Xtreamer Ultra!

εγω ψαχνω στο νετ ηδη , μπας και βρω ενα κουτακι σαν το ultra και να βαλω οτι θελω μεσα..αρχιζω και κοβω λασπη κοινως ...
Παρεπιμπτοντως , σηκωνει αναβαθμιση ? τι λεω ε? :p

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

εγω ψαχνω στο νετ ηδη , μπας και βρω ενα κουτακι σαν το ultra και να βαλω οτι θελω μεσα..αρχιζω και κοβω λασπη κοινως ...

Να σε βοηθήσω...
Το απόλυτο ΜΙΝΙ ΙΤΧ κουτι..
κοστίζει όσο το Ultra .... :award:

http://www.origenae.co.kr/en/htpc_m10.htm

:ernaehrung004:

πολυ ωραιο αλλα με 6mm ανεμιστηρακια θα ακουγεται αρκετα :D ...νομιζω

και δεν παιρνεις ενα τετοιο?
Καλησπερα σε ολους σας.
Αυτο μαλιστα.Ειναι υπεροχο και απο design τελειο.
Αλλα ποσο κανει? Απο που το παιρνουμε?
Τα επι μερους Hardwares ειναι αλμυρουτσικα αλλα χαλαλι τους.

@ ZILMER δεν βαζουμε μπροστα να το φτιαξουμε συνοδεια με XBMC?

Ζιλμερ μαζι θα το κανουμε. Ψαχνω και εγω τα ιδια.:music-smiley-005:

μεσα
τι τροφοδοτικο παιρνει αυτο και τι motherboard συνισταται?

Σε πακέτο όπως το xtreamer ultra και με αυτά τα χαρακτηριστικά + HD Audio δεν υπάρχει τίποτα σε αυτή την τιμή. Μπορείς να στήσεις Mini itx PC με επιλεγμένο Hardware αλλά και πάλι για να είναι ποιοτικό (αθόρυβο, καλή ποιότητα κατασκευής) δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι καλό με κάτω από 450 .

τα ντα....

Foxconn has today announced the upcoming European arrival of its newest nettop barebone, the successor to the Atom-powered NT-330i which is known as NT-A3500 and is based on AMD's first Fusion platform (Brazos).

Seen below, the Brazos barebone measures 190 (W) x 135 (D) x 25 (H) mm, weights just 450 grams, and features an E-350 APU boasting two x86 cores @ 1.6 GHz and Radeon HD 6310 (DirectX 11) graphics, one DDR3-1066 SO-DIMM slot supporting up to a 4GB module, a tray for one 2.5-inch SATA drive, a 5-in-1 card reader, Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi, two USB 3.0 ports, a DVI and HDMI outputs.

The NT-A3500 is set to become available in mid-May but it can be found on pre-order priced as low as 169.

http://www.tcmagazine.com/tcm/news/...ntros-nt-a3500-fusion-powered-nettop-barebone

169

07f2e68ce3a675b2f4d41e22710248fc-225x480.jpg

Το βάζω και στο άλλο θέμα μας...

καλημερα παιδια,λετε οτι δεν υποστιριζει hd audio απο το hdmi, μου ακουγεται πολυ λογικο. για to hdmi 1.4a που λεει, θα πρεπει και οι αλλες συσκευες να το υποστιριζουν (τηλεωραση, ενισχυτης). εχει ομως και οπτικη εξοδο που απο οτι ξερω δεν εχει προβλημα για hd audio.
μπορει να εχω μηνει λιγο πισω γιατι αυτοι βγαζουν προτοκολλα καθε μηνα....

καμμια σχεση το hdmi γιατι το 1.4 ειναι συμβατο προς τα κατω.Software + hardware θεωρητικα φταιει , πρακτικα θα το μαθουμε σε λιγο καιρο που θα ποσταρουν τα παιδια που το πηραν .

καμμια σχεση το hdmi γιατι το 1.4 ειναι συμβατο προς τα κατω.Software + hardware θεωρητικα φταιει , πρακτικα θα το μαθουμε σε λιγο καιρο που θα ποσταρουν τα παιδια που το πηραν .

εννοειται οτι ειναι συμβατο προς τα κατω....για την εξοδο οπτικης ινας και coaxial λεω σε σχεση με το hd audio.

εννοειται οτι ειναι συμβατο προς τα κατω....για την εξοδο οπτικης ινας και coaxial λεω σε σχεση με το hd audio.
αν δεν με απατα η μνημη μου , νομιζω οτι μονο η hdmi παραγει HD ηχο.Δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια ,αλλα απο οτι θυμαμαι και τα σχεδιαγραμματα του ενισχυτη μου κατι τετοιο ελεγε.

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

αν δεν με απατα η μνημη μου , νομιζω οτι μονο η hdmi παραγει HD ηχο.Δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια ,αλλα απο οτι θυμαμαι και τα σχεδιαγραμματα του ενισχυτη μου κατι τετοιο ελεγε.

Πολυ σωστα ,hd audio (dts hd master, dd+ ,dolby truehd) μονο απο hdmi. H οπτικη και η coaxial δινουν απλο dts και dolby digital.

Η σύνδεση s/pdif (optical & coaxial) δίνει HD audio, αλλά έως δύο κανάλια.

Για υποστήριξη bitstream των φορμά DTS-HD MA, Dolby TrueHD κτλ η HDMI με την κατάλληλη υποστήριξη από το hardware και το software είναι μονόδρομος.

με εχεται μπερδεψει......!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί; Τα πράγματα είναι σχετικά απλά..

Από s/pdif μπορείς να πάρεις μέχρι δυο κανάλια ήχου σε ανάλυση έως 24bit/96khz (συνήθως..). Ήχος τέτοιας ανάλυσης χαρακτηρίζεται ως HD ήχος, αλλά δεν έχει σχέση με τον πολυκάναλο HD ήχο, δηλαδή πολλά κανάλια (5 ή 7) ήχου ανάλυσης έως 24bit/192khz.

Για να περάσουν τα πολλά κανάλια HD ήχου ή το λεγόμενο bitstream DTS-HD MA ή Dolby TrueHD χρειάζεσαι σύνδεση HDMI και την κατάλληλη υποστήριξη από το hardware και το software.

και γω γιατι τοσο καιρο οτι εβαζα επανω το εβαζα και με hdmi kai optical στον ενισχυτη (yamaha 663)??μαλλον το 5.1 που επαιρνα ηταν απο τον ενισχυτη...
μαλλον πρεπει να ξυλωσω τισ οπτικεσ και να τα βαλω στα hdmi του ενισχυτη.και πωσ θα εχω οταν θελω ηχο μονο απο την τηλεωραση?

Φοβάμαι ότι σε έχασα.. Τι ακριβώς έχεις και πως το έχεις συνδεδεμένο;

Επίσης, μάλλον φεύγουμε πολύ off topic με αυτή τη κουβέντα.

σε βρηκα εγω ομως.. καταλαβα τι εκανα και θα το διορθωσω αμεσως!!
εχεις δικαιο για το offtopic!!!