Xtreamer Ultra!

Αν μου περίσσευαν 300 ευράκια θα τα έδινα, νομίζω πως ο συνδυασμός του hw με τα accessories το κάνουν πολύ δελεαστική πρόταση...Μάλλον με βλέπω για κάποιο δικτυακό media player...

λοιπον το μεταφραζω εγω το κειμενο :
< τοσα λεφτα χαλατε σε βλακειες? μια ακομα θα σας πειραξει? >
:D :p

συμφωνουμε σε πολλα.Το 1.4 ειναι παντελως αχρηστο αφου ειναι μονο για 3D και δεν υποστηριζει full 3D παρα μονο HSBS.
Τωρα για τον HD ηχο...ρε παιδι μου ειναι το γαμωτο που εχουμε ενισχυτες με Hd.
Ενα προσθετο ωφελος για μενα ειναι οτι βαζεις οσους δισκους γουσταρεις και εχεις 1 ταινιοθηκη.Επισης εχεις την δυνατοτητα να ΜΗΝ σου εμφανιζει οσα εργα εχεις δει.Ειναι θεϊκο το XBMC
Καλησπερα σε ολους
Για θυμησε μου πως αφαιρουμε τα εργα που εχουμε δει
Τωρα γυρισα απο το νησι..............................

Καλησπερα σε ολους
Για θυμησε μου πως αφαιρουμε τα εργα που εχουμε δει
Τωρα γυρισα απο το νησι..............................
??? για το XBMC μιλας?
αν ναι , εκει που εισαι στις ταινιες εχει στο υπομενου watched , unwatched και παει λεγοντας.Αναλογα το σκιν που εισαι

Ultra features HDMI 1.3 but comes with HDMI 1.4a cable... (make people believe HDMI 1.4 device)
:flipout::flipout:

Ειναι απιστευτοι εκει στην Xtreamer. Πραγματικα ειμαι περιεργος να δω τι μηχανημα θα κυκλοφορησει.

Παντως αν σκοπευα να το αγορασω, μετα απο αυτο το μηνυμα (το δανειζομαι απο το θεμα του power buy:a0210:) πρωτα θα περιμενα για ενα καλο review. Τους εχει φοβηθει το ματι μου!

??? για το XBMC μιλας?
αν ναι , εκει που εισαι στις ταινιες εχει στο υπομενου watched , unwatched και παει λεγοντας.Αναλογα το σκιν που εισαι
Οκ ευχαριστω,μολις τωρα ειδα την απαντηση
WATCHED=Shown-Hidden

Last edited:
Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Παντως αν σκοπευα να το αγορασω, μετα απο αυτο το μηνυμα (το δανειζομαι απο το θεμα του power buy:a0210:) πρωτα θα περιμενα για ενα καλο review. Τους εχει φοβηθει το ματι μου!

Πω πω κράξιμο... :HTEHETH63:

(εδώ που τα λέμε όλα αυτά τα έχουμε αναφέρει, απλά αναρωτιόμασταν πως θα τα καταφέρουν να δώσουν αυτά που "υπόσχονταν", ο hi jack όμως το πήγε παραπέρα....)

:smash:

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Πω πω κράξιμο... :HTEHETH63:

(εδώ που τα λέμε όλα αυτά τα έχουμε αναφέρει, απλά αναρωτιόμασταν πως θα τα καταφέρουν να δώσουν αυτά που "υπόσχονταν", ο hi jack όμως το πήγε παραπέρα....)

:smash:

Εντάξει.....έχει το ...κόλλημά του με την Xtreamer. Και από άποψη εμπορικής πολιτικής συμπεριφοράς ...να πω ότι έχει δίκιο.
Αλλά, από άποψη κριτικής στα προιόντα τους έχει μέγα λάθος ....!!!!
Ας μου πει κάποιος - ή μάλλον ας δει - την πορεία των media players που τελικά έχουν διατεθεί από την εν λόγω πολύ αμφισβητούμενη εταιρεία.
Η δική μας ανυπομονησία και επιμονή για το άριστο έχει κάνει τα προβλήματα τεράστια. Ιδιαίτερα εάν το προιόν έχει μεγάλες πωλήσεις. Εάν όχι τότε δεν ακούγονται και πολύ τα παράπονα των χρηστών .
Ομως εκείνο που ξέρω εγώ...είναι ότι το...ας πάρουμε το Xtreamer Pro π.χ. συγκαταλέγεται αυτήν την στιγμή στα καλύτερα media players που κυκλοφορούν. Ομως δεν βλέπω να το αναφέρετε πουθενά.
Παίζει τα πάντα! Ακόμα και αρχεία που άλλα high level media players ψάχνουν ακόμα πως παιζονται....Βρίσκει τους δικτυακούς τόπους (NFS, SMB) χωρίς να "ιδρώσει τ' αυτί σας . Το μοναδικό player που λειτουργεί σαν NAS με 4Terra capacity!!!! κι όλα αυτά με 150 ευρώ. 'Ομως εμείς ασχολούμαστε με άλλα κοιτάζοντας να βγάλουμε από την μύγα ξύγκι που έλεγε η γιαγιά μου ........Που το αναφέρει αυτό ο mr Hijack?
Να πω....ότι ....κι εγώ έχω τις προτιμήσεις μου . Αλλά αυτά τα πράγματα είναι προσωπικά και δεν επιτρέπεται να μεταβιβάζονται στους personal users των οποίων οι ανάγκες είναι για τον καθένα διαφορετικές.
Ο HiJack είναι λίγο εμπαθής .....και μου φαίνεται ότι του αξίζει μια απαντησούλα για να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε την δουλειά που κάνει για μας ( λόγω ελλείψεως δικού μας χρόνου ....) Αλλιώς ξέρουμε κι εμείς πολύ καλά τι είναι τεστ ...και πως να το τοποθετούμε αισθητικά και δομημένα ,να μετατρέπουμε ένα word σε pdf και να το αναρτούμε υπό μορφή Review. .....
Αντε....γιατί....μου φαίνεται....ότι στους τυφλούς ο μονόφθαλμος έχει αρχίσει να λέγεται και διορατικός τώρα......

