εγω ψαχνω στο νετ ηδη , μπας και βρω ενα κουτακι σαν το ultra και να βαλω οτι θελω μεσα..αρχιζω και κοβω λασπη κοινως ...
Παρεπιμπτοντως , σηκωνει αναβαθμιση ? τι λεω ε?![]()
Καλησπερα σε ολους σας.και δεν παιρνεις ενα τετοιο?
εγω ψαχνω στο νετ ηδη , μπας και βρω ενα κουτακι σαν το ultra και να βαλω οτι θελω μεσα..αρχιζω και κοβω λασπη κοινως ...
Παρεπιμπτοντως , σηκωνει αναβαθμιση ? τι λεω ε?![]()
Σε πακέτο όπως το xtreamer ultra και με αυτά τα χαρακτηριστικά + HD Audio δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή την τιμή. Μπορείς να στήσεις Mini itx PC με επιλεγμένο Hardware αλλά και πάλι για να είναι ποιοτικό (αθόρυβο, καλή ποιότητα κατασκευής) δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι καλό με κάτω από 450 .
Foxconn has today announced the upcoming European arrival of its newest nettop barebone, the successor to the Atom-powered NT-330i which is known as NT-A3500 and is based on AMD's first Fusion platform (Brazos).
Seen below, the Brazos barebone measures 190 (W) x 135 (D) x 25 (H) mm, weights just 450 grams, and features an E-350 APU boasting two x86 cores @ 1.6 GHz and Radeon HD 6310 (DirectX 11) graphics, one DDR3-1066 SO-DIMM slot supporting up to a 4GB module, a tray for one 2.5-inch SATA drive, a 5-in-1 card reader, Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi, two USB 3.0 ports, a DVI and HDMI outputs.
The NT-A3500 is set to become available in mid-May but it can be found on pre-order priced as low as 169.
καμμια σχεση το hdmi γιατι το 1.4 ειναι συμβατο προς τα κατω.Software + hardware θεωρητικα φταιει , πρακτικα θα το μαθουμε σε λιγο καιρο που θα ποσταρουν τα παιδια που το πηραν .
αν δεν με απατα η μνημη μου , νομιζω οτι μονο η hdmi παραγει HD ηχο.Δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια ,αλλα απο οτι θυμαμαι και τα σχεδιαγραμματα του ενισχυτη μου κατι τετοιο ελεγε.εννοειται οτι ειναι συμβατο προς τα κατω....για την εξοδο οπτικης ινας και coaxial λεω σε σχεση με το hd audio.
αν δεν με απατα η μνημη μου , νομιζω οτι μονο η hdmi παραγει HD ηχο.Δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια ,αλλα απο οτι θυμαμαι και τα σχεδιαγραμματα του ενισχυτη μου κατι τετοιο ελεγε.
Η σύνδεση s/pdif (optical & coaxial) δίνει HD audio, αλλά έως δύο κανάλια.
Για υποστήριξη bitstream των φορμά DTS-HD MA, Dolby TrueHD κτλ η HDMI με την κατάλληλη υποστήριξη από το hardware και το software είναι μονόδρομος.
Φοβάμαι ότι σε έχασα.. Τι ακριβώς έχεις και πως το έχεις συνδεδεμένο;
Επίσης, μάλλον φεύγουμε πολύ off topic με αυτή τη κουβέντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.