Xtreamer Ultra!

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

και γω γιατι τοσο καιρο οτι εβαζα επανω το εβαζα και με hdmi kai optical στον ενισχυτη (yamaha 663)??μαλλον το 5.1 που επαιρνα ηταν απο τον ενισχυτη...
μαλλον πρεπει να ξυλωσω τισ οπτικεσ και να τα βαλω στα hdmi του ενισχυτη.και πωσ θα εχω οταν θελω ηχο μονο απο την τηλεωραση?

Δηλαδή η optical δεν δίνει 5.1? έχω κι εγώ yamaha ενισχυτή αλλά δεν έχει hdmi. πως να συνδέσω?:BDBDG54:

η οptical/coaxial δινουν 5.1 , αφου και το DTS + DD (Dolby Digital) ειναι 5.1.
Ο HD ηχος (καλυτερη πληροφορια και υποστηριξη 7.1) δινεται μονο απο HDMI.
Μια χαρα ειναι και το απλο DTS.Μην τρελλαθουμε κιολας.Δεν ειναι λογος να αλλαξει κανεις τα μηχανηματα του.Μονο αν επαιρνε καποιος κατι καινουργιο απο την αρχη , θα αξιζε να παρει με υποστηριξη HD ηχο.
Μεχρι τωρα πως ακουγαμαι δηλαδη?Εγω εχω hdmi και ενισχυτη HD αλλα το 95% των ταινιων μου ειναι απλο DTS/AC3 (και αυτο κατα επιλογη μου)

Τελικά το hardware του Ultra θα υποστηρίζει HD 7.1? Θα μπορεί να κάνει bit streaming μέσω του HDMI 1.4 που διαθέτει? Το ερώτημα είναι εύλογο, γνωρίζοντας ότι η HDMI αποτελεί έξοδο της ΙΟΝ2 (η οποία δεν υποστηρίζει HD) και ότι το ALC892 υποστηρίζει μόνο την οπτική. Μάλλον το hardware όντως δεν μπορεί να υποστηρίξει το HD ήχο.

Τελικά το hardware του Ultra θα υποστηρίζει HD 7.1? Θα μπορεί να κάνει bit streaming μέσω του HDMI 1.4 που διαθέτει? Το ερώτημα είναι εύλογο, γνωρίζοντας ότι η HDMI αποτελεί έξοδο της ΙΟΝ2 (η οποία δεν υποστηρίζει HD) και ότι το ALC892 υποστηρίζει μόνο την οπτική. Μάλλον το hardware όντως δεν μπορεί να υποστηρίξει το HD ήχο.

Το τι μπορεί να κάνει το Xtreamer Ultra θα το δούμε από εδώ σε αυτό το νήμα μάλλον πρώτοι εμείς .
Εχει γίνει παραγγελία express από τον αντιπρόσωπο για 1 κομμάτι με σκοπό να το κάνουμε εμείς review .
Πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα το έχουμε.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να μου στείλουν p.m. για να κανονίσουμε να το "δούμε" παρέα !!!

Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλό για όλους, εάν μπορέσει ο αντιπρόσωπος, να επιμηκύνει τον χρόνο του power buy, μέχρι να έρθει το δοκιμαστικό κομμάτι. Τότε θα είμαστε σε θέση να κρίνουμε εάν αξίζει να το αγοράσουμε. Προσωπικά δεν το ρισκάρω, μέχρι να διαβάσω κάποια review.

Νίκο, εάν συμφωνούν και οι υπόλοιποι... κάνε τα μαγικά σου!

Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Καλησπέρα και πάλι σε όλους. Σκεφτόμουν ότι θα ήταν καλό για όλους, εάν μπορέσει ο αντιπρόσωπος, να επιμηκύνει τον χρόνο του power buy, μέχρι να έρθει το δοκιμαστικό κομμάτι. Τότε θα είμαστε σε θέση να κρίνουμε εάν αξίζει να το αγοράσουμε. Προσωπικά δεν το ρισκάρω, μέχρι να διαβάσω κάποια review.

Νίκο, εάν συμφωνούν και οι υπόλοιποι... κάνε τα μαγικά σου!

Δε νομίζω πως είναι θέμα μόνο του αντιπροσώπου!

Ένας από τους λόγους που μπήκαμε στο power buy ήταν και η συντομότερη αποστολή τους. Σαφώς η τιμή έπαιξε, παίζει και θα παίζει τον σημαντικότερο λόγο για τη συμμετοχή σε power bye, αλλά μια ενδεχόμενη αντίστοιχη παράταση στην παράδοση σε αυτούς που το παράγγειλαν (όπως εγώ) δε με βρίσκει σύμφωνο! Ήδη έχει δωθεί παράταση!
Νομίζω πως υπάρχει ηθική δέσμευση από όλους όσοι οργάνωσαν αυτό το power buy απέναντι σε αυτούς που το έχουν ήδη παραγγείλει τουλάχιστον στην τιμή στο περιεχόμενο και στον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Μόνο "ανωτέρα βία" δικαιολογήται για αλλαγή σε κάτι από αυτά τα τρία πράγματα.
Αν ήταν να το είχαμε σύντομα στα χέρια μας, να το δοκιμάζαμε πρώτα και μετά να το αγοράζαμε φτηνότερα από τους επόμενους, θα ήταν πολύ καλό αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση από τον φίλο μας.

Nέο OS ( Everest 1.0 ) από την Xtreamer για το Ultra !!! ( Based on Ubuntu 10.10)

Θα είναι διαθέσιμο προς downloading σε λίγο καιρό.

http://www.xtreamer.net/ultra/os/

Αυτο θα μπορουμε να το βαλουμε και σε αλλα μηχανακια ή θα εχει καποιο κλειδωμα ειδικα για το Xtreamer?

