο το power buy. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν στην προσπάθεια αυτή μεχρι τώρα. Ελπίζω να υπάρξουν κι αλλες στο μέλλον