Θεωρώντας ότι η κουβέντα αφορά το ultra και κανένα άλλο (τα οποία δεν γνωρίζω αφού δεν έχω, αντίθετα με το ultra που είναι htpc και εκεί κάτι καταλαβαίνω), που διαφωνείς με αυτά?

1. Ultra features HDMI 1.3 but comes with HDMI 1.4a cable... (make people believe HDMI 1.4 device)
2. Xtreamer promotes 3D capabilities based on nVidia's paid software solution (extra cost for the software and it also requires Windows 7 to be installed, so twice the extra cost and even after all this invested money still cannot support full 1080p 3D playback)
3. Fitted DDR3 memory which wasn't needed due to the limits of the Intel Atom D525 FSB...
4. Cannot handle DTSHD and TrueHD out of the box requiring users to fit that support by whatever means themselves...
5. Compares the Ultra to a far outdated product instead of more recent units, just like they did with Syabas old interface for the Xtreamer...

ΟΚ, ας πούμε ότι η DDR3 είναι πια το default, οπότε μπορεί να μην κερδίζει κάτι από εκεί το μηχάνημα, αλλά δεν υπάρχει λόγος για την ξεπερασμένη και πιο ενεργοβόρα DDR2...
Και πολλά άλλα που γράφει έχει δίκιο. Ξεκίνησε η διαφήμιση να λέει "200 ", και έχει φτάσει 380 . Τα banner με τα trueHD & DTSHDMA εξαφανίστηκαν. Διαφημίζει 3D, όταν πραγματικό 3D δεν υποστηρίζει, αλλά υπονοεί το ψευδο3D. Η με το εμπορικό πρόγραμμα της nvidia το οποίο φυσικά έχει έξτρα κόστος, και (λέει) ότι στο ΙΟΝ δεν παίζει πλήρως γιατί δεν έχει την απαραίτητη ισχύ. Συν ότι δεν έχει και άδικο ότι license σε open source λειτουργικά για τα HD audio δεν υπάρχει τρόπος να δοθεί...

Σούμα: είναι ένα mini sized htpc, όπως όλα τα άλλα. Εχει τα μειονεκτήματα που έχουν τα αντίστοιχα του, και επίσης και τα πλεονεκτήματα που έχουν τα αντίστοιχα του. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη (για μένα).

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Σούμα: είναι ένα mini sized htpc, όπως όλα τα άλλα. Εχει τα μειονεκτήματα που έχουν τα αντίστοιχα του, και επίσης και τα πλεονεκτήματα που έχουν τα αντίστοιχα του. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη (για μένα).

Ετσι ειναι. Απλα η Xtreamer παραπλανει τον κοσμο (σχετικα με το HD ηχο, το 3D, το HDMI 1.4 κτλ).

Βασικα αυτη βλεπει το ποτηρι μισο γεματο, ενω κανονικα ειναι μισο αδειο. Ναι εχει 3D αλλα...ναι εχει HD ηχο αλλα...ναι εχει HDMI 1.4 αλλα μονο το καλωδιο (η συσκευη ερχεται με HDMI 1.3).

Θεωρώντας ότι η κουβέντα αφορά το ultra και κανένα άλλο (τα οποία δεν γνωρίζω αφού δεν έχω, αντίθετα με το ultra που είναι htpc και εκεί κάτι καταλαβαίνω), που διαφωνείς με αυτά?

ΟΚ, ας πούμε ότι η DDR3 είναι πια το default, οπότε μπορεί να μην κερδίζει κάτι από εκεί το μηχάνημα, αλλά δεν υπάρχει λόγος για την ξεπερασμένη και πιο ενεργοβόρα DDR2...
Και πολλά άλλα που γράφει έχει δίκιο. Ξεκίνησε η διαφήμιση να λέει "200 ", και έχει φτάσει 380 . Τα banner με τα trueHD & DTSHDMA εξαφανίστηκαν. Διαφημίζει 3D, όταν πραγματικό 3D δεν υποστηρίζει, αλλά υπονοεί το ψευδο3D. Η με το εμπορικό πρόγραμμα της nvidia το οποίο φυσικά έχει έξτρα κόστος, και (λέει) ότι στο ΙΟΝ δεν παίζει πλήρως γιατί δεν έχει την απαραίτητη ισχύ. Συν ότι δεν έχει και άδικο ότι license σε open source λειτουργικά για τα HD audio δεν υπάρχει τρόπος να δοθεί...