Αυτο θα μπορουμε να το βαλουμε και σε αλλα μηχανακια ή θα εχει καποιο κλειδωμα ειδικα για το Xtreamer?
σε οποιο PC θες- αλλα μονο σε PC
και αν ειναι κλειδωμενο , θα παιξει ρολο το κατα ποσο καλο ειναι για να βρεθει αμεσσα :D
Προς το παρων εκτος απο μια εικονα δεν μπορεις καν να βγαλεις εστω μικρο συμπερασμα.
Το XBMC ειναι το μεγαλο οπλο και ατου για τις πωλησεις.Και φυσικα το καλυτερο προγραμμα.Εχουν βγει απειρα αλλα προγραμματα να χτυπησουν το ΧΒΜC (και με επισης απειρες αναβαθμισεις),ανεπιτυχως βεβαια.
Το Os Ubuntu παρουσιαζει ενδιαφερων και αυτο θα θελαμε να δουμε εντυπωσεις απο το τεστ που θα γινει την αλλη εβδομαδα που λενε τα παιδια.

Re: Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

μάλλον το cairo dock είναι και όχι το unity

Μάλλον ένα mix και των 2 είναι . Γιατί έχει και την μπάρα του cairo και την μπάρα του Unity

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xtreamer Ultra!

Δε νομίζω πως είναι θέμα μόνο του αντιπροσώπου!

Ένας από τους λόγους που μπήκαμε στο power buy ήταν και η συντομότερη αποστολή τους. Σαφώς η τιμή έπαιξε, παίζει και θα παίζει τον σημαντικότερο λόγο για τη συμμετοχή σε power bye, αλλά μια ενδεχόμενη αντίστοιχη παράταση στην παράδοση σε αυτούς που το παράγγειλαν (όπως εγώ) δε με βρίσκει σύμφωνο! Ήδη έχει δωθεί παράταση!
Νομίζω πως υπάρχει ηθική δέσμευση από όλους όσοι οργάνωσαν αυτό το power buy απέναντι σε αυτούς που το έχουν ήδη παραγγείλει τουλάχιστον στην τιμή στο περιεχόμενο και στον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Μόνο "ανωτέρα βία" δικαιολογήται για αλλαγή σε κάτι από αυτά τα τρία πράγματα.
Αν ήταν να το είχαμε σύντομα στα χέρια μας, να το δοκιμάζαμε πρώτα και μετά να το αγοράζαμε φτηνότερα από τους επόμενους, θα ήταν πολύ καλό αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση από τον φίλο μας.

Καμία παρεξήγηση, σωστές και δίκαιες οι παρατηρήσεις σου..

Οι πρώτες αποστολές του Ultra πληροφορούμαι ότι θα αρχίσουν στις 10-12 /5/2011 ( λέμε τώρα......)
Εμείς θα έχουμε το πρώτο Xtreamer Ultra για τεστ την ερχόμενη Πέμπτη. (καλως εχόντων των πραγματων και τηρουμένων των υποσχέσεων)
Μέσα λοιπόν στο Σ/Κ θα του "αλλάξουμε τα φώτα"
Εκτός του bootαρίσματος από το παρεχόμενο στικ , θα εγκατασταθεί σε εσωτερικό δίσκο 500γίγα, Win 7.
Ποια πιστεύετε ότι είναι τα απαραίτητα προγράμματα που πρέπει να τρέχουν ώστε να θεωρηθεί και να εκτιμηθεί ως άξιο αγοράς?

1)TMT (Total media Theatre)
2)Cyberlink Power Dvd
Αυτα για τσεκαρισμα Hd audio
Κανενα προγραμμα , δεν ειναι κριτης αν ειναι αξιο το μηχανημα ή οχι.Αλλιως πετα του μεσα Corel Draw ,autocad και το γονατισες.
Ubuntu + XBMC με AeonMQ2 (ειναι το πιο βαρυ).
Μkv 1080p , M2TS ,AVATAR full BR .
MpHc ,ffdshow (οχι ιδιαιτερη σημασια).
Στο XBMC να ΜΗΝ τσεκαριστει το DXVA2 (video-video settings) να δειτε αν τα καταφερνει (και να μην τα καταφερνει χωρις το DXVA2 δεν τρεχει τιποτα.Απλα πρεπει να τσεκαριστει μετα).
Επισης , κινηση στο 23,976.
Μετα ταινιες χχχ :p και μετα σαμπανιες :p

Απάντηση: Re: Xtreamer Ultra!

Ο κόσμος εξελίσσεται φίλε μου! Αυτά πάνε μαζί και όταν λέω μαζί εννοώ ταυτόχρονα. hahahaha

1)TMT (Total media Theatre)
2)Cyberlink Power Dvd
Αυτα για τσεκαρισμα Hd audio
Κανενα προγραμμα , δεν ειναι κριτης αν ειναι αξιο το μηχανημα ή οχι.Αλλιως πετα του μεσα Corel Draw ,autocad και το γονατισες.
Ubuntu + XBMC με AeonMQ2 (ειναι το πιο βαρυ).
Μkv 1080p , M2TS ,AVATAR full BR .
MpHc ,ffdshow (οχι ιδιαιτερη σημασια).
Στο XBMC να ΜΗΝ τσεκαριστει το DXVA2 (video-video settings) να δειτε αν τα καταφερνει (και να μην τα καταφερνει χωρις το DXVA2 δεν τρεχει τιποτα.Απλα πρεπει να τσεκαριστει μετα).
Επισης , κινηση στο 23,976.

Ok... ( To Power DVD 11, αναφέρει την Realtek ALC892 στην λίστα των HD compatible )