Γενικα τα γραφεις σωστα.
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι δεν θυμαμαι ποτε να εγραφαν 200 σαν τιμη πωλησης.Ισως στον ψευτο promo διαγωνισμο του facebook.
Ταρζανιά εκαναν οντως με το hd audio οπου μετα το πηραν πισω.
Σε οτι εχει να κανει με το hdmi 1.4 νομιζω οτι εξακολουθουν να το διαφημιζουν χωρις να εννοουν το καλωδιο.
Open source + hd audio φυσικα αποκλειεται.
Η ημιαληθειες και τα ψέμματα της xtreamer δεν έχουν ομως να κανουν με ενα γεγονος....
Πως οτι και να ειναι το ultra, ειναι σιγουρα ενα πολυ αξιολογο και πολυ γρήγορο htpc/media player το οποιο βρίσκεται σε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τιμη (ποσο μαλλον απο το power buy) και με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ εξοπλισμο.
Hdmi cable, mce remote , mini wireless k/b , usb stick , ION2 + Intel Dual Core,4GB RAM (χέστηκαμε αν ειναι ddr2 η ddr3).
Eπίσης , οσο και να σκέφτεται κάποιος το (ψιλοανεντιμο σε υποσχεσεις) παρελθον της xtreamer ,το καλο σε αυτο το μηχανημα ειναι οτι με το που θα το αγορασετε το κάνετε οτι θέλετε χωρις να βασιζεστε στην xtreamer για fw και drivers.
Ok , το hd audio το ξεχνατε, so what?Αν δεν σας καιει ετσι και αλλιως , ειναι μια υπερπληρης λυση η οποια με την προσθηκη ενος σκληρου δισκου μπορει να κανει απολυτως ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Last edited:
Παρακολουθώ πολύ καιρό τη συγκεκριμένη συζήτηση, γιατί με 200 ευρώ το μηχανάκι ήταν άπαιχτο. Από τότε όμως, έχουν μεσολαβήσει πάρα πολλά. Η τιμή πήγε στα ύψη και πολλά από αυτά που υποτίθεται ότι το Ultra θα μπορούσε να παίξει, πλέον δεν τα παίζει (κάτι αναμενόμενο κατά την ταπεινή μου γνώμη μια και καμιά υλοποίηση atom ion μπόρεσε ποτέ να υλοποιήσει).

Και πλέον υπάρχει και ο Zacate και άνετα μπορείς να φτιάξεις ένα HTPC με λιγότερα χρήματα. 100-120 για τον Zacate, 40-60 για μνήμες, 20-40 για τηλεχειριστήριο και φυσικά όσα μπορείς για case (20-30 κάτι πλαστικά από ebay, 50-70 για καλό case). Με 200-260 ευρό μπορείς να έχεις ένα σωστό μηχάνημα. Και όλα αυτά με HD audio, σωστό 23.97 και μηχάνημα πιο δυνατό από atom, εκτός απο Sata 3, usb 3.

Πλέον το Ultra το βλέπω σαν μια τελείως ασύμφορη αγορά, κατά την γνώμη μου.

:smile: Φυσικά μην θεωρήσεις ούτε λεπτό ότι διαφωνώ μαζί σου ε ?
Απλά εξοργίστηκα με την μονόπλευρη και ως εκ τούτου για μένα ...ακραία συμπεριφορά του κου Hijack....

δεν ειναι η πρωτη φορα που φερεται ετσι ο hi jack.
Το ποσο κωλοτουμπας ειναι φαινεται και απο την ιστορια με την egreat.
Ο τυπος πιστευει οτι μετα απο αυτον , το χαος ...

δεν ειναι η πρωτη φορα που φερεται ετσι ο hi jack.
Το ποσο κωλοτουμπας ειναι φαινεται και απο την ιστορια με την egreat.
Ο τυπος πιστευει οτι μετα απο αυτον , το χαος ...

Ναι ρε Χρήστο...κι αυτό είναι που μου την δίνει. :angry:

Να φτιάξουμε ένα review section κι εμείς και στ' Αγγλικά να γίνουμε σημείο αναφοράς......

Παιδιά ποια εναλλακτική λύση υπάρχει που να είναι όπως το Ultra αλλά να δίνει κανονικά hd audio αυτή τη στιγμή (ανεξαρτήτως κόστους); Ευχαριστώ

Παιδιά ποια εναλλακτική λύση υπάρχει που να είναι όπως το Ultra αλλά να δίνει κανονικά hd audio αυτή τη στιγμή (ανεξαρτήτως κόστους); Ευχαριστώ

Ashrock vision 3D... Και όλα όσα έχουν την νέα πλατφόρμα της amd (zacate Ε350). Και άλλα σίγουρα θα υπάρχουν που μου διαφεύγουν...